RX-A1050 ή SR7010 ?

Reaction score
2.207
και αν επιτρεπετε αγορι τη ενησχυτη εχεις τωρα?
Yamaha, τον RX-A3030, και πριν από τον Pioneer Yamaha είχα. Δύσκολα θα αλλάξω μάρκα από δω και στο εξής.
Σίγουρα δεν χαλάνε όλοι οι Pioneer και δεν είναι αθάνατοι όλοι οι Yamaha αλλά αν είναι να πάρεις ενισχυτή και να λες, θα πέσω σε καλό κομμάτι δεν θα πέσω, άστο καλύτερα.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
εγω αν ποτε σκεφτομουν να παω σε ατμος, και αν παω ποτε (ο susano θα κρατηθει) θα ξαναεπερνα pioneer αλλα και yamaha, αλλα μονο pioneer και yamaha καμια αλλη, και θα επερνα yamaha οχι γιατι φοβαμαι μην γινει κατι αν παρω pioneer, αλλα πιο πολυ για αλλαγη να ακουσω και yamaha! 60% pioneer γιατι ειναι πολυ καλη στο hc και μου αρεσουν 40% yamaha γιατι και αυτοι ειναι πολυ καλη και για αλλαγη

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
εγω αν ποτε σκεφτομουν να παω σε ατμος, και αν παω ποτε (ο susano θα κρατηθει) θα ξαναεπερνα pioneer αλλα και yamaha, αλλα μονο pioneer και yamaha καμια αλλη, και θα επερνα yamaha οχι γιατι φοβαμαι μην γινει κατι αν παρω pioneer, αλλα πιο πολυ για αλλαγη να ακουσω και yamaha! 60% pioneer γιατι ειναι πολυ καλη στο hc και μου αρεσουν 40% yamaha γιατι και αυτοι ειναι πολυ καλη και για αλλαγη
Tiς προάλλες μου έλεγες άλλα ..κάτι για Datasat :whistling:

Reaction score
607
Δυστυχώς δεν παρέλαβα τον 2050 ακόμα. Το apothema με πάει από μέρα σε μέρα. Αξίζει να ακυρώσω την παραγγελία και να πάω στον 7010? Είναι ετοιμαπαράδοτος, η τιμή είναι ίδια, το 7.1.4. δεν με ενδιαφέρει (δεν αποτελεί κριτήριο). Το θέλω αποκλειστικά για θέαση ταινιών, όχι ακρόαση μουσικής. Διαβάζω αυτές τις μέρες φοβερά reviews για τον 7010, ειδικά για την ισοστάθμιση. Υπερτερεί τόσο πολύ του YPAO ρε παιδιά? Όπως καταλάβατε, θα βασισθώ αποκλειστικά στην αυτόματη ισοστάθμιση, το χειροκίνητο δεν το κατέχω καθόλου. Καμία συμβουλή από τους έμπειρους του forum?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.569
Η ισοστάθμιση του Yamaha δεν είναι πολύ σόι. Όλα τα υπόλοιπα είναι.
Ο 2050 ενός μέλους ήρθε σήμερα στο Απόθεμα.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Tiς προάλλες μου έλεγες άλλα ..κάτι για Datasat :whistling:
Ρε μπας και επιβεβαιώνεται αυτό που λέω..:geek::whistling:

Reaction score
607
Η ισοστάθμιση του Yamaha δεν είναι πολύ σόι. Όλα τα υπόλοιπα είναι.
Ο 2050 ενός μέλους ήρθε σήμερα στο Απόθεμα.
Μάλλον είναι ο δικός μου τότε. Μίλησα μαζί τους το πρωί και περίμεναν παραλαβή έως το μεσημέρι από ΝΑΚΑ. Ίσως δεν πρόλαβαν να με ενημερώσουν, τεσπα... Ελπίζω να παραλάβω τη Δευτέρα. Οπότε μένουμε yamaha.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.569
Άλλου μέλους είναι, πού να ξέρω αν ήρθε ο δικός σου καλέ; Και ο δικός σου ίσως.

Reaction score
607
Άλλου μέλους είναι, πού να ξέρω αν ήρθε ο δικός σου καλέ; Και ο δικός σου ίσως.
Χα χα! Υπέθεσα ότι ήσουν του καταστήματος και ήξερες πόσους παρέλαβαν. Ε αφού πήγε ένας, θα πήγε και ο δικός μου.

Reaction score
325
Εγω σημερα παρηγγειλα στο αποθεμα τον 2050 και μου ειπαν σε 15 μερες.Αυτοι που εφερε χτες ο Νακας, εξαντληθηκαν μου ειπε ο ανθρωπος που μιλησα εκει.Ειδομεν.

Reaction score
1
Παιδιά δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αξιοπιστίας σε hi-end μοντέλα της Denon/Marantz. Καμία σχέση με τα πιο χαμηλά μοντέλα τα οποία φτιάχνονται σε Κίνα. Σε αυτό το επίπεδο οποιαδήποτε σύγκριση είναι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...Απλά παίρνεις όποιο σε συμφέρει και γουστάρεις πιο πολύ.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Χτύπα Marantz, κορυφαίο σύστημα ισοστάθμισης, ποιοτικός ήχος!

Reaction score
607
Παιδιά δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αξιοπιστίας σε hi-end μοντέλα της Denon/Marantz. Καμία σχέση με τα πιο χαμηλά μοντέλα τα οποία φτιάχνονται σε Κίνα. Σε αυτό το επίπεδο οποιαδήποτε σύγκριση είναι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...Απλά παίρνεις όποιο σε συμφέρει και γουστάρεις πιο πολύ.
Ο 7010 που κατασκευάζεται? Ξέρουμε?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Και ο yamaha made in Malaysia , μια από τα ίδια δηλαδή! http://www.ansonaudio.com/ourrangeNewDetails.asp?pid=272

Πάντως δεν γνωρίζω τι γίνεται με τον 2050, αλλά η δυνατότητα του marantz στο θέμα δημιουργία εικονικού περιβάλλοντος σε ώρες κοινής ησυχίας, δεν έχει καμία σχέση με αυτές των προηγούμενων μου υλοποιήσεων (όλες yamaha). Και μόνο για αυτήν την εφαρμογή αξίζει η επένδυση στην marantz.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis