- Reaction score
- 108
Ψαχνω για ενα φτηνο οσο το δυνατον dvd με upscaling για να το συνδεσω με 32" lcd 1366x768. Αρα το να κανει upscale σε 1080p δεν ειναι απαραιτητο... Δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα (μεχρι 150 ευρω) γιατι θα προτιμουσα να κρατησω τη διαφορα κ να τα δωσω σε λιγο καιρο για ενα πραγματικο HD player. Βρηκα αυτα τα δυο σε τιμη περιπου 100 ευρω. Θα δω διαφορα στην εικονα σε σχεση με το απλο player που εχω τωρα με συνδεση component? Μηπως σε αυτη την κατηγορια τιμης δεν αξιζει η αγορα γιατι δεν θα υπαρχει διαφορα?
Επισης εφοσον θα χρησιμοποιω 720p εξοδο κ το πανελ ειναι 1336χ768 παλι θα παρεμβαλεται ο scaler της τηλεορασης.wall_1 Να υποθεσω οτι με τοσο scaling(και απο το πλειερ και απο την τηλεοραση) τα πραγματα δεν θα αλλαξουν κ πολυ?
Τελικα αν καταληξουμε στο συμπερασμα οτι αξιζει να παρω ενα τετοιο πλειερ, ποιο μου προτεινετε?
Περιμενω τα φωτα σας! :respect:
Θενξ!
Επισης εφοσον θα χρησιμοποιω 720p εξοδο κ το πανελ ειναι 1336χ768 παλι θα παρεμβαλεται ο scaler της τηλεορασης.wall_1 Να υποθεσω οτι με τοσο scaling(και απο το πλειερ και απο την τηλεοραση) τα πραγματα δεν θα αλλαξουν κ πολυ?
Τελικα αν καταληξουμε στο συμπερασμα οτι αξιζει να παρω ενα τετοιο πλειερ, ποιο μου προτεινετε?
Περιμενω τα φωτα σας! :respect:
Θενξ!