Samsung HTTZ 210 R

Reaction score
0
Καλησπέρα σας! Είναι το πρώτο μου πόστ και χρειάζομαι την βοήθεια σας! Ψάχνω για σετ 5.1 για να συνδέσω το ps3 μου. Το μπάτζετ μου είναι χαμηλό (το πολύ μέχρι 200). Βρήκα τα παρακάτω και θέλω να σας ρωτήσω περί αυτού εάν γνωρίζεται κάτι πρίν προχωρήσω στην αγορά! Λέει ότι έχει οπτική ίνα κάτι το οποίο με ενδιαφέρει. Γνωρίζει κανείς τίποτα για το συκεκριμένο? Καλοδεχούμενες κ άλλες προτάσεις! Ευχαριστώ πολύ!

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=88541

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung HTTZ 210 R

Σε αυτα τα λεφτα κοιτα και αυτο.
Γυρω στα 220 ευρω θα σου στοιχισει.

http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=US,EN
τα έχω ανακαλύψει κ γώ αυτά απο ίντερνετ αλλα δεν τα εχω βρεί πουθενά όσο λές εσύ! η αλήθεια είναι πως έχω ψηθεί για τα samsung διότι τα λεφτά που τα βρήκα θα με βοηθήσουν περισσότερο! οπότε εάν τα πάρω θα σας πώ και εντυπώσεις!

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung HTTZ 210 R

Τα logitech έχω και μπορώ να σου πω πως η τιμή τους και η διαθεσιμότητά τους είναι σαν το χρηματιστήριο. Σήμερα έχουν 278 (online plaisio), τα έχει και στο carefour με 315, αύριο θα σου πουν ότι τελείωσαν, μεθαύριο θα έχουν 399!
Για δυνατές εντάσεις τα Logitech είναι πολύ καλά, αλλά σε οικιακό περιβάλλον έχω ακούσει πολύ φτηνότερα ηχεία Home Cinema (Philips των 150€) να ακούγονται πολύ σωστότερα σε ακρόαση ταινιών, επειδή απλά δεν έχουν τέρας subwoofer και δεν υπερτονίζουν δυσανάλογα τα μπάσα σε σχέση με τα μεσαία.

Bottom line, αν θες να κάνεις πάρτυ πάρε logitech, αν θες να βλέπεις ταινίες και έχεις γείτωνες πάρε τα samsung. Έχουν 2 αναλογικές εισόδους, 1 usb είσοδο με περιορισμούς όμως στα αρχεία βίντεο που μπορεί να παίξει από την usb (πχ αρχεία όχι μεγαλύτερα από 1gb) έχουν ραδιοφωνικό δέκτη (μόνο FM, όχι AM), μια οπτική είσοδο με υποστήριξη ac3 έως 384kbps/48khz και DTS 1500kbps/44khz. Υποστηρίζει αρχεία avi και wmv αλλά δεν ξέρω αν οι εξωτερικοί υπότιτλοι παίζουν σωστά στα ελληνικά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.248
Members
38.671
Νεότερο μέλος
Katerinanota