Rotel RA-6000

Reaction score
38
Kαλησπέρα στους φίλους του AVsite παιδιά θέλω τη βοήθεια σας έχω τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Rotel RA-6000 και δεν μπορώ να λειτουργήσω την μπροστινή θύρα USB A δεν διαβάζει κανένα USB μουσικής π.χ mp3 είτε σε φακέλους είτε χωρίς φακέλους σκέτα τα τραγούδια επίσης φορμαρισμένα τα USB σε διάφορα φορμά Fat 32 - NTFS αν ξέρει κανείς κάτι η κάποιος φίλος έχει τον συγκεκριμένο ενισχυτή να μου απαντήσει τι πρέπει να κάνω η τι δεν κάνω σωστά ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.570
Connect to an iPhone, iPad or iPod device αναφέρουν οι οδηγίες που δεν διαβάσατε. :tongue:
Το μπροστινό USB συνδέεται μόνο με iOS συσκευές ενώ το πίσω συνδέεται μόνο με PC ή Mac.

• Like
Reactions: ika

ika

News
Reaction score
16.745
50cm-1-5Ft-USB-2-0-Type-A-Female-to-USB-B-Male-Scanner-Printer-Extension-3561145467.jpg

με κάτι τέτοιο θα κάνεις δουλειά με την πίσω USB, όπως διαπιστώνει και ο Zizik παραπανω.

ika

News
Reaction score
16.745
Παρέχεται στη συσκευασία.
Τώρα που το λες και κοιτάω το USER MANUAL, αυτό που δίνει είναι male to male και λέει μόνο για PC σύνδεση (σελ 14) και με driver που παρέχεται σε στικάκι.
Μήπως τελικά δεν διαβάζει στικάκια και δίσκους και γι' αυτό την έχουν και USB type B?

Reaction score
7.089
Kαλησπέρα στους φίλους του AVsite παιδιά θέλω τη βοήθεια σας έχω τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Rotel RA-6000 και δεν μπορώ να λειτουργήσω την μπροστινή θύρα USB A δεν διαβάζει κανένα USB μουσικής π.χ mp3 είτε σε φακέλους είτε χωρίς φακέλους σκέτα τα τραγούδια επίσης φορμαρισμένα τα USB σε διάφορα φορμά Fat 32 - NTFS αν ξέρει κανείς κάτι η κάποιος φίλος έχει τον συγκεκριμένο ενισχυτή να μου απαντήσει τι πρέπει να κάνω η τι δεν κάνω σωστά ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
δεν κάνεις κάτι λάθος,απλά δεν γίνεται,όπως ειπώθηκε και πιο πάνω.

αλλά ακόμα και να γινόταν πως θα έκανες πλοήγηση στο υλικό? Βρες ενα μτχ. λαπτοπακι (+10 ετων) με 50 ευρω,πέρασε του daphile, σύνδεσε το στην usb και θα κάνεις την δουλειά σου καλύτερα και με άνετη πλοήγηση (απο το κινητό σου) .

Reaction score
38
Connect to an iPhone, iPad or iPod device αναφέρουν οι οδηγίες που δεν διαβάσατε. :tongue:
Το μπροστινό USB συνδέεται μόνο με iOS συσκευές ενώ το πίσω συνδέεται μόνο με PC ή Mac.
Τα διάβασα όλα αυτά φίλε μου αλλά λέω ας ρωτήσω και τα παιδιά του forum μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω. Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις που μου δώσατε...

Reaction score
38
δεν κάνεις κάτι λάθος,απλά δεν γίνεται,όπως ειπώθηκε και πιο πάνω.

αλλά ακόμα και να γινόταν πως θα έκανες πλοήγηση στο υλικό? Βρες ενα μτχ. λαπτοπακι (+10 ετων) με 50 ευρω,πέρασε του daphile, σύνδεσε το στην usb και θα κάνεις την δουλειά σου καλύτερα και με άνετη πλοήγηση (απο το κινητό σου) .
Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις που μου δώσατε θα κοιτάξω και το προγραμματάκι που λες με το laptop...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis