Rotel τελικος thx RB-993 πωληση

Μηνύματα
485
Reaction score
165
Πωλειται 3 –καναλος τελικος ΤΗΧ ενισχυτης ROTELRB-993 σε αριστη κατασταση και εχοντας περασει πριν απο ενα μηνα απο τα χερια του κ. Τροβα για αναβαθμιση .

Ο ενισχυτης ειναι THXcertified , αποδιδει 3x200wrmsστα 8ohm , οδηγουσε σε μετριες εντασεις ηχεια πολυ ευαισθητα , αρα δεν κουραστηκε ποτε (Κlipschrf3 και rf7) (κατι που φανηκε και κατα την αναβαθμιση του αφου οι πυκνωτες του ηταν σε αριστη κατασταση).

Σε ποιοτητα ηχου ειναι πλεον σε αλλο επιπεδο μετα τις επεμβασεις του κου Τροβα , οπου ματσαριστηκαν τα 3 καναλια για απολυτη ισοροπια , παρακαμφθηκε το balancedτμημα του για μεγαλυτερη «ηρεμια» , και εγιναν επεμβασεις που τον κανουν πλεον να λειτουργει συχνοτικα απο τα 5hz. Φυσικα καθαριστηκε εσωτερικα , εγινε ελεγχος στα παντα , και επισης προστεθηκε ΚΑΙ triggerωστε να μπορει να ανοιγει και να κλεινει αυτοματα χωρις να παταμε το on-offτου. Nα προσθεσω πως ειναι το μοντελο που δεχεται ξεχωριστο καλωδιο τροφοδοσιας.

Το αποτελεσμα μετα τις παραπανω επεμβασεις ειναι καταπληκτικο και απαιτειται ακροαση για να καταλαβει κανεις την αποδοση του και οτι θα χρειαστει να δαπανησει πολυ σημαντικο ποσο για να παρει κατι καλυτερο.

Ο λογος που δινεται (ισα ισα που εχει στρωθει) ειναι οτι επεσε στα χερια μου μεγαλη ευκαιρεια 7καναλου επισης βελτιωμενου τελικου .

Θα δωθει προς 800ε
Υπαρχει και μια σκεψη για ανταλλαγη με αξιολογο πικαπ - βελονα - phono stage

Για παραπανω πληροφοριες επικοινωνια στο 6984 627 359 Λευτερης (περιοχη αθηνα , ανω γλυφαδα για ακροασεις)

Ευχαριστω
 




Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.611
Μηνύματα
2.867.862
Members
37.939
Νεότερο μέλος
geo kok
Top