S.O.S Απαντηση εως αυριο πρωι. THANX

Reaction score
4
Μόλις προέβην στην αγορά μιας pinnacle PC TV usb 310e.
(δεν είναι stick αλλά εξωτερικό usb κουτι)
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξης?

Ξέρει κανεις αν η συγκεκριμένη συσκευασία εμπεριέχει καλώδιο usb και κεραία ραδιοφώνου γιατι εμένα δεν είχε και μου μυρίζει μεταχειρα η δουλεία. :mad_2:

Κατι άλλο παράξενο το κοντρόλ της pinnacle είχε μπαταρίες μέσα της Κodak. :shock:

Λογικά δεν θα έπρεπε να ειχε μπαταρίες σφραγισμένες σε σακουλάκι μέσα?

Αλλα κυρίως με ενδιαφέρει αν ξέρει κανείς αν εχει usb και κεραία fm.
Για να πάω αύριο το πρωί να τους την πετάξω στην μάπα τους. :cool_1:

Κρίμα και την πήρα και σε καλή τιμή.

[FONT=&quot]Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εκ των άνωθεν. :happy_5::happy_8::happy_5:

Eψαξα σε κατι site αλλα κανενα δεν ανεφερε αν συνοδευεται το μοντελο αυτο με usb και κεραια fm.

(Μην τους γεμισω με αιματα το μαγαζι τσαμπα)

[/FONT]

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Aν δεν βγάλεις άκρη θετικά από κάπου, δες εδώ http://www.infoshop.gr/productDetails.aspx?pid=18562&t=1&ccid=004.009.002#tab
Δεν διευκρινίζει βέβαια τι περιλαμβάνεται στη συσκευασία και τι όχι, αλλά στην ανάγκη μπορείς να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις για λεπτομέρειες. Διαδικτυακό κατάστημα είναι, δεν βλέπεις το προϊόν ζωντανό, λογικό είναι κάποιος να θέλει να ξέρει τα πάντα πριν παραγγείλει. Είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί (εγώ έχω πάρει αρκετά πράγματα από αυτούς).
Δεν ξέρω αν βόηθησα, αλλά επειδή πιέζεσαι χρονικά, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω...

Reaction score
4
Μαλιστα και μολις ανακαλυψα οτι δεν παιζoυν τα ψηφιακα.
Δειχνει εικονα αλλα κανει σπασιματα και παιζει στην μιση οθονη. Η αλλη μιση ειναι πρασινη. :crazy_1:

Ενω ενα USB stick που ειχα δοκιμασει της Pinnacle επαιζε απροβληματιστα.
Δεν το γλυτωνουν το ξυλο αυριο... :mad_3::mad_3::mad_3:

Reaction score
4
Του αλλαξα θεση και παιζει. :happy_5: Ελεος. Με εσωτερικη κεραια παιζει τι ρολο ειχε που αλλαξα θεση στο κουτι? :crazy_2: Και ομως επαιξε. :cool_4:

Reaction score
4
Η συσκευη επεστράφη πισω στο κατάστημα και πήρα άλλη που είχε και καλώδιο usb και σφραγισμένες μπαταρίες. :crazy_3:

Μου έδωσαν ανοιχτό κουτι εχθές οι απατεώνες! :mad_2:

[FONT=&quot]Το καλο ηταν ότι άκουσα και 2-3 συγνώμη από τον εκεί διευθυντή και έτσι δεν τους έδειρα. :mad_1: [/FONT]

GTX

Reaction score
39
Το κακό είναι οτι και πάλι πήρες το ίδιο.
Τα είχα γράψει και στο άλλο thread για την Pinnacle αλλά εσύ επέμενες :happy_5:

Καλά βρε δε σε ενοχλεί οτι το media center κάνει 2 ώρες νάνοίξει και οτι σέρνεται το σύμπαν??? Άσε που όσο βλέπεις TV καλύτερα μη πας να κάνεις τίποτα αλλό αφού η εικόνα κάνει σπασίματα. Το πόση ώρα κάνει η μετάβαση από ψηφιακό κανάλι σε αναλογικό φαντάζομαι το έχεις δει και αυτό ε??

Reaction score
1
Βέβαια αν τελικά κατάληγες στην Aver (το stick-άκι), όπως και εγώ, θα κινδύνευες να γινεις παρανάλωμα του πυρός με τις θερμοκρασίες που ανεβάζει. :happy_5:
Χώρια που πιθανότατα μειώνει και τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster