Roger Waters - The Wall στο ΟΑΚΑ. Together we stand...devided we ...fall!!!

Reaction score
51
Μόλις γυρισα απο το ΟΑΚΑ...ενθουσιασμένος και ακόμη "ζαλισμένος" απο τον απόηχο της εκπληκτικής μουσικής και σκηνικής παρουσίας του "Τhe wall" απο ένα εξαιρετικό Rodger και την μπάντα του.
Αεικίνητος, ενθουσιώδης, μουσικότατος, λυρικός και τραγικός και άκρως συγκινητικός , η "φωνή" των Pink Floyd, πλησίασε για άλλη μία φορά τον κόσμο της Αθήνας , φανερα συγκινημενος από ένα κοινό που τον αποθέωσε.

Ξέρω πως πολλοί ήσαν εκεί και σίγουρα θα περιγράψουν και αυτοί με την σειρά τους την αξέχαστη αυτή εμπειρία.

Εϊμαι πραγματικά τυχερός που ήμουν εκεί, μαζί με τις εκατοντάδες κόσμου, που πάλλονταν ολοι μαζί ενωμένοι στον ιδιο ρυθμό, στα ίδια συναισθήματα, με τα ίδια συνθήματα....

..."mother shoud I trust the goverment?"
..."we dont need no ...thought's control..."
..."together we stand, devided we fall!!"

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.480
Απάντηση: Roger Waters - The Wall στο ΟΑΚΑ. Together we stand...devided we ...fall!!!

Διαβάζοντας το μήνυμά σου γιατρέ, ανατρίχιασα όπως ανατρίχιασα πολλές φορές στο ΟΑΚΑ!

Δεν θα πω πολλά, υπάρχουν ακόμη εισιτήρια για την τρίτη ημέρα.https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/792/roger-waters-the-wall-live

Μην κάνετε το λάθος και δεν πάτε!

Roger Waters σε ευχαριστούμε!:624::624::624::624:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.480
Απάντηση: Roger Waters - The Wall στο ΟΑΚΑ. Together we stand...devided we ...fall!!!

Πάρτε μια ιδέα από το Chicago στις 21-9-2010:

Last edited by a moderator:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.480

Άλλο ένα:

Reaction score
383

οποιος θελει να παει και σημερα
χθες ειχε πολλες επιστροφες

μια ερωτηση ο ηχος ηταν τοσο κακος
μονο στο ανω διαζωμα ?

.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.480

Κακός δεν μπορώ να πω ότι ήταν, αλλά δεν ήταν αυτός που περίμενα και μας είχαν συνηθίσει.

Ήμουν κάτω διάζωμα, αριστερά από τη σκηνή.

Reaction score
4.480

30 χρόνια μετά , επίκαιρος , σε μια χώρα που θεωρούσε το wall επιστημονική φαντασία όταν βγήκε!!!!!!!!!

(Σημ. Δε μπορεί ο άλλος να τραγουδάει για Nanny state, και ο ψωριάρης σεκιουριτάς να σου ζητά αγενέστατα να σβήσεις το τσιγάρο)

Reaction score
59

athens 8/7/2011

[youtube]ejmTV-zP4XY[/youtube]

[youtube]CURbnFtr9nQ[/youtube]

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.480

Reaction score
4.270
Εγώ δε βρήκα "καθαρό" τον ήχο. Και εν γένει δεν ήταν αυτό που περίμενα...

Reaction score
4.270
Επιπλέον, η διοργανώτρια εταιρεία πώς αποφάσισε ότι τα εισιτήρια αρένας εξαντλήθηκαν; Υπήρχε χώρος για πολύ περισσότερους.

Δεν τους χάλασε, προφανώς, να πουλήσουν τα 88άρια.

Reaction score
0

Η διοργανώτρια εταιρεία ήταν απλά απαράδεκτη στην οργάνωση της. Για ακόμα μια φορά το μπάχαλο της Ελλάδας στο μεγαλείο του. Οσοι περιμένατε απ' έξω σαν ****κες, μαζί με εσάς και εγώ, να ανοίξει η πόρτα και να ποδοπατηθούμε αμέσως μετά, καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Πολλοί Ελληνάρες ήρθαν 30' πριν αρχίσει η συναυλία και παραξενευόντουσαν που δεν βρήκαν καλή θεση και καθοντουσαν στα σκαλια.
Πολλοί επίσης Ελληνάρες δεν κατάλαβαν ότι πήγαν να δούνε τον Roger Waters και σκάσανε ντυμένοι λες και πήγαιναν στα μπουζούκια. Και δεν λέω οτι έπρεπε να είναι μόνο μαλλιάδες με σκισμένα jean, αλλά δεν πας σε τέτοια συναυλία με 12ποντο και διχτυωτό μπλουζάκι !!!
Οι περισσότεροι αποτελούσαν το κοινό για το οποίο ο Waters έφτιαξε το τοίχος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Και ο ηχος, εμεις που καθομασταν φατσα στην σκηνη, ηταν πολυ καλος.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Roger Waters - The Wall στο ΟΑΚΑ. Together we stand...devided we ...fal

Πάντως ούτε εμένα με χάλασε που ήμουν στην αρένα και μπορούσα να αναπνεύσω και να κινούμαι άνετα και να μην είμαι πατηκωμενος σαν σαρδελα στο σαρδελοκουτι.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Roger Waters - The Wall στο ΟΑΚΑ. Together we stand...devided we ...fal

Επιπλέον, η διοργανώτρια εταιρεία πώς αποφάσισε ότι τα εισιτήρια αρένας εξαντλήθηκαν; Υπήρχε χώρος για πολύ περισσότερους.

Δεν τους χάλασε, προφανώς, να πουλήσουν τα 88άρια.
Ούτε εμενα με χάλασε να είμαι στην αρενα και να μπορώ να αναπνέυσω και να κινουμαι άνετα και να μην είμαι σαν σαρδελα στο κονσερβοκουτι.

Reaction score
4

Η διοργανώτρια εταιρεία ήταν απλά απαράδεκτη στην οργάνωση της. Για ακόμα μια φορά το μπάχαλο της Ελλάδας στο μεγαλείο του. Οσοι περιμένατε απ' έξω σαν ****κες, μαζί με εσάς και εγώ, να ανοίξει η πόρτα και να ποδοπατηθούμε αμέσως μετά, καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Πολλοί Ελληνάρες ήρθαν 30' πριν αρχίσει η συναυλία και παραξενευόντουσαν που δεν βρήκαν καλή θεση και καθοντουσαν στα σκαλια.
Πολλοί επίσης Ελληνάρες δεν κατάλαβαν ότι πήγαν να δούνε τον Roger Waters και σκάσανε ντυμένοι λες και πήγαιναν στα μπουζούκια. Και δεν λέω οτι έπρεπε να είναι μόνο μαλλιάδες με σκισμένα jean, αλλά δεν πας σε τέτοια συναυλία με 12ποντο και διχτυωτό μπλουζάκι !!!
Οι περισσότεροι αποτελούσαν το κοινό για το οποίο ο Waters έφτιαξε το τοίχος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Και ο ηχος, εμεις που καθομασταν φατσα στην σκηνη, ηταν πολυ καλος.
Έμενα μου φάνηκε μια χάρα η διοργάνωση. Πήγα μια ώρα πριν ξεκινήσει το σόου και δεν στριγμώθηκα ούτε ποδοπατηθηκα. Ο ήχος σε κλειστά στάδια συνήθως είναι για τα πανηγύρια (ή σαν τα πανηγύρια :D). Στο γήπεδο ταε κβο ντο είχα καθισει στις κερκιδες απέναντι απο την σκηνή και με πόνεσε το κεφαλι μου απο την παραφωνία.

Reaction score
539

Εξαιρετικό show σήμερα. Όποιος έχει έστω και το έλαχιστο ενδιαφέρον για τη μουσική και το concept αυτού του album των floyd, πρέπει να κάνει δώρο στον εαυτό του ένα εισιτήριο για την Τρίτη.
Από τη διοργάνωση προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο, ο ήχος μια χαρά, όλα καλά.

Reaction score
383

Εξαιρετικό show σήμερα. Όποιος έχει έστω και το έλαχιστο ενδιαφέρον για τη μουσική και το concept αυτού του album των floyd, πρέπει να κάνει δώρο στον εαυτό του ένα εισιτήριο για την Τρίτη.
Από τη διοργάνωση προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο, ο ήχος μια χαρά, όλα καλά.

μουσικο θεατρικο show Nαι και πολυ καλο
αλλα μουσικο ενδιαφερον δεν θα το ελεγα
ηχος κακιστος !

.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.480

"Να γ@μηθεί η κυβέρνηση''

Την προσέξατε τη φράση που εμφανίστηκε στο τοίχο, (στα ελληνικά), την ώρα που ο στίχος έλεγε: "Mother, should I trust the government?" :109:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.453

... ω, ναι! Το standing ovation (την Παρασκευή) με αφορμή την άνωθεν έκφραση το προσέξατε;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_