- Reaction score
- 5
Την παραγγειλα ερχεται την επομενη εβδομαδα με Ups[/quote
Knocky τελικά σου ήρθε η τηλεόραση? Όλα καλά με την παράδοση?
Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την αγοράσω και εγώ από το internet (igor's internet shop). Αν θέλεις πες μου σε παρακαλώ τι επιλογές έχεις στον τρόπο πληρωμής. Ευχαριστώ.
Οχι ακομα μαλλον Πεμπτη με Παρασκευη το αργοτερο μου ειπαν απο UPS.Μπορεις να πληρωσεις , αντικαταβολη, με καρτα ή με καταθεση σε λογαριασμο, νομιζω παντως πως με αντικαταβολη ειναι το καλυτερο, εγω ετσι εκανα την παραγγελια.Την παραγγειλα ερχεται την επομενη εβδομαδα με Ups[/quote
Knocky τελικά σου ήρθε η τηλεόραση? Όλα καλά με την παράδοση?
Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την αγοράσω και εγώ από το internet (igor's internet shop). Αν θέλεις πες μου σε παρακαλώ τι επιλογές έχεις στον τρόπο πληρωμής. Ευχαριστώ.
την παραγγειλα και εγωΟχι ακομα μαλλον Πεμπτη με Παρασκευη το αργοτερο μου ειπαν απο UPS.Μπορεις να πληρωσεις , αντικαταβολη, με καρτα ή με καταθεση σε λογαριασμο, νομιζω παντως πως με αντικαταβολη ειναι το καλυτερο, εγω ετσι εκανα την παραγγελια.
την παραγγειλα και εγω
1760 ευρώ κομπλέ.
του ειπα οτι σου έστειλα πελάτη απο ελλάδα και μου έκοψε 40 ευρώ :cool_1:
καλορίζικες!!"happy_1"
εδω ειναι εδω ειναι ^_^ όταν ερθει ετοίμασε σειριακή θύρα κι έρχομαι για Flashing :respect::respect::bravo:εμένα τώρα ειναι στης βρυξέλες!!
καθε 2 ώρες κοιτάω το tracking number!!!
χαχαχαχχα
ρεγκουνννααα το καλώδιο!![]()
Τελικα ερχεται αυριο Παρασκευη.εδω ειναι εδω ειναι ^_^ όταν ερθει ετοίμασε σειριακή θύρα κι έρχομαι για Flashing :respect::respect::bravo:
Θα δουλέψει. Τουλάχιστον εγώ έχω flashaρει κινητό έτσι. Αρκεί να δηλώσεις σώστά στο πρόγραμμα την virtual com portΤελικα ερχεται αυριο Παρασκευη.
Ερωτηση.
Με serial to usb adaptor θα δουλεψει ?
γιατι το laptop δεν εχει serial.
εχει ελληνικό μενού ακόμα και μετά το flash-αρισμα.έχει ελληνικό μενου?
Τελικα η TV ηρθε σημερα το μεσημερι, με τις εγγυησεις της και με τα ολα της, δεν εχω προλαβει να δω πολλα πραγματα ακομα, παντως το flashαρισμα που δοκιμασα δεν δουλεψε κολαγε στο trying to connect, δεν ξερω μπορει να φταιει και το serial to usb adaptor, τεσπα, θα μου φερουν ενα αλλο laptop για να το δοκιμασω χωρις το adaptor.Παντως φιλε regunus ειχες δικιο και με hdmi καλωδιο η οθονη βγαινει εκτος οριων στα 1920x1080, χρειαζεται το flashαρισμα.
Την πληρωνεις τη στιγμη που στη παραδιδουν (μετρητα), και αφου την τσεκαρεις (οπτικα) αν θες.Καλορίζικη και καλό flashαρισμα.
Τελικά με ποιό τρόπο την πλήρωσες? Εγώ θέλω να την πάρω με κάρτα αλλα δεν θέλω να δώσω τα στοιχεία της κάρτας μέσω internet.