Sahara (2005) DVD

Reaction score
13
"Sahara" - "Σαχάρα"

Περιγραφή

Βρισκόμαστε στη Βόρειο Αφρική, όπου μία μυστηριώδης μόλυνση σκορπάει παντού την τρέλα και το θάνατο με τρομακτικές επιπτώσεις σε όλο τον πλανήτη... Η επιστήμονας των Ηνωμένων Εθνών, Δρ. Εύα Ρόχας (Πενέλοπε Κρουζ), διερευνά τα αίτια της οικολογικής αυτής καταστροφής και προσπαθεί να βρει ένα τρόπο για να τη σταματήσει, όταν κάποιος αποπειράται να τη δολοφονήσει. Την τελευταία στιγμή, σώζεται από έναν κυβερνητικό πράκτορα και αδιόρθωτο τυχοδιώκτη, με το όνομα Ντερκ Πιτ (Μάθιου Μακόναχι)! Οι δυο τους θα ενώσουν δυνάμεις με τον καλύτερο φίλο του Ντερκ, τον Αλ Τζιορντάνο (Στιβ Ζαν), για να βρουν την πηγή της μόλυνσης που εξαπλώνεται σε ολόκληρη την αφρικανική ήπειρο και που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή όπως την ξέρουμε. Κι ενώ ο χρόνος λιγοστεύει επικίνδυνα, ο Ντερκ Πιτ πρόκειται να κάνει μία εντυπωσιακή ανακάλυψη που όχι μόνο μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή, αλλά μπορεί να λύσει και ένα μυστήριο που για αιώνες στοιχειώνει το μυαλό των εξερευνητών...
Χαρακτηριστικά

Διανομή: Odeon
Σκηνοθεσία : Μπρεκ Άισνερ
Πρωταγωνιστές : Μάθιου ΜακΚόναχι, Πενέλοπε Κρουζ
Χρονολογία : 2004
Δίσκοι : 1
Διάρκεια : 118 λεπτά
Οθόνη : Widescreen 2,35:1
Ήχος : Dolby Digital (5.1)
Γλώσσα : Αγγλικά
Ελληνικοί Υπότιτλοι : Ναί
Κυκλοφορεί στις 21/11/05.

Σε αναμονή!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Πικρα ειναι Johnny μην το περιμενεις και με πολυ αγωνια...............

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Πράγματι, είναι λίγο μάπα, αλλά:
[spoilers]

Η αρχική σκηνή με το Ironclad είναι πολύ εντυπωσιακή -ειδικά ηχητικά.
Η μετασκευή το αεροπλάνου σε τροχοφόρο ιστιοφόρο μου έχει μείνει.
[/spoilers]

Αν έχει και κάτι άλλο αξιόλογο, σίγουρα δεν το θυμάμαι πλέον...

Reaction score
13
Ήδη το Sahara υπάρχει από χτες στα ράφια των βιντεο κλαμπ.Σήμερα θα του ρίξω μια ματιά...

V

VIDEOMIX

Guest
Το νοίκιασα μόλις τώρα. Μου αρέσεουν οι περιπέτειες και στην μητέρα μου αρέσουν τα ανατολίτικα. Λέτε να βγεί μάπα; Ξεκινάω να το δω σε 10 λεπτά.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis