vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.823
Εγώ με τον Παπαδήμο τα πουλάω για να βάλω πετρέλαιο. Η λάκα δεν βοηθάει για καυσόξυλα.!!!:114:Ήμουν σίγουρος ότι θα γράψεις. :116:
Έχουμε κρίση αλλά τώρα με τον Παπαδήμο πιστεύω θα αγοράσουμε όλοι από ένα ζευγάρι!
Χαχα! Στην Ελλάδα το φυσικό φινίρισμα ξύλου έπρεπε να πουλιέται ακριβότερα από τη λάκα...!Εγώ με τον Παπαδήμο τα πουλάω για να βάλω πετρέλαιο. Η λάκα δεν βοηθάει για καυσόξυλα.!!!:114:
Ακουσα ότι ο Παπαδήμος θα μοιράζει σετακια Rockport-Goldmund με δελτίο ή κουπόνια από το εργατικό κέντρο !!!!:138:Τώρα με Παπαδήμο πάμε να τους βάλουμε και ενεργή πολυενίσχυση με τα Goldmund του άλλου thread.
Ωραία ηχεία όντως αλλά φαντάζομαι ότι ιδεολογικά θα έχεις ένα θέμα με το ακριβό hi end. Αυτά είναι για παλιο-καπιτάλες. Εσύ αλήθεια τι ηχεία έχεις;Αυτά είναι ηχεία !!!
Ti στα διαλα ....λες?:111::434:Η φωτογραφία ειναι το crossover του Tidal Piano! Κάποιο λάθος εγινε Βλαση!:116:
O Λευτερης μας εχει και αυτος Rockport....κατι θερια απο οτι ξερω !!!!!!Ωραία ηχεία όντως αλλά φαντάζομαι ότι ιδεολογικά θα έχεις ένα θέμα με το ακριβό hi end. Αυτά είναι για παλιο-καπιτάλες. Εσύ αλήθεια τι ηχεία έχεις;
...
Βλασούκο θα ρθω Κόρινθο και θα σε σουβλίσω !! τα Mira εχω... σιγά τα θερία. θερία είναι του φίλου μου του γιατρού τα Altair (200 kιλά). Εμένα είναι μόνο 70. Μόνος μου τα σηκώνω! Ηχεία είναι αυτά να τα σηκώνει ένας μόνο !! Θα πρέπε να ναι τουλάχιστο 4!!O Λευτερης μας εχει και αυτος Rockport....κατι θερια απο οτι ξερω !!!!!!
Α να χαθεις σκιαχτηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παλιοσερνικια Μερκελ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κουφάλες καπιτάλες, έρχονται κρεμάλες. :116:
...