Samsung LCD

Μηνύματα
4
Reaction score
0
Καλησπερα,
θα ηθελα να με βοηθησετε με μερικες συμβουλες μιας κ δεν εχω ασχολειθει ξανα με την αγορα μιας LCD τηλεορασης.Ψαχνω να βρω μα τηλεοραση LCD εως 40 ιντσων, απο 37 ξεκιναμε.Μετα απο μια συζητηση που ειχα με εναν φιλο μου προτεινε να παρω samsung γιατι οπως ειπε εχουν πολυ καλη ποιοτητα εικονας, ετσι κατεληξα να εχω ενα προσπεκτους της samsung στα χερια μου κ να πρεπει να επιλεξω μεταξυ 3 μοντελων τα οποια ειναι M8, S8, R8. Θα ηθελα να μου πειτε καταρχην αν ειναι αξιοποιστες σαν τηλεορασεις οι samsung κ εν συνεχεια σε ποιο μοντελο να κατεληγα. Το ματι μου επεσε στο μοντελο Μ8 μιας εχει τις περισσοτερες δυνατοτητες, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι θεμητο αυτο σε μια τηλεοραση γιατι απο οσο ξερω "στουμπωνοντας" κατι με τεχνολογια αυτο δεν ανταποκρινετε πληρως σε αυτα που εχει αλλα βρισκει μια χρυση τομη για να λειτουργει πλεον αρμονικα στις υπαρχουσες λειτουργιες του.

Ευχαριστω εκ των προτερων.
 


Μηνύματα
4
Reaction score
0
Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.Μιας που ειδα το τοπικ που εδωσες κατσε να δωσω περισσοτερες πληροφοριες. Ειναι για χρηση περισσοτερο με τηλεοπτικο σημα, αποσταση γυρω στα 3 μετρα, τιμη εως 1500. Επισης μου ειπαν πως το καλυτερο μερος για να αγορασω την tv ειναι το media markt(σε θεμα τιμων).Αν εχετε τιποτα κατα νου προτεινετε. Αποφευγονται παραγκελιες μεσω internet, κ ψαχνομαι εντος αθηνων.
 

Μηνύματα
4
Reaction score
0
Ειδα πως οι Μ8 ξεφευγουν πχ στο πλαισιο, παει απο 1900 + ...
Ας αναλυσουμε λοιπον τις Samsung R8 που ειναι οι:
1) LCD 40" Bordeaux LE40R86B
2) LCD 40" Bordeaux LE40R86W

Η διαφορα στην τιμη ειναι 170 ευρω συμφωνα με το πλαισιο.

Ακουω αποψεις για αυτες τις δυο.

Ευχαριστω.
 

Μηνύματα
123
Reaction score
12
Απάντηση: Samsung LCD

Μα νομιζω πως ειναι ολοιδιες, απλα η μια ειναι μαυρη και η αλλη λευκη...
 



Μηνύματα
20
Reaction score
0
Στο Praktiker υπάρχει η 40Μ87 με 1500€, έχω την εντύπωση πως είναι παραεισαγωγής όμως και δεν ξέρω τι είδους εγγύηση ισχύει.
 

Μηνύματα
3.143
Reaction score
0
Ναι. :smoking:
Τεσπα εκλεισε αυριο αγοραζω την Μ8 για 1700 ευρω
Αν τη θέλεις κυρίως για τηλεοπτικό σήμα, μια 1080p LCD δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Εγώ θα έπαιρνα την Panasonic 42PX70, πάρα πολύ ισορροπημένη τηλεόραση που τα καταφέρνει εξαιρετικά τόσο στο HD όσο και στα ταπεινά αλλά πολύ πιο διαδεδομένα σήματα SD (τηλεόραση, DVD).
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.633
Μηνύματα
3.058.114
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7
Top