s.o.s για δικαναλο ενισχυτη σε klipsch rf 82

Reaction score
2
Εχω τα klipsch rf 82 (με 98 db ευαισθησια) και προσπαθω να τα ταιριάξω με ενισχυτή μεταχειρισμενο που θα αγορασω.Απο το ψαξιμο που εχω κανει καταληγω στο συμπερασμα πως ταιριαζουν ειτε με λαμπατο ειτε με τρανζιστοράτο high end seA.Γενικά νομιζω πωςμε λίγα watt θα παιξουν καλα.Συμφωνείτε?
1)Εχω βρει ένα λαμπάτο microset ειδική παραγγελία από Ιαπωνία 2 x 35 watt rms Α, λυχνίες 4 Χ5Τ88 βάρος 18 κιλά και δεν μπορω να το τσεκαρω πουθενα.Το ξερει κανεις ?Ποια ειναι η πραγματικη του αξια?

2)Σκέφτομαι και ένα primare A30.1 μεταχειρισμενο αλλα δε βρισκω σχολια και δε ξερω πως θα ματσαρει με τα klipsch.
3)Επεσα σε ενα Roksan caspian M1 καθως και σε ενα sugdem a21 se 2(διπλασια τιμη σχεδον απο ολα τα άλλα)

Reaction score
4.327
Θεωρητικά τα ηχεία σου δεν χρειάζονται πολλά watt λόγω της τερατώδης :p ευαισθησίας τους. Λόγω όμως των 2 8-ιντσων γούφερ για να κουνηθούν "σωστά" χρειάζονται κάποιον με καλά ρεύματα. Για το ματσάρισμα θα σου πουν μέλη από δω που τα έχουν. Πάντως φτηνοί λαμπάτοι και σωστή οδήγηση δύσκολα

Reaction score
211
Θεωρητικά τα ηχεία σου δεν χρειάζονται πολλά watt λόγω της τερατώδης :p ευαισθησίας τους. Λόγω όμως των 2 8-ιντσων γούφερ για να κουνηθούν "σωστά" χρειάζονται κάποιον με καλά ρεύματα. Για το ματσάρισμα θα σου πουν μέλη από δω που τα έχουν. Πάντως φτηνοί λαμπάτοι και σωστή οδήγηση δύσκολα
.

Με NAD. Ταιριάζουν. Πολύ. Καλά

Reaction score
12
8αρια ξε 8αρια οι 6CA7 μου τα κουνανε μια χαρα παντως σκεψου του

Δε λεω να παιξεις με 6-8 watt αλλα στο 30αρι εισαι μια χαρα πολλες οι επιλογες

Reaction score
6.611
σε αμιγως τρανζιστορ σε εντασεις ειδικα και σε αναλογα ψηφιακα θα σου παρει τα αυτια ανεξαρτητου μαρκας ισως σε υβριδικο η ακομη καλυτερα σε class d , με ενσωματωμενο dac οπως.

http://www.peachtreeaudio.com/all-products/amplifiers-dac.html

μπορει να σου κανει και ο 65se με τον 125se ομως θα εισε υπερκαλυμμενος και θα εισε και για λιγοτερο ευαισθητα ηχεια μελλοντικα.

http://audiosoulstore.com/27-integrated-amplifiers εδω κανονιζεις και για ακροαση .

Reaction score
2
ευχαριστω για τις απαντησεις δυστυχως τα klipsch rf 82 τα εχω με πολυκαναλο onkyo (home cinema!!), γι αυτο επειγομαι..τελικά οι γνωμες συμφωνουν σε υβριδικο?Ειδικα για το unico p καμια γνωμη?

Reaction score
596
Εχω τα klipsch rf 82 (με 98 db ευαισθησια) και προσπαθω να τα ταιριάξω με ενισχυτή μεταχειρισμενο που θα αγορασω.Απο το ψαξιμο που εχω κανει καταληγω στο συμπερασμα πως ταιριαζουν ειτε με λαμπατο ειτε με τρανζιστοράτο high end seA.Γενικά νομιζω πωςμε λίγα watt θα παιξουν καλα.Συμφωνείτε?
1)Εχω βρει ένα λαμπάτο microset ειδική παραγγελία από Ιαπωνία 2 x 35 watt rms Α, λυχνίες 4 Χ5Τ88 βάρος 18 κιλά και δεν μπορω να το τσεκαρω πουθενα.Το ξερει κανεις ?Ποια ειναι η πραγματικη του αξια?

2)Σκέφτομαι και ένα primare A30.1 μεταχειρισμενο αλλα δε βρισκω σχολια και δε ξερω πως θα ματσαρει με τα klipsch.
3)Επεσα σε ενα Roksan caspian M1 καθως και σε ενα sugdem a21 se 2(διπλασια τιμη σχεδον απο ολα τα άλλα)
καλησπερα,τι είδους μουσικη ακους?

Reaction score
2
Απο Αμερικανα folclore Tom waits ,the walkabouts,.... εως κλασσικη chopin πιανο,εντεχνο Θαναση Παπακωνσταντινου και jazz new orleans doctor john!Τρελες εντασεις δε θελω αλλα κατι που αν και μεταχειρισμενο (π.χ στα 600 ευρω) θα ματσαρει οσον το δυνατο καλυτερα με τα ηχεια αυτα και θα ειναι κομματι με ηχο γλυκο λεπτομερη και δε θα τσιριζει (δε θα αντεξω παραμορφωσεις).....

Reaction score
596
Ωραια!κατα "ρχας μην βιαζεσαι για να μην πεσεις σε λαθος,τα ηχεια σου τα ξερω καλα και χρησουν ειδικής μεταχειρισης,απο αυτα που προαναφερεις πολυ καλο βλεπω τον Α-21, βεβαία υπαρχουν αρκετοι φαντάζομαι που μπορεις να σεταρεις .αυτο που πρεπει να αποφασισεις ειναι εαν θες να κινηθεις στον χωρο της λαμπας η οχι και σε ποια τιμη φυσικα .το ποιο σημαντικό απο ολλα ειναι να τα δοκιμασεις στον χωρο σου με τα υπόλοιπα συνοδα σου

Reaction score
2
Δε με βλεπω για λαμπατο γιατι το support εκτος Αθηνών σε νησί θα είναι δύσκολο.Επισης ειναι δυσκολη η δοκιμη γιατι η αγορα μεταχειρισμενου γινεται απο μακρια ....Α21 εχεις υποψιν τιποτα σε μεταχειρισμενο κατω απο 800?Για το unico τι γνωμη εχεις μιας και ξερεις τα ηχεια....

Reaction score
11
Νικο,
εχω τα 62ρια με audia flight 3.ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Και αποσο νομιζω πρεπει να υπαρχει στις αγγελιες

Reaction score
4.327
Υβριδικός θα ήταν ιδανική φάση (καθώς παίζεις με τις λάμπες και φέρνεις τον ήχο εκεί που θες). Πάντως τα κλιπς θέλουν πολύ προσοχή στο ματσάριμα γιατί ο ήχος μπορεί να καταλήξει πολύ κουραστικός... Κανά 2 μοντέλα βάσης που άκουσα δεν μου αρέσαν σε συνδυασμό με τα ενισχυτικά που τα συνοδεύαν

BLUES

TV
Reaction score
995
Το φορτιο σου ειναι πολυ ευκολο να οδηγηθει με λιγα καλα βατ,λαμπα σε σετ η τρανζιστορ σε ταξη α αναλογα με τις διαστασεις
του χωρο σου
Μπες ατο Klipsch heritage,κλαμπ φιλων ανα τον κοσμο,να δεις με τι ενισχυτικα ματσαρει καλυτερα
Στα καλωδια χαλκο μονο
Προσοχη στην λαμπροτητα και κατευθυντικοτητα της κορνας,καθως και στο μπουμαρισμα,λογω οπισθιας εκφορτισης

Reaction score
2
@arouken ευχαριστω για το λινκ αλλα ξεφευγω απο το μπατζετ για μεταχειρισμενο, εξαλλου κοιταω αμιγως δικαναλο.Αν ''κατσει'' το μεταχειρισμενο 600 ευρω θα ειναι θαυμα...sugden A21 θαυμα δεν βρισκεται τοσο χαμηλα...και σε καλη κατασταση...βλεπουμε το υβριδικο μαλλον
@Georgesod εχεις ακουσει το unico p σε υβριδικο?Ποια ενισχυτικα δεν σου αρεσαν με τα rf 82?
@BLUES thank you για τις συμβουλες

εδω ειμαι για να σας ακουσω....

Reaction score
596
Δε με βλεπω για λαμπατο γιατι το support εκτος Αθηνών σε νησί θα είναι δύσκολο.Επισης ειναι δυσκολη η δοκιμη γιατι η αγορα μεταχειρισμενου γινεται απο μακρια ....Α21 εχεις υποψιν τιποτα σε μεταχειρισμενο κατω απο 800?Για το unico τι γνωμη εχεις μιας και ξερεις τα ηχεια....
http://soundgallery.gr/used-ex-demo/integrated-amplifier/sugden-a21a-series-2/ Για τιμη δεν εχω ιδεα- παρτον τηλεφωνο!

Reaction score
84
πολλη καλη περιπτωση ο unico p εχει ''παχη'' ηχο , μιμητε ωραια την λαμπα και εχει το απαιτουμενο drive...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt