- Reaction score
- 1
Πωλειται - Ανταλλασεται Note 2 χρώματος ανθρακί, άθικτο, αγρατζούνιστο, σε κατάσταση κουτιού, αγορασμένο περσυ τον Δεκεμβρη 3/12 απο open365, με κουτί, παρελκόμενα, και απόδειξη αγοράς.
Από την πρώτη μέρα φοράει προστατευτική θήκη momax.
Επίσης το γυαλι της οθόνης είναι ανέγγιχτο διότι πάντα του είχα ζελατίνα, εδω και 8 μήνες όμως του έχω τοποθετήσει tempered glass για να μην χάνω την αίσθηση του γυαλιού στο χέρι και στο πενάκι.
Δίνεται μαζί μια extended battery 4800mah που είναι και θήκη, αξίας 25 ευρώ. Χωρίς όμως το κάλυμμα που δείχνει η φωτό μπροστά (δεν χρειάζεται έχω tempered glass)
Επίσης δίνονται και άλλες 2 μπαταρίες 3100 από την Hyperion, μαζί με έναν εξωτερικό φορτιστη.
Δίδεται επίσης και ένας HDTV adapter για να συνδέεις το κινητό με την τηλεόραση μέσω hdmi.
Δίδεται επίσης και βάση αυτοκινήτου.
Ολα αυτα στα 310 ευρω...
Με ενδιαφερουν ανταλλαγες με σοβαρα δυνατα κινητα android με 2gb ram, 4,7"-5,2".
ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Στειλτε πμ με την συσκευη που εχετε και τις διαφορες που ζητατε η δινετε.
Από την πρώτη μέρα φοράει προστατευτική θήκη momax.
Επίσης το γυαλι της οθόνης είναι ανέγγιχτο διότι πάντα του είχα ζελατίνα, εδω και 8 μήνες όμως του έχω τοποθετήσει tempered glass για να μην χάνω την αίσθηση του γυαλιού στο χέρι και στο πενάκι.
Δίνεται μαζί μια extended battery 4800mah που είναι και θήκη, αξίας 25 ευρώ. Χωρίς όμως το κάλυμμα που δείχνει η φωτό μπροστά (δεν χρειάζεται έχω tempered glass)
Επίσης δίνονται και άλλες 2 μπαταρίες 3100 από την Hyperion, μαζί με έναν εξωτερικό φορτιστη.
Δίδεται επίσης και ένας HDTV adapter για να συνδέεις το κινητό με την τηλεόραση μέσω hdmi.
Δίδεται επίσης και βάση αυτοκινήτου.
Ολα αυτα στα 310 ευρω...
Με ενδιαφερουν ανταλλαγες με σοβαρα δυνατα κινητα android με 2gb ram, 4,7"-5,2".
ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Στειλτε πμ με την συσκευη που εχετε και τις διαφορες που ζητατε η δινετε.