Rotel Ra-980bx

Reaction score
1
Παιδιά είχα ξαναβάλει αυτήν την αγγελία αλλά δεν πωλήθηκε τελικά.
Επειδή είναι κρίμα να κάθετε τοσο καλό μηχάνημα στην απραξία. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά ας μου κάνει καμιά πρόταση και το συζητάμε.
Βασικά θα τον αντάλλασα με ένα sub της B&W ευχαρίστως μιας και αυτό πρόκειται να πάρω με τα λεφτά απο την πώλησή του.
Ο λόγος που τον δίνω είναι οτι εδώ και καιρό ειμαι κάτοχος του marantz 7500 οπότε πλέον δεν μου χρειάζεται.
Ο Rotel είναι 2Χ105 και τα βγάζει αυτα τα watt δεν ειναι δήθεν...
Δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος και ακρόαση.

Reaction score
0
εγώ θα σε παρακαλούσα να μου πεις αν ο ήχος μουσικής του 7500 μπορει να συγκριθεί με τα δικά σου αυτιά πάντα με τον ROTEL
Ενδιαφέρομαι και εγώ για τον 7500 γι'αυτό σε ρωτάω

Reaction score
3.582
Κάπου έχω κι εγώ έναν Rotel RA-980ΒΧ.
Το μηχάνημα αυτό είναι ουδέτερο και αποκαλύπτει όλες τις αδυναμίες του υπόλοιπου συστήματος. Θα έλεγα ότι δεν χρωματίζει καθόλου τη μουσική, κι αυτό είναι και το μοναδικό στοιχείο που ίσως δεν αρέσει σε κάποιους.
Με 6 bipolar transistors εξόδου ανά κανάλι ο ενισχυτής της Rotel δεν δυσκολεύεται καθόλου να οδηγήσει δύσκολα ηχεία. Αλλοι παραπλήσιας ισχύος ενισχυτές διαθέτουν μόνο δύο transistors εξόδου ανά κανάλι και γονατίζουν μπροστά σε δύσκολα ηχεία.

Savvas , αν δεν βρεθεί κάποιος αγοραστής, θα έθελα να μου στείλεις σε pm μια καλή τιμή.
θα μπορούσα να δοκιμάσω και διπλο ενίσχυση.

Reaction score
1
Με κάλυψε πλήρως ο g.kar αυτή είναι η διαφορά του απο τον 7500!
Ο rotel είναι τελέίως ουδέτερος αλλά ΠΟΛΥ ισχυρός!
Μιλάμε πως απλά ξεκο***ζει τα B&W P5 με πολύ ευκολία παρότι το Ρ5 δεν είναι και το ευκολότερο ηχείο της αγοράς.
Οσον αφορά τον marantz τι να πω είναι πιό γλυκός έχει αστείρευτη δύναμη(εμένα μου οδηγεί τα Ρ5 εμπρός ,CDM1 πίσω και CC2S2 κέντρο όλα της B&W!!) εντυποσιακές λειτουργίες και ποιότητα που οι λατέρνες της YAMAHA(και άλλων...) δεν έχουν ονειρευτεί!
Άκου πρίν πάρεις τον marantz και τους denon και harman kardon(άν φτάνει η τσέπη σου γιαharman kardon τον συστήνω περισσότερο απο τον marantz)

Reaction score
3.582
Εψαξα στο internet και δεν βρήκα κάποια φωτογραφία του ενισχυτή.
Μήπως έχεις εσύ κάποια για να ανεβάσεις ?

Το συγκεκριμένο μοντέλο πρέπει να κυκλοφόρησε πριν το 2000. Κάπου το 1998, αν θυμάμαι καλά.
Εχει τηλεχειρισμό ή είναι το πρώτο μοντέλο της Rotel που κυκλοφόρησε αρχικά χωρίς τηλεχειρισμό ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.104
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON