- Reaction score
- 11
Xωρίς φόβο και πάθος παραθέτω όσα στοιχεία έχω συγκεντρώσει εν όψει του ότι ήμουν έτοιμος για αγορά! (Ανεβλήθη επ΄αόριστον λόγω προσχωρήσεως στο στρατόπεδο των pc player, έστω και χωρίς DSD!).
O.k. ! Ίσως χρειαστώ τεχνική βοήθεια για τα spoiler. Ενώ και τα link πολλές φορές δεν τα έχω! Θα προσπαθήσω πάντως...caravelle σε παρακαλώ βάζε link των πληροφοριών που βρίσκεις και τα μεγάλα κείμενα σε spoiler.
διαβαζω τα κειμενα που παραθετεις οσον το δυνατον περισσοτερον αντικειμενικα αν και ειμαι ηδη κατοχος του yamaha as2000 !:117:Review στο "TECHNICAL RADAR": "After four years in wilderness":
http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/hi-fi-and-audio/cd-players-and-recorders/sony-scd-xa5400es-465933/review
![]()
Υπέροχο εργαλείο! Σε σατινέ η σε μαύρο;διαβαζω τα κειμενα που παραθετεις οσον το δυνατον περισσοτερον αντικειμενικα αν και ειμαι ηδη κατοχος του yamaha as2000 !:117:
Υπέροχο εργαλείο!
![]()
Με το SONY θα δείχνει παράτερος ο πολύ όμορφος ενισχυτής σου!οποτε αν και η ζυγαρια γερνει προς το ομοσταυλο του πλευερ εν τουτοις ειμαι ανοικτος σε οποιαδηποτε γνωμη και κριτικη μιας και ειμαι στο ψαξιμο.:132:
σε μαυρο καθ'οτι μου θυμιζει την χρυση εποχη της νιοτης μου τοτε που νομιζαμε οτι με την νεανικη μας ορμη μπορουσαμε να φτιαξουμε τον κοσμο μας ,αλλα φευ!!!!
Με το SONY θα δείχνει παράτερος ο πολύ όμορφος ενισχυτής σου!
Όσο για το φτιάξιμο του κόσμου, πέσαμε στα νύχια μιας πολύ οργανωμένης ε, χμ, .... κατάστασης... Και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
![]()
Κοίταξε! Προσωπικά έχω ένα πολύ βασικό ... τεχνοψυχολογικό πρόβλημα: ακούω με .... τα μάτια! Οπότεμε το azur 840 ? αν και δεν με ενδιαφερει αμεσα το ντακ του διοτι εχω σκοπο στο μελλον αγορα καποιου καλου προσιτου ντακ (αυτη την στιγμη χρησιμοποιω το v-dac με ενα marantz 52mkii.
ο τεκ μανατζερ δεν ξερει τι ειναι ψευδομπαλανστ!!Και επειδή ρώτησα μήπως και το S2000 είναι μαϊμού balanced, να και η επίσημη απάντηση της αντιπροσωπείας;
"Κύριε
Μετά από την επικοινωνία μας σας στέλνω το block diagram του μηχανήματος.
Σε αυτό φαίνεται η ύπαρξη ενός ηλεκτρονικού μεταγωγέα (ολοκληρωμένο IC10)το οποίο μεταφέρει την διαμορφωμένη πληροφορία και το clock από το δίσκο στο DAC ανάλογα τι είδος πληροφορία είναι αυτή (DSD ή PCM)
Στο DAC τώρα γίνεται η μετατροπή από τη ψηφιακή διαμόρφωση σε αναλογικό σήμα.
Πιστεύω ότι η παραπάνω σύντομη περιγραφή θα σας βοηθήσει στην κατανόηση της λειτουργίας του μηχανήματος.
Ευχαριστώ.
Best regards,
ANDREAS MARTZOUKOS
Tech. Dept. Manager
Ph. Nakas S.A.
Tel. +30 210 6686260
Mail to: [email protected] "