ROKSAN RADIUS 5 MK2

Reaction score
745
Ερώτηση στους σοφούς του sight.Θα ήθελα να ρωτήσω ποια κεφαλοβελόνα θα μου προτείνατε για πικαπ ROKSAN RADIUS 5 MK2.Κατά προτίμηση mm για να μην αλλάξω phono τουλάχιστον για την ώρα.

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
1
Ortofon 2M RED 100 ευρω και παιζει πολυ πιο καλα απο πολλες με αξια χ2,χ3...(δεν ειμαι ομως σοφος οποτε...)

Reaction score
745
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση σου.Θα ληφθει σοβαρα υποψιν.
Καλο σου βραδυ και το κοιταω τωρα...

Reaction score
460
Ερώτηση στους σοφούς του sight.Θα ήθελα να ρωτήσω ποια κεφαλοβελόνα θα μου προτείνατε για πικαπ ROKSAN RADIUS 5 MK2.Κατά προτίμηση mm για να μην αλλάξω phono τουλάχιστον για την ώρα.

Ευχαριστώ πολύ.
Οι κεφαλές που ταιριάζουν γάντι στον βραχίονα σου ειναι οι goldring σειρά 1006 έως την κορυφαία 1042
Γιατι και η roksan αυτές εχει πάρει και εχει βάλει το όνομα της ειναι όλες mm με 6,5 mv έξοδο όποτε δεν θα έχεις πρόβλημα με το phonostage

Reaction score
460
+1 για goldring, δες επισης και απο nagaoka τις ΜΡ-150 & ΜΡ-200
Να ρωτήσω εάν έχεις εμπειρία απο nagaoka στο θέμα αντοχής της βελωνας;στο site τους γράφει για αλλαγή σε ελάχιστες ώρες
εγώ πάντως στο συγκεκριμένο πικάπ έχω μια jico sas και παίζει απίστευτα.
βγαίνει καινουργια η κεφαλη της jilco ;δεν την βλέπω στην σελίδα τους;

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Να ρωτήσω εάν έχεις εμπειρία απο nagaoka στο θέμα αντοχής της βελωνας;στο site τους γράφει για αλλαγή σε ελάχιστες ώρες
Σε μια ΜΡ-200 που ειχα ως προσφατα για πολυ καιρο δεν εντοπισα προβλημα.Οταν την εδωσα με ενα πικαπ θα ειχε γυρω στις 600 ωρες χρησης.Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο προβλημα "ειδικα" με τις nagaoka.Φημιζονται απ'οτι ξερω για τις σκιδες τους αλλα και για τα μηχανηματα κοπης διαμαντιων που κατασκευαζουν για αλλους.

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Πέρασε από τα χεράκια μου! Grado Prestige Gold παίζει απίστευτα!

Reaction score
460
Σε μια ΜΡ-200 που ειχα ως προσφατα για πολυ καιρο δεν εντοπισα προβλημα.Οταν την εδωσα με ενα πικαπ θα ειχε γυρω στις 600 ωρες χρησης.Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο προβλημα "ειδικα" με τις nagaoka.Φημιζονται απ'οτι ξερω για τις σκιδες τους αλλα και για τα μηχανηματα κοπης διαμαντιων που κατασκευαζουν για αλλους.
Ευχαριστω για την απάντηση

Reaction score
325

βγαίνει καινουργια η κεφαλη της jilco ;δεν την βλέπω στην σελίδα τους;
απλά βελόνα είναι και την βάζεις σε κάποια από τις συμβατές κεφαλές που είναι και φτηνές.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.553
- την ortofon mc vivo Red πρώτη φορά την ακούω ,

- grado κλασική γλυκιά και αναλογική λύση ( συγχωρεί κάποιες κακές εγγραφές )

- audio technica , για ανάλυση δυναμικά ( κάπως κρύα )

- nagaoka & goldring , κάτι ανάμεσα στις ανωτέρω

. . . . και φυσικά dynavector όταν και εάν θέλεις κάτι πραγματικά καλό και ισορροπημένο ( το όταν κολλάει στο ότι δεν είναι φτηνές )

ΥΓ : - δεν αναφέρω μοντέλα για να μπορείς εσύ να διαλέξεις βάσει των οικονομικών σου , εξ΄ άλλου ο οικογενειακός ήχος της κάθε μιάς δεν πολύαλλάζει , τα επιμέρους χαρακτηριστικά βελτιώνονται όσο ανεβαίνουν τιμολογιακά

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
H vivo red φαινεται να ειναι βασισμενη στην παλαιοτερη MC10 super με υψηλοτερη εξοδο (0.5 αντι 0.3 mV). οπως την επισης παλαιοτερη ΜC25E.H MC10 super ηταν πολυ καλη κεφαλη για την τοτε τιμη της,ακομη δε καλυτερη ηταν η MC15 super mkII (Fine-line).

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
H dl 103 χρειαζεται πολυ βαριους βραχιονες για να δουλεψει σωστα.Εκτος αυτου προσωπικα δεν την θεωρω τοσο καλη οσο πολλοι την θεωρουν.Εχει καλα στοιχεια αλλα περιορισμενη σε αλλα λογω κυριως σφαιρικης ακιδας.Μια dynavector 10Χ5 οπως σου εχει ηδη λεχθει αλλα και οι ΜΜ που επισης εχουν προταθει για μενα θα ηταν προτιμοτερες.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.553
- δεν με ενθουσιάζει , αλλά ξέρω πολλούς ευτυχισμένους κατόχους της
[DOUBLEPOST=1481634149][/DOUBLEPOST]- τι θα γίνει PURETONE , τα ίδια σκεφτόμαστε ; . . . :thumbsup:

Reaction score
745
Και εμενα μου αρεσει η dynavector 10Χ5 αλλα πεφτει παραπανω απο εκει που εχω υπολογισει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv