s/pdif βοηθεια

Reaction score
0
εχω ενα laptop το οποιο εχει εξοδο s/pdif στη θεση των ακουστικων και θελω να το συνδεσω με τον ενισχυτη,δοκιμασα ενα καλωδιο jack σε rca αλλα τζιφος,ξερει κανεις να μου πει γιατι? τι πρεπει να κανω?wall_1

Reaction score
10
εχω ενα laptop το οποιο εχει εξοδο s/pdif στη θεση των ακουστικων και θελω να το συνδεσω με τον ενισχυτη,δοκιμασα ενα καλωδιο jack σε rca αλλα τζιφος,ξερει κανεις να μου πει γιατι? τι πρεπει να κανω?wall_1
Σε μερικά laptop η έξοδος είναι οπτική.
Δώσε παραπάνω πληροφορίες για τον φορητό για να αποκλείσουμε την περίπτωση αυτή.

Reaction score
0
ενα acer 5520g ειναι το laptop και στα χαρακτιριστικα του λεει s/pdif.αλλα δεν λεει για optical η coaxial.

Reaction score
0
Καλη χρονια σε ολους.
Με καθυστερηση απανταω εδω, γιατι και εγω εχω παρει ενα acer 5920g και εδω και ενα μηνα εψαχνα και εγω λυση, ισως λοιπον βοηθησει και αλλους.

Το s/pdif λοιπον που εχουν τα acer (αρκετα μοντελα) ειναι mini toslink.
Οποτε χρειαζεσαι ενα καλωδιο η εναν ανταπτορ Toslink σε Mini-Toslink.

Εγω πηρα ενα ανταπτορα απο Αμερικη απο το ebay , 1,54 Ευρω με τα μεταφορικα.

http://cgi.ebay.co.uk/Mini-Toslink-...ryZ32838QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Reaction score
1
Απάντηση: s/pdif βοηθεια

Αν το μηχανακι εχει spdif, πρεπει να δεις αν ειναι οπτικο ή οχι.
Τοτε θελεις ενα οπτικο καλωδιο και ενα ανταπτορα Toslink σε Mini-Toslink.

Reaction score
0
Χρόνια πολλά σε όλους ....

Αν και έχουν γραφτεί πάρα πολλά για το ίδιο θέμα ... δυστυχώς δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο πώς θα αποκτήσουμε πολυκάναλο ήχο απο τα laptop μας ...

Εγώ έχω αγοράσει το HP Pavilion 9690ev ... σύμφωνα με τα όσα είχαν γραφτεί εδώ αλλά και σε ξένα forum έπρεπε να αποκτήσω καλώδιο 3.5'' -> tos-link... έτσι αγόρασα ένα σαν αυτό ... http://www.ramelectronics.net/audio...toslink-cables/pof-t3-mr-2m/prodPIM00054.html

Δυστυχώς ... τζίφος... μόλις ενεργοποιώ απο την κάρτα την επιλογή spdif ... περνάει ήχος (δικάναλος) απο την HDMI στην plasma μου (!?!)... αλλά απο την 2η έξοδο ακουστικών (που είναι και καλά spdif) δεν πάει καθόλου ήχος στον ενισχυτή μου ...

Κάρτα ήχου είναι κάποια Realtek ... φταίνε οι drivers για τα vista? φταίει το καλώδιο?

Όποιος έχει εμπειρία απο vista και HP ... ας δώσει τα "Φώτα" του μέρα που είναι σήμερα .... :cool_11::cool_11:

Ευχαριστώ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale