SAMSUNG ή PHILIPS

Reaction score
0
Καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι για μια LCD (από 37 - 42) με "μαζεμένο" μέγεθος. Εχω καταλήξει στην SAMSUNG LE40A856 ή στην PHILIPS 42PES0001.

Ποιά είναι η γνώμη σας, επειδή έχουν αρκετά μεγαλη διαφορά και στην τιμή, ποιά είναι καλύτερη;

Ευχαριστώ

Reaction score
6
Απάντηση: SAMSUNG ή PHILIPS

Την 42PES0001 την σκεφτόμουν και εγώ, η τιμή της όμως ξεφεύγει αρκετά από τον ανταγωνισμό και από την άλλη το μοντέλο που έρχεται ελλάδα (το 42PES0001D) δεν έχει mpeg-4 δέκτη ,ενώ το 42PES0001H που κυκλοφορεί στο εξωτερικό έχει.. - τουλάχιστον έτσι μου είπε ο πωλητής της philips στην έκθεση High End που την είχα δει... Έχει βέβαια και το ατού (ή μειονέκτημα για κάποιους άλλους) του εξωτερικού δέκτη-media box, το οποίο σημαίνει βέβαια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λεπτή οθόνη, ειδικά αν θες να την κρεμάσεις στον τοίχο....
Δεν ξέρω αν η Samsung έχει Mpeg-4, γνώμη μου είναι πάντως εφ'όσον κοιτάζεις την ακριβή κατηγορία να πάρεις κάτι με mpeg-4 ....
Σαν εικόνα η philips μου άρεσε, έχει πολύ καλό μαύρο και contrast, χρώματα και ευκρίνεια κορυφαία όπως όλες οι ακριβές Philips...(ειδικά σε HD δεν παίζεται)
Αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι που θα έρθουν οι νέες philips (με 200Hz και LED), είναι πολύ καλή τηλεόραση και με πάρα πολύ καλή εικόνα στα αναλογικά κανάλια....(γιατί κακά τα ψέματα, για καποια χρόνια ακόμα θα μας συντροφεύουν....)

Για την Samsung δεν ξέρω, δεν την έχω δει...

Reaction score
0
Κατ'αρχή ευχαριστώ για την απάντηση.
Σωστή η παρατήρησή σου σχετικα με το DVB-T Mpeg-4, άλλα λίγο που το έψαξα έχω την αίσθηση ότι όλοι οι κατασκευαστές το δίνουν μόνο στις χώρες που είναι διαθέσιμο, και στην Ελλάδα αυτό μάλλον θα πάρει χρόνια. Η samsung λέει ότι η δυνατότητα υπάρχει αλλά εξαρτάται το τελικό αποτέλεσμα από την χώρα.......

Και στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου, νομίζω ότι η Philips πρέπει συνολικά να είναι καλύτερη, αλλά η διαφορά τιμής με την Samsung (περίπου 700) είναι μεγάλη. Και πρέπει να την "κουμπώσω" και με κάποιο αντίστοιχο player....καμία ιδέα;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.850
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss