Samsung 3DTV C7000 Προβλημα με Clouding (AAAA!!)

Reaction score
0
Πριν απο ενα μήνα ακριβως αγόρασα απο το Saturn μια Samsung C7000 46".

Με το που την ανοιξα (μετα απο 2 ημερες) παρατηρησα εντονο το πρόβλημα του clouding.Το ξερω οτι μεχρι ενα σημειο και ειδικα στις γωνιες ειναι "φυσιολογικο" ομως στην τηλεοραση μου ειναι πολυ έντονο και οχι μονο στις γωνιες,καθως υπαρχουν και δυο κηλιδες στο κεντρο της οθονης.

Πηγα στο καταστημα και μου ειπαν να μιλησω με το service της Samsung...μετα απο μια εβδομαδα ηρθαν την πήραν,την επεστρεψαν και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και οτι με λιγο φως!!!! στο δωματιο δεν το βλεπεις - καθως και στο τηλεοπτικο σημα.

:141:

Και ρωταω εγω,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ 3D?

Η ερωτηση μου λοιπον εδω ειναι τί κάνω απο εδω και πέρα (εκτος απο να την σπάσω).

Ειχε αλλος το ιδιο πρόβλημα;Με ποιον μπορω να μιλησω;Και πως μπορω να ζητησω αντικατάσταση...

Reaction score
1
Απάντηση: Samsung 3DTV C7000 Προβλημα με Clouding (AAAA!!)

Το φαινόμενο αυτό υπάρχει σε όλες τις LCD οποιασδήποτε μάρκας.Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, απλά μαθαίνεις να ζείς με αυτό :126: εμένα πάντως δεν με χαλάει και ούτε το προσέχω πιά.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Εγω δεν ηξερα καν οτι υπαρχει μεχρι που μου το ειπανε:142:

Reaction score
0

1.Οταν δινεις τα λεφτα σου,οσα και να ειναι (στην προκειμενη αρκετα) απαιτεις να ειναι όλα οπως πρέπει.

2.Αν το φαινομενο ηταν λίγο και στις γωνιες μόνο δεν θα το συζήταγα.

Reaction score
1

1.Οταν δινεις τα λεφτα σου,οσα και να ειναι (στην προκειμενη αρκετα) απαιτεις να ειναι όλα οπως πρέπει.

Σαφέστατα και δεν το συζητώ αλλά πρόκειται για bug της ίδιας της τεχνολογίας LCD που δεν το έχουν λύσει ακόμα.

Reaction score
8
Oλες οι τηλεοράσεις τεχνολογίας Edge-LED έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.Είναι γνωστό εδώ και 2 χρόνια σχεδόν.
Είναι θέμα τύχης αν θα το έχεις το πρόβλημα έντονα εμφανές ή ελάχιστο.

Reaction score
0

Oλες μπορει αλλα η δικια μου το έχει ΠΟΛΥ έντονο και σε ολο σχεδον το panel...

Mιλησα με την Service One,μου είπαν να μιλησω και με την Samsung Hellas αλλα δεν μπορω να βγάλω άκρη μιας και ολοι λένε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι δεν το θεωρουν προβλημα...

Εχει κανεις καμια ιδεα τι άλλο μπορω να κάνω;!Εμπειρια με παρομιο πρόβλημα...

Reaction score
8
Δυστυχώς όλοι οι κατασκευαστές που χρησιμοποιούν τεχνολογία Edge-LED αντιμετωπίζουν το λεγόμενο clouding ως φυσιολογικό.
Ακόμη και αν πετύχεις να σου αλλάξουν την τηλεόραση με άλλη, ίσως να έχεις λιγότερο το πρόβλημα ίσως όμως και περισσότερο από αυτό που έχεις ήδη!
Μάλλον θα πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό.

Reaction score
0

του γ.....τε την ψυχολογία του παιδιού! :)

Σε καταλαβαίνω ειναι δύσκολο φιλε μου αλλα κάνε μια προσπάθεια να στην αλλάξουνε και γνώμη μου κανε οτι ειναι δυνατον να δεις να παιζει αλλη c7000 για να δεις τον ογκο του προβληματος σου, σε περιπτωση που ειναι ιδιο ισως σε βοηθησει να ηρεμησεις.

Reaction score
0

@dikakom

Επιτελους ένας ανθρωπος που με καταλαβαίνει!

Πως ειναι δυνατον να "μαθεις" να ζεις με αυτο;Οταν εχεις δώσει 2.000 Euro?!Τα ιδια μου λενε και απο το service τους.

Kαι τι με νοιαζει αν ειναι πρόβλημα της Sasmung και της κάθε Samsung...

Oταν εχεις δώσει ενα σκασμο λεφτα για να φτάσεις το Home Cinema σου στο σημειο που θες, ΔΕΝ αντεχεις να υπάρχει και το παραμικρο πρόβλημα.Ποσο μάλλον να βλέπεις ταινια στην καινουργια σου τηλεοραση και να μην μπορεις να την δεις απο τα νεύρα σου (πάλι ο panasonic λιώνει).

Εχω πάρει 500 τηλέφωνα,εχω φτάσει μεχρι τα κεντρικα τους και ΑΝ δεν μου την αλλάξουν ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ,τέλος. :141:

Δεν θα μου σπάσουν εμενα τα νεύρα... :139:

Reaction score
0

Δυστυχώς δεν εχω καταφέρει ΤΙΠΟΤΑ μέχρι και photo εβγαλα και τους έστειλα και η απάντηση τους (απο Κορέα μου είπαν) ειναι οτι το συγκεκριμένο φαινόμενο ειναι απόλυτα φυσιολογίκο...πείτε μου εσεις!

Uploaded with ImageShack.us

Reaction score
21

Η δικια μου samsung 46αρα (μη 3D) εμφανισε clouding στο κεντρο εντονοτατο και σε μια γωνια με το που την αναψα.Το εξαφανισα με ελαφρυ μασαζ και ηπια αναταραξη αναποδα (την κρατησαμε 2 ατομα απο το πλασιο της).

Πλεον δεν εχει το παραμικρο.Υποθετο πως δημιουργηθηκε απο την εντονη πιεση την ωρα που βιδωνα τη βαση της.Φυσικα δε μπορω να το αποδειξω.

Δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις κι εσυ. Να το πατενταρουμε κι ολας ...;)

PS. Καποιοι καπου καποτε ειχαν αναφερει οτι μιση βολτα ξεβιδωμα σε βιδες της ραχης βοηθουσαν (ειναι υπερβολικα σφιγμενες εξαρχης ,ειδικα στις γωνιες)

Reaction score
249

θα ανοιξουν και οι δουλειες των φυσικοθεραπευτων αμα εχουν και τηλεορασεις για πελατες

συγνωμη
δοκιμασε παντως να μας πεις αν εγινε τιποτε με την αναταραξη

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Βρε σεις τι του λετε του ανθωπου οτι ειναι...φυσιολογικο; και ο κουμπαρος μου πηρε (ποσο ειπες αγαπητε shadow_gp; 2000€; μονο 1570€ απο Καρφουρ με 24 ατοκες δοσεις, με την καρτα Καρφουρ!!!) μια παρομοια, αλλα ουτε συννεφακια, ουτε αυτα που λετε "φυσιολογικα λογω τεχνολογιας". Μονο καφετιαζε πολυ αλλα του την ρυθμισα και ΟΚ.
Φιλε μου ψαξε το, μην το αφηνεις

Reaction score
1

Ελα να ρυθμίσεις και τις δικές μας τότενες ! :142:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ελα να ρυθμίσεις και τις δικές μας τότενες ! :142:
Οσοι εχετε συννεφα να πατε στην ΕΜΥ:107:

Reaction score
1

Οσοι εχετε συννεφα να πατε στην ΕΜΥ:107:

:142::143: Καλοοοοοοοοο !

Δεν έχω, ή τουλάχιστον δεν με ενοχλεί το φαινόμενο του clouding...το ήξερα όταν αγόραζα LCD τηλεόραση :126:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μιας και μιλαμε για συννεφωδη lcd: μερικες φορες, και κυριως σε hd μεταδοση, παρουσιαζονται σε τυχαια σημεια κατι συννεφακια, οπως πχ ενα θολωμενο τζαμι οταν "ξεφυσας" επανω του. Καταλαβατε τι εννοω, ετσι; (μπραβοοο). Ωστοσο, αυτο το σημειο δεν ειναι σταθερο αλλα σε οποιοδηποτε σημειο της οθονης! Λες και θολωσε μια μικρη περιοχη της καμερας που κανει μεταδοση και δειχνει ετσι. Τονιζω, ΜΟΝΟ σε μεταδοση ποδοσφαιρου - αλλιως...τιποτα, ουτε συννεφακι!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Πωπω βρε φίλε...

Τρομερό σπάσιμο νεύρων.

Και μετά γκρινιάζουμε εμείς με τις plasma για ενα λογότυπο που μένει στην οθόνη λίγες ώρες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.047
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp