Samsung 40f71 Vs SHARP Aquos LC-37 XD1E

Reaction score
0
Την παραγγειλα ερχεται την επομενη εβδομαδα με Ups[/quote

Knocky τελικά σου ήρθε η τηλεόραση? Όλα καλά με την παράδοση?
Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την αγοράσω και εγώ από το internet (igor's internet shop). Αν θέλεις πες μου σε παρακαλώ τι επιλογές έχεις στον τρόπο πληρωμής. Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Την παραγγειλα ερχεται την επομενη εβδομαδα με Ups[/quote

Knocky τελικά σου ήρθε η τηλεόραση? Όλα καλά με την παράδοση?
Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την αγοράσω και εγώ από το internet (igor's internet shop). Αν θέλεις πες μου σε παρακαλώ τι επιλογές έχεις στον τρόπο πληρωμής. Ευχαριστώ.
Οχι ακομα μαλλον Πεμπτη με Παρασκευη το αργοτερο μου ειπαν απο UPS.Μπορεις να πληρωσεις , αντικαταβολη, με καρτα ή με καταθεση σε λογαριασμο, νομιζω παντως πως με αντικαταβολη ειναι το καλυτερο, εγω ετσι εκανα την παραγγελια.

Reaction score
4
Σας έφτιαξα κουφάλες με τον Igor :cool_1::cool_1:

και εγω απο εκεί θα την παραγγείλω αυριο μάλλον.
τα εβαλα κάτω και ειδα οτι δεν αξιζει τα 350 ευρω παραπάνω για να την πάρω απο technix αφου θα θέλω 60 ευρώ να την στειλω θεσαλονικα!

δινω 120 ευρώ και την στέλνω στον Ιγκορουλι :happy_9:

1800 ευρώ για την συγκεκριμένη Samsung ειναι απλά κορυφαιά τιμή.
τώρα αν κάτσει κάτι στραβά :crazy_1: έκατσε "happy_1"

και το σημαντικό για μένα ειναι οτι παίρνει πολυ καλο σημα απο vga (1080p)

και οτι ειναι κουκλι!!!

Reaction score
4
Οχι ακομα μαλλον Πεμπτη με Παρασκευη το αργοτερο μου ειπαν απο UPS.Μπορεις να πληρωσεις , αντικαταβολη, με καρτα ή με καταθεση σε λογαριασμο, νομιζω παντως πως με αντικαταβολη ειναι το καλυτερο, εγω ετσι εκανα την παραγγελια.
την παραγγειλα και εγω
1760 ευρώ κομπλέ.
του ειπα οτι σου έστειλα πελάτη απο ελλάδα και μου έκοψε 40 ευρώ :cool_1:

καλορίζικες!!"happy_1"

Reaction score
0
την παραγγειλα και εγω
1760 ευρώ κομπλέ.
του ειπα οτι σου έστειλα πελάτη απο ελλάδα και μου έκοψε 40 ευρώ :cool_1:

καλορίζικες!!"happy_1"

Αντε παλι, με εβαλες για μεσον εε ?

Εγω εφαγα ηττα, η tv πηγε κατα λαθος στην Αγγλια απο missload και θα εχω καθυστερηση.
Ξερεις πως ενοιωσα οταν μου το ειπαν? Σαν να εχεις ετοιμη τη καινουργια γκομενα στο κρεβατι και να μην εχεις προφυλακτικα.

Reaction score
4
εμένα τώρα ειναι στης βρυξέλες!!
καθε 2 ώρες κοιτάω το tracking number!!!

χαχαχαχχα

ρεγκουνννααα το καλώδιο! :)

Reaction score
5
εμένα τώρα ειναι στης βρυξέλες!!
καθε 2 ώρες κοιτάω το tracking number!!!

χαχαχαχχα

ρεγκουνννααα το καλώδιο! :)
εδω ειναι εδω ειναι ^_^ όταν ερθει ετοίμασε σειριακή θύρα κι έρχομαι για Flashing :respect::respect::bravo:

Reaction score
0
εδω ειναι εδω ειναι ^_^ όταν ερθει ετοίμασε σειριακή θύρα κι έρχομαι για Flashing :respect::respect::bravo:
Τελικα ερχεται αυριο Παρασκευη.
Ερωτηση.
Με serial to usb adaptor θα δουλεψει ?
γιατι το laptop δεν εχει serial.

Reaction score
5
δεν νομιζω. το προγραμματακι ψάχνει για COM Ports. δεν εχω ψάξει κι ολας για να πω την αλήθεια. αν μπορει να δει το USB σαν μια COM Port...

Reaction score
7
Τελικα ερχεται αυριο Παρασκευη.
Ερωτηση.
Με serial to usb adaptor θα δουλεψει ?
γιατι το laptop δεν εχει serial.
Θα δουλέψει. Τουλάχιστον εγώ έχω flashaρει κινητό έτσι. Αρκεί να δηλώσεις σώστά στο πρόγραμμα την virtual com port

Reaction score
5
να μεταφέραμε όλα αυτά τα posts Που αφορούν την συγκεκριμένη τηλεόραση στο συγκεκριμένο thread? οχι τιποτε άλλο. Ιδέα του Γεν. Διαχ. ήταν. μην πάει χαμενο.

Reaction score
0
Τελικα η TV ηρθε σημερα το μεσημερι, με τις εγγυησεις της και με τα ολα της, δεν εχω προλαβει να δω πολλα πραγματα ακομα, παντως το flashαρισμα που δοκιμασα δεν δουλεψε κολαγε στο trying to connect, δεν ξερω μπορει να φταιει και το serial to usb adaptor, τεσπα, θα μου φερουν ενα αλλο laptop για να το δοκιμασω χωρις το adaptor.Παντως φιλε regunus ειχες δικιο και με hdmi καλωδιο η οθονη βγαινει εκτος οριων στα 1920x1080, χρειαζεται το flashαρισμα.

Reaction score
5
έχει ελληνικό μενου?
εχει ελληνικό μενού ακόμα και μετά το flash-αρισμα.
reminder : εχουμε ξεχωριστο thread για την συγκεκριμενη τηλεόραση. μηπως να τα μεταφέραμε εκει αυτά;:bravo:

Reaction score
0
Τελικα η TV ηρθε σημερα το μεσημερι, με τις εγγυησεις της και με τα ολα της, δεν εχω προλαβει να δω πολλα πραγματα ακομα, παντως το flashαρισμα που δοκιμασα δεν δουλεψε κολαγε στο trying to connect, δεν ξερω μπορει να φταιει και το serial to usb adaptor, τεσπα, θα μου φερουν ενα αλλο laptop για να το δοκιμασω χωρις το adaptor.Παντως φιλε regunus ειχες δικιο και με hdmi καλωδιο η οθονη βγαινει εκτος οριων στα 1920x1080, χρειαζεται το flashαρισμα.

Καλορίζικη και καλό flashαρισμα.

Τελικά με ποιό τρόπο την πλήρωσες? Εγώ θέλω να την πάρω με κάρτα αλλα δεν θέλω να δώσω τα στοιχεία της κάρτας μέσω internet.

Reaction score
4
εγώ την παράγγειλα με αντικαταβολη.
ειναι μονο 13 ευρώ πανω! :happy_6:

στο δρομο είναι!!!

Reaction score
0
Καλορίζικη και καλό flashαρισμα.

Τελικά με ποιό τρόπο την πλήρωσες? Εγώ θέλω να την πάρω με κάρτα αλλα δεν θέλω να δώσω τα στοιχεία της κάρτας μέσω internet.
Την πληρωνεις τη στιγμη που στη παραδιδουν (μετρητα), και αφου την τσεκαρεις (οπτικα) αν θες.

Τελικα τα καταφερα με το flashαρισμα, ειχε προβλημα ο adaptor, εβαλα αλλον και δουλεψε.
Παντως Λαμπρο σ ευχαριστω.Οσο για το thread εγω ειμαι απολυτα συμφωνος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.405