Samsung HR734 Recorder dead eye

Reaction score
0
Γεια σας και απο μενα...ειμαι νεωπας κ ανακαλυψα αυτο το forum καθως εψαχνα λυση στο προβλημα μου.

Πριν ενα ενα και κατι χρονο πηρα το Samsung HR734 Recorder. το ματακι πρεπει να τα επαιξε...γραφω επεξεργαζομαι τα παντα στο σκληρο δισκο αλλα δυστυχως δε μπορω να τα περασω πλεον σε dvd. διαβαζει κανονικα CD αλλα με τπτ DVD..πριν λιγο καιρο τα επερνε με κανα δυο μεσα εξω πλεον δε τα διαβαζει καν. σκεφτηκα μια μερα να βγαλω το σκληρο κ να τον κολησω στο pc μηπως κ μπορεσω να τραβηξω τουλαχιστον τα mpeg-4. ενω τον ειδε κανονικα, τα αρχεια video δεν επαιζαν..τωρα ειναι με καποιο τροπο κλειδωμενα ενας θεος ξερει...φανταζομαι οτι το service θα μου κοστισει πολλα...αλλα δεν εχω ιδεα ειναι η αληθεια...ξερει μηπως κανεις αν με συμφερει το service η πως θα μπορουσα να τα περασω τα video στο pc μου??? :133:

Reaction score
180
Αφου διαβαζει τα CD δεν ειναι με τιποτα η κεφαλη. Πιθανως ειναι η πλακετα του cd-dvd player. Κυταξε την εγγυηση σου, γιατι μαλλον ειναι διετης, και αν εχεις αποδειξη αγορας πηγαινε το για δωρεαν επισκευη.

Reaction score
0
την αποδειξη δεν την εχω αλλα το ειχα παρει με αντικαταβολη απο πλαισιο κ ειναι στο ιστορικο μου στο site του πλαισιου...μετραει? με αριθμο αποδειξης κ ολα...

τι πλακετα ειναι αυτη? δλδ λες να μην ειναι το ματακι? τα dvd τα κανει load κανα δυο λεπτα κ μετα τα φτυνει εξω...δε τα παιρνει με τπτ..ουτε τις ταινιες dvd...ενα μουσικο cd εβαλα κ το επαιξε...

Reaction score
180
To loader ειναι σιγουρα. Δλδ η πλακετα που φορτωνει dvd. Παρε και ενα αντιγραφο αποδειξης απο το Πλαισιο και θα εισαι οκ.

Reaction score
0
Μακαρι...κ κατι τελευταιο...που το παω? εχει η samsung service στην Αθηνα?

Reaction score
0
φιλε γραφω μονο και μονο επειδη ειχα ακριβως το ιδιο μοντελο. Και εμενα μετα απο 1 περιπου χρονο τα επαιξε σαν dvd-reader , καθως και σε ενα φιλο μου, πλεον δε το θεωρω καθολου τυχαιο. Ευτυχως εγινε οριακα μεσα στην εγγυηση και φροντισα με το πιστωτικο που πηρα να μην ξαναπαρω καποιο απο τα επομενα samsung που πλεον κυκλοφορουσαν μονο και μονο για να αποφυγω την πιθανοτητα να φοραει το ιδιο drive που με μαθηματικη ακριβεια τα παιζει μεχιρ να περασει ο χρονος.

Και εγω απο το πλαισιο το ειχα παρει, το εδωσα σε αυτους να αναλαβουν την αλλαγη του με την εντιπροσωπια που ΔΕΝ ηταν ο Φουρλης αλλα η Τηλετεχνικη (προφανως τοτε το πλαισιο εκανε παραεισαγωγη ενω τωρα οχι, γιατι τωρα στα samsung λεει Φουρλης). Ευτυχως που την εκανα μεσω του Πλαισιου τη δουλεια και δεν πηγα μονος μου γιατι για κανα διμηνο μας κοροιδευε (απο κοινου θελω να πιστευω εμεν ακαι το πλαισιο) η αντιπροσωπια οτι θα το επιστρεψει επισκευασμενο, και τελικα μετα απο 2 μηνες το επεστρεψε παλι χαλασμενο. Το πλαισιο προς τιμην του για να μη με ταλαιπωρησει αλλο, μου εδωσε πιστωτικο συμφωνα με την αποδειξη αγορας και πηρα τελικα ενα Sony που με λιγοτερα λεφτα ειχε και hdmi και upscaling 1080p και γενικα ιενια καλυτερο, οποτε δε με χαλασε η ολη ιστορια, αν εξαιρεσουμε τους 2 μηνες που εμεινα χωρις μηχανημα.

Οποτε προταση μου, αφου το εχεις παρει απο Πλαισιο και ειναι εντος εγγυησης, ζητα να σου ανατυπωσουν την αποδειξη σε ενα ταμειο (εφοσον ηταν ονομαστικη και μπορουν να τη βρουν) και ασε τους Πλαισιαδες να αναλαβουν την αλλαγη του. Μπορει να περιμενεις καποιο καιρο αλλα τελικα θα βγει καποια λυση...οποια και να ειναι αυτη....δε θελω να φανταζομαι να ειχα παει μονος μου στηνα αντιπροσωπια, να περιμενα 2 μηνες να το γυρναγαν χαλασμενο και να το επεστρεφα και να περιμενα παλι ποιος ξερει ποσο και για το ΑΝ θα επισκευαζοταν. Μπορει να μου πεταγαν και κανα κουλο οτι το ξαναχαλασα και πλεον ειμαι εκτος εγγυησης...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll