samsung 656

Reaction score
1
Αγορασα χθες την samsung le46a656 και παρατηρισα παρακολουθοντας ποδοσφαιρο οτι η εικονα οταν ειναι στατικη ειναι καλη οταν ομως αρχισει να κινηται η καμερα εστο και αργα τοτε η εικονα θολωνει καπος.Με το 100 hz motion plus δεν παρατηρησα διαφορα στην κινηση.μηπο ειναι και επειδη ειναι fulhd.ειμουνα μεταξυ αυτης και της lg50pg7000 και διεροταμε εαν επραξα καλα που στο τελος πηρα αυτη

Reaction score
0
Αγορασα χθες την samsung le46a656 και παρατηρισα παρακολουθοντας ποδοσφαιρο οτι η εικονα οταν ειναι στατικη ειναι καλη οταν ομως αρχισει να κινηται η καμερα εστο και αργα τοτε η εικονα θολωνει καπος.Με το 100 hz motion plus δεν παρατηρησα διαφορα στην κινηση.μηπο ειναι και επειδη ειναι fulhd.ειμουνα μεταξυ αυτης και της lg50pg7000 και διεροταμε εαν επραξα καλα που στο τελος πηρα αυτη
Κυκλοφορει ενα firmware της Samsung που διορθωνει σε μεγαλο βαθμο το προβλημα.
Ψαξε στο φορουμ εδω να βρεις πως θα το κατεβασεις και πως θα το περασεις στην TV.

Reaction score
1
αμαν δεν θα τα καταφερω.ασε που την ενωσα με το πσ και δεν υποστηριζε 1080χ1920 ουτε στα 60 ουτε στα 75hz.τελικα τι σημα προβαλει?δεν ειναι στα 100 hz με αναλυση 1080χ1920 ανεξαρτητος σηματος που τροφοδοτητε?

Reaction score
1
T-PRLPEUS-1004.0
T-AMBPEUMD 1017.0
T-PERLDEUC-1014.2
Aυτο το firmware εχει θα μου πει καποιος εαν χρειαζεται αναβαθμιση?επισης γιατι μετα απο λιγη ωρα χανει τις ρυθμισεις και επανερχεται στις αρχικες?μηπος εχει προβλημα?

Reaction score
84
Απάντηση: Re: samsung 656

T-PRLPEUS-1004.0
T-AMBPEUMD 1017.0
T-PERLDEUC-1014.2
Aυτο το firmware εχει θα μου πει καποιος εαν χρειαζεται αναβαθμιση?επισης γιατι μετα απο λιγη ωρα χανει τις ρυθμισεις και επανερχεται στις αρχικες?μηπος εχει προβλημα?
Υπάρχει από το επίσημο site της samsung το T-AMBREUMD 1020.1

Reaction score
164
Απάντηση: Re: samsung 656

αμαν δεν θα τα καταφερω.ασε που την ενωσα με το πσ και δεν υποστηριζε 1080χ1920 ουτε στα 60 ουτε στα 75hz.τελικα τι σημα προβαλει?δεν ειναι στα 100 hz με αναλυση 1080χ1920 ανεξαρτητος σηματος που τροφοδοτητε?
Τα 100Hz δεν είναι το σήμα που θα την τροφοδοτήσεις. Τη σύνδεση την έκανες μέσω HDMI; Στα πόσα Hz κλείδωσε;

Reaction score
1
η διαδικασια αναβαθμιση ομως ειναι ευκολη δηλ. το κατεβαζεις και απλα το περνας?
εδωσα σημα μεσων vga και επειδη δεν υποστιριζε ουτε 60hz στα 1080χ1920 εδωσα 1280χ720 στα 60hz.μετα απο 4 ημερες παρακολουθηση μπορω να πω οτι ειναι εξεραιτικη στην ευκρινεια ενω το μαυρο για lcd ειναι απο το καλητερο που ειδα ομως καποιες στιγμες η εικονα κανει σκαλοματα στις αργες κινησεις της καμερας ενω στις γρηγορες στιγμες εχω την εντυποσει οτι καποιες στιγμεςδεν τις προλαμβαινει και διεροταμε εαν με την αναβαθμιση βελτιωθει?

Reaction score
164
Απάντηση: samsung 656

Για να έχεις 1920Χ1080, πρέπει να συνδέσεις το PC με HDMI. Τώρα, ούτε την μισή ποιότητα δεν παίρνεις από αυτή που μπορεί να αποδώσει η τηλεόραση.

Reaction score
1
λεγε μου τετοια λεγε μου τετοια διοτι αν τωρα ειμαι πολυ ευχαριστιμενος φανταζομαι μετα.
εσυ εβαλες νεο firmware?

Reaction score
1
Μετα απο μια εβδομαδα συμβιωσης με την εν λογο τηλεοραση πραγματικα διεροταμε ποσο καλα παιζει μια κουρος που ειναι η καλυτερη τηλεοραση η πως παιζει ενα br και δεν ειναι απο τον ενθουσιασμο μιας καινουριας αγορας.ειμαι απολητα ευχαριστιμενος και ευτυχος που την τελευταια στιγμη την επελεξα αντις μια πλασμα lg 7000 η samsung ps50a656,πανασονικ pz85 και ο λογος που την επελεξα ηταν διοτι οι ενλογο πλασμα ηταν πολυ ποιο ακριβες ενο αυτη στην μιση τιμη απο την αρχικη τιμη οταν προτοβγικε.σηγουρα επεσε διαβασμα και παρακολουθηση πριν την επιλεξω διοτι καθος πλασματακιας που ημουν οταν εβλεπα ενα νεο θεμα στο φορουμ που αφορουσε lcd ουτε που το ανοιγα γι αυτο ειχα μεινει πολυ πισω.τρισδιαστατη εικονα που πηγαζει απο το πολυ καλο κοντραστ και την εξαιρετικη κινηση (που μετα απο καποιε ωρες λειτουργιας εγινε ακομη καλυτερη που με κανει να πιστευω οτι ολλα θελουν λιγο- πολυ καποιο στροσιμο) θυμιζοντας μου το trimension του windvd για οσους το γνωριζου ειναι ολα τα λεφτα.το μαυρο ειναι παρα πολυ καλο και θα ελεγα οτι δεν θα με ενδιεφεραι κατι καλυτερο αν και η επομενη τηλεοραση μου με τα σημερινα δεδομενα θα ειναι led μετα φυσικα που καποια χρονια.α ξεχασα και το γιαλυστερο πανελ που εντηποσιαζει.την συστινω ανεπιφυλακτα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef