SAMSUNG 46

Reaction score
33
Θα ήταν εύκολο να έχουμε ορισμένα χαρακτηριστικά και κάποια φωτογραφία της τηλεόρασης? Σε ποιά περιοχή είσαι?

Reaction score
79
Ο κωδικος της τηλεορασης ειναι samsung le46n71b, αν ψαξεις στο google θα βρεις αρκετα στοιχεια. Η περιοχη ειναι Περαμα.

Reaction score
65
Απάντηση: Re: SAMSUNG 46

Ο κωδικος της τηλεορασης ειναι samsung le46n71b, αν ψαξεις στο google θα βρεις αρκετα στοιχεια. Η περιοχη ειναι Περαμα.
χωρις να θελω να το παιξω συντονιστης,να σου πω οτι η διαδικασια πωλησης ενος αγαθου,συνοδευεται και απο τα απαραιτητα χαρακτηριστικα του.
δεν λες στον ενδιαφερομενο
"αυτη ειναι,κοψε τον λαιμο σου και βρες τα..".
επισης αναφερουμε κατασταση του προιοντος,τι παρελκομενα την συνοδευουν και βεβαια εαν υπαρχει αποδειξη αγορας.

αυτα εαν θελεις να πουλησεις σωστα το προιον σου.

εντελως φιλικα,

Reaction score
79
Κοψε τον λαιμο σου και βρες τα, δεν νομιζω να το γραφει πουθενα στην αγγελια. Στο ποστ 3# γραφω τον κωδικο της τηλεορασης ωστε ο καθε ενδιαφερομενος να ψαξει στο google οτι πληροφορια θελει για την τηλεοραση. Στο ποστ 1# αναφερεται η κατασταση της τηλεορασης, εχω αφησει και το τηλεφωνο μου για οποια αλλη ερωτηση, οποτε μια χαρα μου φαινεται η αγγελια. Δεν νομιζω πως ειμαι υποχρεωμενος να γραφω το κοντραστ, την αναλυση και αν υπαρχει το κουτι σε μια τηλεοραση 2+ ετων. Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον

Reaction score
65
Απάντηση: Re: SAMSUNG 46

Κοψε τον λαιμο σου και βρες τα, δεν νομιζω να το γραφει πουθενα στην αγγελια. Στο ποστ 3# γραφω τον κωδικο της τηλεορασης ωστε ο καθε ενδιαφερομενος να ψαξει στο google οτι πληροφορια θελει για την τηλεοραση. Στο ποστ 1# αναφερεται η κατασταση της τηλεορασης, εχω αφησει και το τηλεφωνο μου για οποια αλλη ερωτηση, οποτε μια χαρα μου φαινεται η αγγελια. Δεν νομιζω πως ειμαι υποχρεωμενος να γραφω το κοντραστ, την αναλυση και αν υπαρχει το κουτι σε μια τηλεοραση 2+ ετων. Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον
ok-οπως νομιζεις...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm