SAMSUNG: Τέλος στα BluRay Players

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.648
Reaction score
94.609


«Η Samsung δεν θα εισάγει πλέον νέα μοντέλα Blu-ray ή 4K Blu-ray στην αγορά των ΗΠΑ», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Samsung στην CNET .


Άλλος ένας κατασκευαστής, μετά την Oppo, που απομακρύνεται από αυτήν την αγορά. Το ότι αφήνει αυτήν την αγορά δεν σημαίνει παράλληλα ότι δεν θα κατασκευάζει τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της ή δεν θα τα υποστηρίζει.

Ο κλασικός δίσκος DVD ή BR όπως αναφέρει έκθεση της Nielsen για το Q2 2018 έχει υποστεί μεγάλη μείωση στις πωλήσεις (66% από 72% το προηγούμενο διάστημα). Ο μέσος Αμερικάνος πολίτης ξοδεύει μόνο πέντε λεπτά ημερησίως για την θέαση ταινίας μέσω DVD ή BR.

Το διαδίκτυο και οι online υπηρεσίες είναι αυτές που θεωρούνται υπεύθυνες για αυτήν την μείωση. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που προτιμούν τον δίσκο ως καλύτερο μέσο προβολής από την online μετάδοση άσχετα εάν οι ιντερνετικές πλατφόρμες μεταδίδουν 4K περιεχόμενο.

Ίσως η Sony, όταν αποφάσισε να αφαιρέσει την δυνατότητα αναπαραγωγής 4K Blu-Ray player από το PS4, δεν ήταν η τσιγκουνιά που πολύ την είχαν κατηγορήσει αλλά η γνώση της επόμενης μέρας.

https://perfectimage.gr/2019/02/18/samsung-τέλος-στα-bluray-players/
 

PPG

Πίπιτζι
Μηνύματα
3.869
Reaction score
5.854
Τη κάτσαμε την βάρκα ....δεν πάμε καλα..
Ειδικά εδώ που δεν έχουμε καλές ταχύτητες Ίντερνετ ούτε θα αποκτήσουμε...:(
 







Staff online

  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.612
Μηνύματα
2.868.010
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top