samsung ή lg?

Reaction score
0
καλημερα παιδια!σε λιγες μερες θα κανω μια αγορα τηλεορασης. εψαξα σε διαφορα site για να καταφερω να καταλιξω καπου και πιο πολυ μου κεντρισαν το ενδιαφερον η Samsung UE46C8000 46'' και η LG INFINIA 47LX9500 47" θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας γιατι θα με βοηθουσε αρκετα.ειμαι λιγο υπερ της samsung αλλα θα ηθελα να μου πειτε και εσεις.επισης εχω δει πως και οι 2 τηλεορασεις εχουν τεχνολογια 3d και επειδη δεν γνωριζω η λειτουργια 3d σε αυτες τις 2 τηλεορασεις ειναι σαν επιλογη πχ ενεργοποιηση και απενεργοποιηση? η ειναι μονιμα 3d δηλαδη πρεπει να βλεπεις αποκλειστικα με γυαλια (συγνωμη για την "χαζη" ερωτηση αλλα δεν γνωριζω) η χρηση που θα κανω θα ειναι κυριως για games (ps3) και για ταινειες.θα ηθελα να μου λεγατε οποιος γνωριζει και τον χρονο αποκρισης στις 2 τηλεορασεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: samsung ή lg?

Το 3d ενεργοποιήται όταν η τηλεόραση δεί τέτοιο υλικό στις εισόδους της.Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η θέαση είναι 2d.Στην Samsung υπάρχει και λειτουργία που κάνει οποιοδήποτε σήμα σε 3d αν θέλει ο χρήστης(προσωπικά το βρήκα κουραστικό).
Η lg δεν ξέρω αν το κάνει αυτό.

Χρόνος απόκρισης:
Samsung 40ms
LG 35ms
Aφορα και στις 2 περιπτώσεις το game mode σε χρήση 2d υλικού.Σε χρήση 3d υλικού δεν βρίσκω κάτι.

Reaction score
0

να σαι καλα φιλε gstriftos!θα ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα και οι δυο tv ειναι full led σωστα? εννοω δεν ειναι edge led? η κανω λαθος?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όχι δεν είναι full led όπως και καμία τηλεόραση καθότι με τον όρο full-led εννούμε κάθε εικονοστοιχείο να είναι και ένα led.Κάτι που δεν το βλέπω να γίνεται
Η lg έχει ένα σύστημα το οποίο ονομάζει Ι.Ο.Ρ. δλδ τα led είναι μεν στο πίσω μέρος της οθόνης αλλά σε ζώνες(plates).
Η Samsung είναι edge type αλλά με local dimmimg (δλδ με τοπικό έλεγχο φωτεινότητας) και οι μπάρες είναι στο κάτω και στο άνω μέρος του πάνελ.

Reaction score
0

καταλαβα και για να κλεισω το θεμα και να μην κουραζω αλλο θα ηθελα την γνωμη σου επειδη οσο να ναι τα εχουν τα λεφτα τους και οι 2 tv προτινεις καποια απο τις 2?αξιζει να δωσω αυτα τα λεφτα για μια απο τις 2 η να κοιταξω για καποια αλλη?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Το αξίζει τα λεφτά είναι κάτι σχετικό μιας και η κορυφή πάντα πληρώνεται.Πχ μια c750 είναι πολύ πιό συμφέρουσα ως αγορά.
Αυτή την στιγμή τα 2 μοντέλα που αναφέρεις είναι στο top5 των τηλεοράσεων σε overall απόδοση αλλά και σε τιμή.
Θα σου έλεγα να πας σε πλασμα αλλά δεν ξέρω πόσες ώρες θα παίζεις παιχνίδια και αν αυτό θα καταντήσει επίζημιο για την οθόνη.

Reaction score
0

Θα σου έλεγα να πας σε πλασμα αλλά δεν ξέρω πόσες ώρες θα παίζεις παιχνίδια και αν αυτό θα καταντήσει επίζημιο για την οθόνη.
καλημερα gstriftos εχθες λογο συντηρισης της σελίδας δεν μπορεσα να απαντησω..το ειχα σκευτει για πλασμα αλλα επειδη ο λογος που θα αγορασω tv ειναι σχεδον αποκλειστικα για games και για ταινειες φοβαμαι αυτο που λες..αλλιως θα πηγαινα για πλασμα μια και καλη..αλλα οταν λες οτι θα καταντισει επιζημιο για την οθονη εννοεις να κανει freezarisma?να αφησει ειδωλα στην οθονη?αν σου ειναι ευκολο εξηγησε το μου!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.092
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67