Samsung F10M 1000 Lumen LED Presentation Projector

Reaction score
26
[imgl]http://www.projectorcentral.com/img.cfm?pid=5378[/imgl]The Samsung F10M is something of a revolutionary projector, though one might not think that by looking at it. Outwardly, it looks like just another me-too XGA business presentation machine, albeit with some nice features like a decent speaker and RJ45 networking. Instead, it is the brightest pure LED driven projector to hit the market thus far, and it manages to do so at a bargain price. Does the F10M cost more than other, similar XGA LCD projectors? Yes, of course. The trade-off, though, is that you will never need to replace the lamp in the F10M. While that might not seem important now, in several years when the projector is still going strong you will look back on your initial purchase and smile.

Source: projectorcentral.com

Reaction score
8.350
Απάντηση: Samsung F10M 1000 Lumen LED Presentation Projector

μαλιστα.προβολεας LED με 1000λουμενς και κοστος 1000$ που λειτουργει με LCD!!!
Αποδεικνυει οτι το LED δεν δικαιολογει τις υπερογκες τιμες.H υπολοιπη τεχνολογια για προβολεα home cinema υπαρχει ηδη στους "κανονικους" LCD και ποσο να κοστιζει?αντε ενα χιλιαρικο παραπανω.

Reaction score
1

Πάντως εκεί στο Projector Central μάλλον δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά με τα μαθηματικά. Γράφει λοιπόν αυτός ο Nic Lavroff:

you can use this projector for four hours at a stretch every single day, starting today, and the lamp will not expire until early March of 2014 - about three and a half years from now. :111:

Λέει δηλαδή, ότι με χρήση τεσσάρων ωρών την ημέρα, τα LED του προβολέα που έχουν διάρκεια ζωής 30.000 ωρών, θα αντέξουν μόλις τρεισίμιση χρόνια, ενώ εντελώς αντίθετα φυσικά, με τέτοια χρήση τα LED του προβολέα θα αντέξουν περισσότερο από είκοσι χρόνια! :142:

Του το επισημαίνει μάλιστα σαν σχόλιο κάποιος στο τέλος του άρθρου, αλλά φυσικά το έκαναν γαργάρα... :137:

Reaction score
34

Είναι ισως η είδηση με την μεγαλύτερη αξία στον χώρο των προβολέων. Πραγματικά καλά νέα και ειδικότερα βιώσιμα στην συγκεκριμένη αγορά καθώς με τέτοιες τιμές ή παραπλήσιες τα led μπαίνουν σε περισσότερα σπίτια.....είδωμεν!!!!!

Reaction score
1

Αργά ή γρήγορα θα πέσουν οι τιμές και στους προβολείς LED, θέλουν δεν θέλουν. Προς το παρόν η τεχνολογία των high end προβολέων με LED απευθύνεται αποκλειστικά στους early adopters, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι και να πληρώσουν ένα σκασμό λεφτά, αλλά και να υποστούν τις παιδικές ασθένειες που η κάθε νέα τεχνολογία κουβαλάει μαζί της.

Όσοι είστε οπαδοί των LED φίλοι μου, το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και τίποτε περισσότερο. Το έχουμε δει άλλωστε όλοι μας τόσες πολλές φορές αυτό το έργο... :126:

Προσωπικά, θα περιμένω με υπομονή για όσο καιρό χρειαστεί. Αλλά δεν ξαναβάζω προβολέα με συμβατική λάμπα στο σπίτι μου. Με τίποτα... :137:

Reaction score
8.350

παρολο που ειναι data προβολεας παρουσιαζει μεγαλο ενδιαφερον ως καινοτομια και ειδικα ως LCD ενω μεχρι τωρα ξεραμε το συστημα του μονοτσιπου dlp.Ψαχνω απο χτες αλλα δεν βρισκω τιποτα πανω στο μηχανακι εκτος απο τα κοινοτυπα.Ελπιζω οι διαφοροι πιο σχολαστικοι απο τον projectorcentral ρηβιουερς να ασχοληθουν και να μην το σνομπαρουν.

Reaction score
15.548

Για δες Δημητρη εδω.

Εχει τα παντα....
......κανε και μια goοgleμεταφραση και κατι θα πιασης..:116:

Reaction score
15.548

Kαι απο οτι καταλαβα ειναι ο πρωτος LCD που ειναι πολυ καλα σφραγισμενος και με μικρες διαστασεις που ειναι βασικα.

Τα υπολοιπα....πανελ και μενου ειναι απλα και μπορουν να τα αλλαξουν οποτε θελουν.

Οσο για την αντιθεση θα την βρουν την ακρη με κολπακια..

Reaction score
8.350

πραγματικα εντυπωσιαζεται κανεις με την απλοτητα αυτου του μηχανισμου.
εναντι του κατω

Reaction score
15.548

Ακριβως ετσι Δημητριε....

Εχω την εντυπωση οτι ειναι μηχανακι για τσεκαρισμα...

Reaction score
8.350

τηλεφωνησα στην εταιρια Φουρλης που εχουν τα Samsung αλλα απ'οτι μου ειπαν δεν ασχολουνται με προβολεις.Απ'οτι καταλαβα δεν υπαρχει πουθενα αυτο το μοντελο,αν ξερει κανεις να υπαρχει καπου ας μου πει.
Ξερω οτι στο φορουμ ασχολουμαστε κυριως με home cinema,αλλα εχω μια απορια.Υπαρχει ψωμι στην ελλαδα στους data?Αντρεα?:118:
Και η αλλη μου απορια ειναι η εξης.Οπως λενε ολοι το προβλημα των LED ειναι μονο η φωτεινοτητα αλλιως θα υπηρχαν πολλοι περισσοτεροι προβολεις.Γιατι λοιπον στραφηκανε πρωτα στους data που η αναγκη για φωτεινοτητα ειναι πολυ μεγαλυτερη?:118:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.337
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades