Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ολοι την sony βριζουμε, αλλα και η microsoft δεν παει πισω. Απ'οτι φανηκε βιαστηκε να βγαλει την κονσολα της, παρολο που δεν ηταν ετοιμη. Γενικα πριν ενα χρονο δεν ηταν εποχη για μεγαλα βηματα.
Και μονο αυτο μου φτανει! Ερχεσαι στα λογια μου, ξαναδιαβασε την τελευταια μου προταση.'Η υπηρχε τοτε HD-DVD drive και δε το ειχε ενσωματωσει?
Ρε παιδια αν τα γραφικα καποιων παιχνιδιων δεν ειναι τα αναμενομενα δεν φταινε γι'αυτο οι παιχνιδομηχανες. Φταινε οι εταιριες που βγαζουν τα συγκεκριμενα παιχνιδια, που δεν ανταποκριθηκαν στις προσδοκιες που δημιουργησαν και στις επιδοσεις της κονσολας.Είδα στο multirama το motor storm στο PS3 που το περίμενα πώς και πώς και απογοητεύτηκα ( ελπίζω να είχε κάποιο πρόβλημα γιατι αλλιώς είναι πολύ μέτριο για την πολυδιαφημισμένη υπερκονσόλα)...
Καμια σχεση!...Και μονο αυτο μου φτανει! Ερχεσαι στα λογια μου, ξαναδιαβασε την τελευταια μου προταση.
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το xbox360 ειναι κονσολα "επομενης" γενιας(χωρις hd-dvd και hdmi).
ΥΓ ξεκαθαριζω οτι δεν ειμαι φανατικος καμιας εταιριας.
Ρε παιδια αν τα γραφικα καποιων παιχνιδιων δεν ειναι τα αναμενομενα δεν φταινε γι'αυτο οι παιχνιδομηχανες. Φταινε οι εταιριες που βγαζουν τα συγκεκριμενα παιχνιδια, που δεν ανταποκριθηκαν στις προσδοκιες που δημιουργησαν και στις επιδοσεις της κονσολας.
Για καποιον που δεν ειναι με καμια εταιρια σιγουρα υποστηριζεις πολυ το XBOX και θαβεις συνεχεια την SONY.Και εγω δεν ειμαι με καμια εταιρια... και δεν αγοραζω ποτε κονσολες... αλλα... οσο καλυτερο ηταν το dreamcast απο το PS1, το PS2 απο το ΧΒΟΧ, τοσο καλυτερο ειναι/θα ειναι το ΧΒΟΧ360 απο το PS3... και τετοια λαθη (καθυστερηση 1 χρονο για να βγαλεις κατι ιδιο και χωρις online gaming το 2007) συνηθως ειναι τραγικα για το μελλον μιας κονσολας...
Δυστυχώς δεν φταίει ο φίλος Energy για αυτό αλλά η Sony η οποία με την υπεροπτική τακτική της "εταξε" πολλά και δεν "παρέδωσε" τα αναμενόμενα.υποστηριζεις πολυ το XBOX και θαβεις συνεχεια την SONY.
για το PS3 την θαβω... στο PS2 ειχε υπεροχη! δεν ειναι λογικο?... αν οχι, απαντησε στα ερωτηματα που εθεσα παραπανω!Για καποιον που δεν ειναι με καμια εταιρια σιγουρα υποστηριζεις πολυ το XBOX και θαβεις συνεχεια την SONY.
Οπως στο ps2 και xbox υπαρχουν παιχνιδια που δεν βλεπονται(τροπος του λεγειν) και αλλα που τα γραφικα τους σε ενθουσιαζουν, ετσι και στο ps3 και στο xbox360. Γιατι νομιζεις οτι ειμαι υπερ του ενος ή του αλλου?Πιο πανω ειπες οτι δεν εισαι φανατισμενος με καμια εταιρια, και τωρα αναμασας την καραμελα των φανατικων και της ιδιας της Σονυ οτι φταινε τα software houses που δε μπορουν να εκμεταλευτουν το PS3 ακομη...
Το παιχνιδι δεν ειναι τοσο μεγαλο... αλλα τα prerendered βιντεο που του πετανε μεσα για να γλυτωνουν "προγραμματισμο" και διαφορα αλλα, το φτανουν 17GB...Κάπου ειπώθηκε για το μέγεθος των παιχνιδιών του PS3, το resistance fall of man είναι 16,9 giga...κομματάκι μεγάλο για να χωρέσει σε dvd dl dont ya think...?
όλοι τα ξέρουν όλα ρε παιδάκι μου...
enw ta paixnidia tou xbox 360 einai 6 giga atofio gameplay...skepsou ligo tis analogies...pou tha paei tha to katalabeis..