SACD AΠΟ ΤΟ περιοδικο HITECH

Reaction score
59
ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟ SACD

TIME OUT - THE DAVE BRUBECK QUARTET

Ένα κλασικό άλμπουμ που έχει αφήσει εποχή σε μια εκπληκτική παραγωγή σε πολυκάναλο υβριδικό δίσκο υψηλής ανάλυσης SACD. Μια μοναδική καινοτομία από το HiTECH που δεν πρέπει να χάσετε.
Παίζει σε όλα τα SACD player και σε όλα τα CD player.

Περιέχει τα Take Five, Blue Rondo A La Turk, Strange Meadow Lark, Kathy’s Waltz, Everybody’s Jumpin’, Pick Up Sticks, κ.α.

Reaction score
0
Δεν νομίζετε ότι το SACD είναι πιά μιά χαμένη υπόθεση ?? :cry: :cry: :cry: (γιατί όμως?) :?

Reaction score
0
Όχι δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι χαμένο. Θα έλεγα ότι δεν έχει την δέουσα προσοχή από τις εταιρείες γιατί είναι λίγο υψηλότερο το κόστος παραγωγής αυτών των δίσκων σε σχέση με τα cd, οπότε δεν τους πολυσυμφέρει. Αν πάντος το sacd παίξει σε καλούτσικο 5,1 σύστημα τότε είναι χάρμα.... :):):)

Reaction score
0
Φανταστείτε ότι το SACD το έχω αγοράσει από Internetο-μάγαζο! Είδες το Hitech?

Καταπληκτικός ήχος, ακόμα και σε CD player...

Το cd layer των sacd είναι αρκετές φορές από καλύτερo master από το CD που μπορεί να έχετε αγοράσει παλιά...
Οπότε ακόμα και αν δεν έχετε SACD, μην το χάσετε!

Και μην πάρετε μόνο ένα: Take Five ! :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
To CD LAYER είναι καλό αλλά το SACD πολύ καλύτερο στο συγκεκριμένο δισκάκι. Μέχρι και η γυναίκα μου, που δεν μπορώ να πώ ότι έχει εκπαιδευμένο αυτί, το κατάλαβε με την μία. Στο συγκεκριμένο SACD η στερεοφωνική εικόνα αποκτά βάθος και τα όργαν τοποθετούνται καλύτερα στον χώρο Οι χροιές είναι πιο φυσικές ενώ ακούς και λεπτομέρειες τις ηχογράφησεις. Στο CD Layer όλη η παραπάνω πληροφορία υπάρχει αλλά είναι πιο ασαφής. Τα κρουστά σου βγαίνουν κατάμουτρα ενώ οι χροιές μοιάζον τεχνητές, ιδίως στο κόντραμπάσσο σε μερικα ρυθμικά κομμάτια.

τρομερή προσφορά πάντως...

Άντε στο επόμενο τεύχος και ένα DVD-Audio...

Reaction score
1
Σκεφτείτε ακόμα οτι ο συγκεκριμένος δίσκος κυκλοφορεί έξω μόνο ως single-layer SACD και κοστίζει 15-18 $ στα ιντερνετομάγαζα. Το Hybrid (με το περιοδικό μαζί...δεν θα την πω την κακία) στοιχίζει 8,5 €. Σπεύσατε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σπύρος Μπλάτσιος said:
¶ντε στο επόμενο τεύχος και ένα DVD-Audio...
Σωστός...
Μετά άντε να αγοράσει κανείς... ΗΧΟ.

Reaction score
5
Πότε κυκλοφόρησε ρε παιδιά το hitech και δεν κυκλοφόρησε ακόμα Κύπρο?
Όχι τίποτε άλλο μην χάσουμε και το δισκάκι :p

Reaction score
2
Πήρα κι εγώ το πρώτο μου SACD, πάω να το βάλω στο ταπεινό μου dvd player και ... C:13:00 The disc is dirty.
Πάει να το διαβάσει σαν dvd και φυσικά δεν μπορεί. Δεν θα έπρεπε όμως να διαβάζει το cd layer;
Στον υπολογιστή παίζει κανονικά πάντως.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
χαχα...

Το SACD είναι κορυφαίο, το περιοδικό όμως εξακολουθεί να είναι για γέλια...

Διάβασα 2-3 γερές παπαριές και γέλαγα 2-3 ώρες. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι που φροντίζουν να μας διασκεδάζουν...

Reaction score
14
Σπύρος Μπλάτσιος said:
χαχα...

Διάβασα 2-3 γερές παπαριές και γέλαγα 2-3 ώρες. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι που φροντίζουν να μας διασκεδάζουν...
Σπύρο πες μας πεσ μας!!!!

Μιας και ανοίξαμε παραπλήσιο thread στους προτζέκορες!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τελικά πρόκειται για μια κορυφαία ηχογράφηση ούτως ή άλλως. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες αλλά υπάρχουν.

Reaction score
51
Σπύρος Μπλάτσιος said:
χαχα...

Το δισκάκι είναι εξαιρετικό!!
Το άκουσα και μου άρεσε εκπληκτικά!!!
Οσο για το περιοδικό και τα περιοδικά αυτά τελικά, εγω τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια τα "διαβάζω", ξεφυλλίζω σωστότερα, το πρωί στην τουαλέττα μετά τον πρωινό καφέ!!!! :shock: 8)

Reaction score
5
Οι διαφορές ποιότητας CD-SACD στον συγκεκριμένο δίσκο δεν είναι μεγάλες αλλά η υπέροχη της μεγάλης ανάλυσης είναι αισθητή. Τόσο μικρή η διάφορα που εύκολα ανατρέπετε από καλύτερο CD player. * (CD player όχι SACD player) :roll: τσεκαρισμένο αλλά μου έλειψε η ανάλυση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ πάλι δεν τρελάθηκα κιόλας.
Οι διαφορές πχ του Dark Side of the Moon είναι απίστευτες μπροστά σε αυτό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas