RocknRolla (2008)

Reaction score
59

RocknRolla (2008)

Στα στέκια του υπόκοσμου του Λονδίνου κυκλοφορούν φήμες για ένα μεγάλο κόλπο που ετοιμάζει η Ρώσικη μαφία και όλοι οι κακοποιοί της πόλης θα κάνουν οτιδήποτε περνά από το χέρι τους για να έχουν μέρος από την 'μπάζα'.

Το νέο σύμπαν του Guy Ritchie αποτελείται μεταξύ άλλων από τον μαθημένο στα κόλπα του δρόμου μαφιόζο που ξέρει να παίζει και με τις δύο πλευρές, One Two (Gerard Butler), τον συνεργό του Mumbles (Idris Elba) και τον ξεπεσμένο αρχηγό του οργανωμένου εγκλήματος Lenny Cole (Tom Wilkinson).

Μαζί τους η Stella (Thandie Newton) μια έξυπνη και σέξυ λογίστρια που έχει δεσμούς με τον υπόκοσμο, ο Roman (Chris Bridges) έναν Αμερικάνος που προσπαθεί να βρει την τύχη του στην μουσική σκηνή του Λονδίνου, ένας διεφθαρμένος πολιτικός και άλλοι μικροκλέφτες που συνωμοτούν, συνεργάζονται και συγκρούονται για να γεμίσουν τις τσέπες τους.

Ελληνικη κινηματογραφικη πρεμιερα 4/12/2008

Reaction score
173
Απάντηση: RocknRolla (2008)

Δεν εκουω τους φιλους μου και χανω αδικα το χρονο μου.

Reaction score
49

Μέτριο προς συμπαθητικό.
Και μάλλον ο μόνος λόγος που το σπρώχνει (με νύχια και δόντια) προς το συμπαθητικό είναι η πολύ όμορφη Thandie Newton [που μου άρεσε πολύ και στο Crash. Πολύ όμορφη........(γιατί δεν την επέλεγαν στο Dark Knight? :138: )]

Θα προτιμούσα να ξαναδώ τον Benjamin ή τον Ben Thomas δεύτερη ή τρίτη φορά από το να δω πρώτη το RocknRolla......Κρίμα....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.416

Μέτριο προς καλό, αν και δεν αντέχω γενικά την Αγγλική προφορά.

Reaction score
0

Μέτριο προς πολύ μέτριο, παρά μερικές καλές παρουσίες (ιδίως του Tom Wilkinson).

Καμία σχέση με το "Lock, Stock and 2 smoking barrels" δυστυχώς.

Reaction score
7

Και μόνο ότι ο Γκάι έβγαλε ταινία για άντρες είναι δείγμα θετικό.Μετά τον ευνουχισμό του από την Μαντόνα, με το Rocknrolla δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Εξάλλου έχει και 2...
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Δεν φτάνει την αξία του lock stock και του Snatch αλλά σε καμμία περίπτωση δεν το λες κακή ταινία. Είναι a man's popcorn movie.

Reaction score
8

Μέτριο προς πολύ μέτριο, παρά μερικές καλές παρουσίες (ιδίως του Tom Wilkinson).

Καμία σχέση με το "Lock, Stock and 2 smoking barrels" δυστυχώς.
+1 Συμφωνω απολυτως!

Reaction score
140
Είμαι φαν του ritchie ( σχεδόν όσο του tarantino ) αλλά δεν ! για ακόμα μια φορά potato !

Reaction score
7

Όπως προαναφέρθηκε, αρκετά μακριά από Lock, Stock... και Snatch, μάλλον λόγω του αδύναμου σεναρίου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss