Runco RS-1100 Ultra 1080p

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Οκτω :shock: νεους βιντεοπροβολεις με αναλυση 1920χ1080 θα παρουσιασει η Runco στην επερχομενη Cedia.
Oi τιμες θα αναλογουν απο 12000$ εως και 100.000$ για τριτσιπα θηρια!!!

Περισσοτερα μπορειτε να διαβασετε εδω:
http://www.cepro.com/news/editorial/14490.html

Βλεπω μεγαλη κινηση στα 1080ρ μοντελα αλλα κατι πρεπει να γινει και με τις τιμες... :wink:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Και ενσωματωμενο συστημα για αναμορφικους φακους 2.35:1 απο την μαμά!!! Μιλαμε για πολυ προσεγμενη δουλεια!!! Πολυ θα ηθελα να τον δω να παιζει...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.095
Τώρα εγώ γιατί νομίζω ότι η εικόνα που τελικά δίνουν στο πανί δεν αντιστοιχεί σε ποιότητα με την υπέρογκη τιμή τους;
Οι RUNKO.
Είναι ράδιο αρβύλα ή πραγματικότητα;

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Oι Runco ειναι HiEnd (φτου φτου, εβαλα την "κακη" λεξη στο στομα μου :lol:) προβολεις. Εχω δει ενα matterhorn να παιζει καποτε και επαθα την πλακα μου... Ειναι πραγματικα καλοι προβολεις. Με το αντιστοιχο αντιτιμο φυσικα...

Reaction score
2
""Κάθε φορά που τον ρωτούσα γιατί τα μάτια του είναι κόκκινα, μου έλεγε από την αυπνία
- Κάποτε, σε απορία μου για το πλήθος των depon στο τραπεζάκι, μου απάντησε ότι του ζητάνε συχνά οι επισκέπτες
- Μου έκανε εντύπωση ότι, ενώ έβλεπε ταινίες καθημερινά, δεν θυμόταν το τέλος τους
- Του έκανε εντύπωση ότι οι περισσότεροι φίλοι που καλούσε για προβολή, δεν συμμερίζονταν τον ενθουσιασμό του

Όταν, με το καλό, έστησα εγώ τον δικό μου, του ανταπέδωσα τις "βραδιές κινηματογράφου". Δεν χρειάστηκε πολύ για να αντικαταστήσει τον αναντικατάστατο...""

+100000
AΨΟΓΟΣ...! (Ι am back)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.384
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ