Samsung LE40A536T

Reaction score
0
μπορει να μου απαντησει καποιος απο εσας παιδια που την εχετε αμα γυαλιζει το panel ή οχι? δεν ειναι δυσκολο να το δειτε, ειναι αρκετα προφανες...σαν να εχει τζαμι σαν επικαλυψη...

Oekab, σωστα το εκανες με το expand desktop γιατι οντως στο clone mode η οθονη σου θα σε περιοριζει στην αναλυση, ωστοσο θα προτεινα να χρησιμοποιεις το single mode, και οταν χρησιμοποιεις την TV απλα να την επιλεγεις, θα σβηνει η οθονη του PC και οταν τελειωσεις ξαναεπιλεγεις το PC και ανοιγει αυτο, σβηνει η τηλεοραση. Αυτο το λεω γιατι εχ παρατηρησει οτι μερικα προγραμματα (βλεπε powerdvd πχ) δεν συμπεριφερονται σωστα οταν ειναι στο expanded desktop...αν παντως κανεις τη δουλεια σου χωρις προβλημα αστο και ετσι...

Reaction score
0
εγω δε βλεπω καμια γυαλαδα τωρα που εκατσα και τη παρατηρησα.
χθες ειδα το WANTED HD 720 και επαιξε φοβερα με το EGREAT.
η τηλεοραση μου φαινετε ειναι πολυ value for money. στο skroutz τη βρισκεις απο 685ε σε γνωστα μαγαζια.

Reaction score
0
μπορει να μου απαντησει καποιος απο εσας παιδια που την εχετε αμα γυαλιζει το panel ή οχι? δεν ειναι δυσκολο να το δειτε, ειναι αρκετα προφανες...σαν να εχει τζαμι σαν επικαλυψη...

Oekab, σωστα το εκανες με το expand desktop γιατι οντως στο clone mode η οθονη σου θα σε περιοριζει στην αναλυση, ωστοσο θα προτεινα να χρησιμοποιεις το single mode, και οταν χρησιμοποιεις την TV απλα να την επιλεγεις, θα σβηνει η οθονη του PC και οταν τελειωσεις ξαναεπιλεγεις το PC και ανοιγει αυτο, σβηνει η τηλεοραση. Αυτο το λεω γιατι εχ παρατηρησει οτι μερικα προγραμματα (βλεπε powerdvd πχ) δεν συμπεριφερονται σωστα οταν ειναι στο expanded desktop...αν παντως κανεις τη δουλεια σου χωρις προβλημα αστο και ετσι...

το panel δεν γυαλίζει καθόλου. Δεν έχω καμία αρνητική παρατήρηση να πω παρα μόνο οτι το τηλεκοντρόλ ειναι κάπως αργό και θέλει λίγο δυνατό πάτημα. Επίσης, το hdmi to dvi καλώδιο όταν το συνδέω με το pc κάνει λίγα παράσιτα στην κεραία. Ίχνη δεν αφήνει στις έντονες κινήσεις σοβαρά, σίγουρα βέβαια η οθόνη του Pc μου με 2ms response time τα πάει λίγο καλύτερα σε σχέση με τα 8 της tv, αλλά και πάλι δεν ενοχλεί. Επίσης, καμία περίεργη συμπεριφορά στο expanded desktop mode, βέβαια παίζω με media player classic. Μήπως να βάλω Power dvd (που άκουσα οτι και καλά κάνει enhance το hd περιεχόμενο?)

Reaction score
0
αναλογα το υλικο που παιζεις. Αν παιζεις bluray βαζε 24, αλλιως 60...ειδικα για gaming, αλλιως τα περισσοτερα rips ειναι στα 24fps και δεν θα εχεις προβλημα και να το αφηνεις εκει. Για γενικες χρησεις παντως καλυτερα στο 60 για να εχεις πιο flicker-free εικονα.

Reaction score
0
φίλε Blinky, ξέρεις μήπως γιατί όταν συνδέω το Hdmi to dvi καλώδιο η λήψη των καναλιών κάνει παράσιτα? Όταν κλείνω το pc ή αποσυνδέω το καλώδιο από κάποιο άκρο φτιάχνει, αλλιώς αν το έχω πάνω με το pc εν λειτουργία κάνει λίγα παράσιτα. Επίσης, όταν βλέπω με media player classic βιντεάκια στο expanded desktop, τα wmv και ορισμένα avi ή mpeg δεν τα δείχνει ενώ ακούγεται ήχος (στο primary desktop παίζουν οκ). Τέλος, μου είπε ένας φίλος ότι το Hdmi είναι πολύ ευαίσθητο και να την βάζω-βγάζω συχνά, όμως λόγω της προαναφερόμενης κατάστασης θα πρέπει να το βάζω μόνο όταν θα δω ταινία, άντε δηλαδή μέγιστο 2 φορές την μέρα (1 βάλε, 1 βγάλε), ποια είναι η γνώμη σου σε όλα τα παραπάνω?

Σε ευχαριστώ.

Reaction score
164
Είχα και εγώ πρόβλημα όταν είχα ανοικτή πηγή με HDMI. Εντόπισα το πρόβλημα στις παρεμβολές από τα ΠΟΛΛΑ καλώδια που έτρεχαν μαζί με της κεραίας. Πήγα και αγόρασα ένα καλό καλώδιο με καλά βύσματα και το πρόβλημα λύθηκε.

Reaction score
0
φίλε Blinky, ξέρεις μήπως γιατί όταν συνδέω το Hdmi to dvi καλώδιο η λήψη των καναλιών κάνει παράσιτα? Όταν κλείνω το pc ή αποσυνδέω το καλώδιο από κάποιο άκρο φτιάχνει, αλλιώς αν το έχω πάνω με το pc εν λειτουργία κάνει λίγα παράσιτα. Επίσης, όταν βλέπω με media player classic βιντεάκια στο expanded desktop, τα wmv και ορισμένα avi ή mpeg δεν τα δείχνει ενώ ακούγεται ήχος (στο primary desktop παίζουν οκ). Τέλος, μου είπε ένας φίλος ότι το Hdmi είναι πολύ ευαίσθητο και να την βάζω-βγάζω συχνά, όμως λόγω της προαναφερόμενης κατάστασης θα πρέπει να το βάζω μόνο όταν θα δω ταινία, άντε δηλαδή μέγιστο 2 φορές την μέρα (1 βάλε, 1 βγάλε), ποια είναι η γνώμη σου σε όλα τα παραπάνω?

Σε ευχαριστώ.
1) Δεν εξηγειται λογικα αυτο με τα παρασιτα, πιθανολογω bug της τηλεορασης...ισως ειναι και παρεμβολες που λεει ο unforgiven αν και τετοια περιπτωση εχω δει μονο σε CRT που ειναι αναλογικο το σημα και εχει πιο πολλη λογικη...
2) Ψαξε στα settings της καρτας γραφικων για το video overlay και παιξε με τις ρυθμισεις. Γενικα αυτα με τσαντιζουν και γι'αυτο προτεινα παραπανω να μην κανετε expand desktop αλλα να παιζετε με single display και απλα να γινεται η τηλεοραση προσωρινα η single display και μετα παλι πισω στο monitor οταν τελειωσετε...γλιτωνεις πολαλ προβληματα και bugs ετσι, και ουτως η αλλως οταν χρησιμοποιεις την TV δε προκειται να χρησιμοποιεις και το Monitor ταυτοχρονα...
3) Το βυσμα του hdmi οντως ειναι λιγο ευαισθητο, οχι οτι θα χαλασει κατι με 10 βαλε-βγαλε, αλλα σιγουρα αν υπαρχει τετοιο προβλημα και καταληξεις να το κανεις σε καθημερινη βαση μερικες φορες, προκαλεις την τυχη σου. Καλο ειναι λοιπον να βρεις τροπο να λυσεις το προβλημα, διαφορετικα μια λυση που σκεφτομαι ειναι να μη το βγαζεις πισω απο την TV αλλα να βγαζεις τον adaptor dvi-hdmi απο την καρτα γραφικων. Το κερδος ετσι ειναι οτι ο adaptor στην πλευρα του dvi (που θα φθειρεται πρακτικα) ειναι πολυ πιο ανθεκτικος, και επισης στη χειροτερη περιπτωση αν χαλασει σε κανα χρονο με ελαχιστα ευρω παιρνεις νεο adaptor και καθαρισες.

Reaction score
164
1) Δεν εξηγειται λογικα αυτο με τα παρασιτα, πιθανολογω bug της τηλεορασης...ισως ειναι και παρεμβολες που λεει ο unforgiven αν και τετοια περιπτωση εχω δει μονο σε CRT που ειναι αναλογικο το σημα και εχει πιο πολλη λογικη...
Αν κατάλαβα καλά, όταν συνδέει το HDMI, τα παράσιτα τα βλέπει στα αναλογικά κανάλια, σαν να είναι παράσιτα από τη λήψη.

Reaction score
0
2) Ψαξε στα settings της καρτας γραφικων για το video overlay και παιξε με τις ρυθμισεις. Γενικα αυτα με τσαντιζουν και γι'αυτο προτεινα παραπανω να μην κανετε expand desktop αλλα να παιζετε με single display και απλα να γινεται η τηλεοραση προσωρινα η single display και μετα παλι πισω στο monitor οταν τελειωσετε...γλιτωνεις πολαλ προβληματα και bugs ετσι, και ουτως η αλλως οταν χρησιμοποιεις την TV δε προκειται να χρησιμοποιεις και το Monitor ταυτοχρονα...
3) Το βυσμα του hdmi οντως ειναι λιγο ευαισθητο, οχι οτι θα χαλασει κατι με 10 βαλε-βγαλε, αλλα σιγουρα αν υπαρχει τετοιο προβλημα και καταληξεις να το κανεις σε καθημερινη βαση μερικες φορες, προκαλεις την τυχη σου. Καλο ειναι λοιπον να βρεις τροπο να λυσεις το προβλημα, διαφορετικα μια λυση που σκεφτομαι ειναι να μη το βγαζεις πισω απο την TV αλλα να βγαζεις τον adaptor dvi-hdmi απο την καρτα γραφικων. Το κερδος ετσι ειναι οτι ο adaptor στην πλευρα του dvi (που θα φθειρεται πρακτικα) ειναι πολυ πιο ανθεκτικος, και επισης στη χειροτερη περιπτωση αν χαλασει σε κανα χρονο με ελαχιστα ευρω παιρνεις νεο adaptor και καθαρισες.
σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!!! Δοκίμασα αυτό που μου είπες και όντως αμα κάνω την tv primary monitor παίζουν όλα τέλεια!!! Για το θέμα καλωδίου, θα το αφήσω μόνιμα πάνω στην tv το hdmi άκρο, το άλλο άκρο που ειναι dvi (κατευθείαν χωρίς αντάπτορα) θα το βγάζω προσεκτικά απο το pc και θα τυλίγω το καλώδιο για να μην ειναι στα πόδια μου και να σταματάει τα παράσιτα. Τα παράσιτα σταματάνε ακόμα και όταν το καλώδιο ειναι πάνω αλλά το pc κλειστό, ή αν αποσυνδέσω κάποιο άκρο (είτε απο tv είτε απο pc). Συμβαίνουν μόνο στα απλά αναλογικά, όχι στα ψηφιακά, και ειναι σαν χιόνια κακής λήψης απο κακή κεραία.

Έχω 2 ερωτήσεις ακόμα. Σε ποιο refresh rate να βάζω την tv? Βλέπω 24, 25, 30 interlaced και σκέτο 50 και 60. Το έχω 60 και μου φαίνεται καλύτερο απο το 24i. Επίσης, media player classic ή kkplayer καλύτερα ή Power dvd για αναπαραγωγή 1080/720 mkv?

Σας ευχαριστώ όλους, καθώς και τον φίλο unforgiven!! Και άλλος μου είπε για bug της tv αναφορικά με τα παράσιτα.

Reaction score
14
Έχω 2 ερωτήσεις ακόμα. Σε ποιο refresh rate να βάζω την tv? Βλέπω 24, 25, 30 interlaced και σκέτο 50 και 60. Το έχω 60 και μου φαίνεται καλύτερο απο το 24i. Επίσης, media player classic ή kkplayer καλύτερα ή Power dvd για αναπαραγωγή 1080/720 mkv?

Σας ευχαριστώ όλους, καθώς και τον φίλο unforgiven!! Και άλλος μου είπε για bug της tv αναφορικά με τα παράσιτα.
αν το εχεις στα 60 εισαι progressive NTSC, αν πάλι το εχεις σε 50 εχεις κλιεδώσει progressive PAL.

Τώρα για player θα σου ελεγα media player classic με μια εγκατάσταση των combined community codec pack που θα σου περάσει τόσο codecs όσο και τον MPC και τον ZOOM player.

http://www.cccp-project.net/wiki/index.php?title=Main_Page

http://mirror.exoware.net/cccp/Combined-Community-Codec-Pack-2008-09-21.exe

Reaction score
0
και εγω ρε παιδια οταν βαζω στο egreat εξοδο 1080p 24hz που και που βλεπω καποια σπασιματακια, ενω οταν ειναι 1080p 60hz δεν κανει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Samsung LE40A536T

Τα παράσιτα σταματάνε ακόμα και όταν το καλώδιο ειναι πάνω αλλά το pc κλειστό, ή αν αποσυνδέσω κάποιο άκρο (είτε απο tv είτε απο pc). Συμβαίνουν μόνο στα απλά αναλογικά, όχι στα ψηφιακά, και ειναι σαν χιόνια κακής λήψης απο κακή κεραία.
Τα παράσιτα είναι προφανώς πρόβλημα λήψης σήματος.
Το ότι υπάρχει στα αναλογικά και όχι στα ψηφιακά δείχνει αυτό και αποκλείει πρόβλημα της τηλεόρασης.

Στα ψηφιακά κανάλια το σήμα είναι 1 ή 0.
Είτε θα δεις εικόνα είτε όχι, δεν υπάρχει μέση κατάσταση, δηλαδή υποβαθμισμένη ποιότητα κτλ.
Στα αναλογικά, επειδή μιλάμε για ένα εύρος, εκεί υπάρχουν θέματα ποιότητας εικόνας.
Θα μπορούσες να δεις την ισχύ του σήματος στη λήψη των ψηφιακών στις δύο περιπτώσεις και να διαπιστώσεις αυτό που σου λέω.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν τον υπολογιστή τον έχεις σε UPS ή σε πρίζα μη γειωμένη.

Το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί επίσης με ένα καλύτερο HDMI καλώδιο.
Υπ' όψιν όμως, το HDMI καλώδιο δεν επηρεάζει την ποιότητα της εικόνας που περνάει από αυτό.
Ισχύει το ίδιο που ισχύει και για τα ψηφιακά κανάλια, είτε έχεις σήμα πλήρες είτε δεν έχει καθόλου.
Ceteris paribus λοιπόν ένα καλώδιο των 100 ευρώ κάνει ακριβός την ίδια δουλειά με ένα του 1 ευρώ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Samsung LE40A536T

Τα παράσιτα είναι προφανώς πρόβλημα λήψης σήματος.
Το ότι υπάρχει στα αναλογικά και όχι στα ψηφιακά δείχνει αυτό και αποκλείει πρόβλημα της τηλεόρασης.

Στα ψηφιακά κανάλια το σήμα είναι 1 ή 0.
Είτε θα δεις εικόνα είτε όχι, δεν υπάρχει μέση κατάσταση, δηλαδή υποβαθμισμένη ποιότητα κτλ.
Στα αναλογικά, επειδή μιλάμε για ένα εύρος, εκεί υπάρχουν θέματα ποιότητας εικόνας.
Θα μπορούσες να δεις την ισχύ του σήματος στη λήψη των ψηφιακών στις δύο περιπτώσεις και να διαπιστώσεις αυτό που σου λέω.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν τον υπολογιστή τον έχεις σε UPS ή σε πρίζα μη γειωμένη.

Το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί επίσης με ένα καλύτερο HDMI καλώδιο.
Υπ' όψιν όμως, το HDMI καλώδιο δεν επηρεάζει την ποιότητα της εικόνας που περνάει από αυτό.
Ισχύει το ίδιο που ισχύει και για τα ψηφιακά κανάλια, είτε έχεις σήμα πλήρες είτε δεν έχει καθόλου.
Ceteris paribus λοιπόν ένα καλώδιο των 100 ευρώ κάνει ακριβός την ίδια δουλειά με ένα του 1 ευρώ.

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Όπως σωστά παρατήρησες, το πρόβλημα παρασίτων (χιόνια - κακή λήψη) είναι μόνο στα αναλογικά κανάλια. Το καλώδιο που αγόρασα ειναι αυτό.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=948713&x=30&category=69978285&catalog=23 (μούφα είναι?). Θα το εξετάσω το θέμα ισχύς σήματος, γιατι ειναι γεγονός οτι η κεραία μας δεν ειναι η καλύτερη δυνατή και ίσως χρειαστεί μας είπες και τεχνικός η χρήση εσωτερικού ενισχυτή σήματος. Αναφορικά με το UPS, και το pc και η tv συνδέονται σε πολύμπριζο ασφαλείας το οποίο με την σειρά του συνδέεται σε usp πολύ καλό, APC 1.5 KVA. Αυτό τι ρόλο παίζει στα παράσιτα? Γενικά τι μου προτείνεις να κάνω? Να βάλω άλλο καλώδιο? Αν ναι πιο?

Σε ευχαριστώ πολύ!!

Reaction score
0
Κατ'αρχήν καλησπέρα.Είμαι καινούργιος εδώ και θέλω να ρωτήσω κανα δυό πραγματάκια.Αγόρασα εχθές τη συγκεκριμένη tv μετά από πολύ ψάξιμο(όλοι μου είπαν ότι είναι αστεράκι) αν και θα ήθελα να πάρω μία που να έχει καλύτερη απόκριση σε ms και 100Hz,αλλά τι να κάνουμε που τα καρτέλ στην Ελλάδα δεν ρίχνουν τις τιμές με τίποτα(δεν καταλαβαίνουν ούτε από γιορτές)!Την αγόρασα 610 λόγο προσφοράς μιας μέρας μόνο σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα.Έχω σκοπό να την έχω μόνιμα συνδεδενένη με το pc,γιατί κατεβάζω συνεχώς ταινίες HD & BLURAY.Όπως επίσης και με το xbox360.Λοιπόν 3 είναι οι έρωτήσεις μου! 1)Έχω την Asus 4670 με θύρα Hdmi,αν πάρω καλώδιο hdmi σε hdmi,θα δώ ανάλυση 1080 η πρέπει να πάρω καλώδιο dvi σε hdmi γιατί μόνο αυτό αναγνωρίζει η tv που διάβασα κάπου πιο πάνω? 2)Σκέφτομαι να πάρω το καλώδιο AC RYAN 1,3v που πουλάει το Ε-Shop,αξίζει(είναι και αρκετα οικονομικό)? 3)Έπειδή θα την παραλάβω την Τρίτη και επειδή με έχει φάει η αναμόνη,είναι πράγματι τόσο καλή όσο λένε? Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Έχω 2 μέρες που αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο. Ήταν μια ευχάριστη εκπληξή και είμαι πολυ ευχαριστημένος με το λόγο απόδοσης / τιμής. Φίλε oekab1992 το ποστ σου ήταν που με έπεισε μια που βασική της χρήση θα είναι ταινίες και παιχνίδια (παιχνιδομηχανή) οποτε η μέγιστη ανάλυση και 1:1 pixel είναι αυτό που θέλω. Το θέμα είναι ότι με καλώδιο DVI-HDMI και 1920x1080 "χάνω" κάποια pixels στις άκρες (η taskbar μισοκρυμένη και το ίδιο πανω και λίγο λιγότερο στις κατακόρυφες άκρες). Σου συμβαίνει εσένα αυτό; Αν ακολουθήσω το wizard της nVidia και προσαρμογή ακρων καταληγώ να βλέπω όλο το desktop αλλά με μια custom αναλύση λίγο μικρότερη απο 1920x1080. Καμια ιδέα γιατί;

Αν αυτός που έγραψε το manual είχε στο μυαλό του ένα PC με VESA standard ανάλυση (εξού και το 1280x1024) και εμείς απλά τον αγνοούμε, γιατι στο HDMI-2; Εννοώ γιατί όχι στο 1 η 3; Τι διαφορά έχει στο κατω-κάτω, απο ένα Bray - όσον αφορά την TV - το σήμα που λαμβάνει; Μήπως το 2 έχει καποιους περιορισμούς (περιμένοντας να δεχτεί διάφορες VESA αναλύσεις) και έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στο 1 (ή 3);

Έχω μια ASUS με ενσωματωμένη nVidia series 7 με DVI-d

Reaction score
0
Κατ'αρχήν καλησπέρα.Είμαι καινούργιος εδώ και θέλω να ρωτήσω κανα δυό πραγματάκια.Αγόρασα εχθές τη συγκεκριμένη tv μετά από πολύ ψάξιμο(όλοι μου είπαν ότι είναι αστεράκι) αν και θα ήθελα να πάρω μία που να έχει καλύτερη απόκριση σε ms και 100Hz,αλλά τι να κάνουμε που τα καρτέλ στην Ελλάδα δεν ρίχνουν τις τιμές με τίποτα(δεν καταλαβαίνουν ούτε από γιορτές)!Την αγόρασα 610 λόγο προσφοράς μιας μέρας μόνο σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα.Έχω σκοπό να την έχω μόνιμα συνδεδενένη με το pc,γιατί κατεβάζω συνεχώς ταινίες HD & BLURAY.Όπως επίσης και με το xbox360.Λοιπόν 3 είναι οι έρωτήσεις μου! 1)Έχω την Asus 4670 με θύρα Hdmi,αν πάρω καλώδιο hdmi σε hdmi,θα δώ ανάλυση 1080 η πρέπει να πάρω καλώδιο dvi σε hdmi γιατί μόνο αυτό αναγνωρίζει η tv που διάβασα κάπου πιο πάνω? 2)Σκέφτομαι να πάρω το καλώδιο AC RYAN 1,3v που πουλάει το Ε-Shop,αξίζει(είναι και αρκετα οικονομικό)? 3)Έπειδή θα την παραλάβω την Τρίτη και επειδή με έχει φάει η αναμόνη,είναι πράγματι τόσο καλή όσο λένε? Ευχαριστώ.
1) Η TV έχει υποδοχή για HDMI άρα θέλει απο την μια μεριά το καλώδιο σου να είναι HDMI male. Το τι θα είναι πο την άλλη δε νομίζω ότι έχει σημασία (αρκεί να μεταφέρει ψηφιακό σήμα). Νομίζω ότι στην περίπτωση σου έχεις το καλύτερο setup και το HDMI-HDMI καλώδιο θα είναι μια χαρά. Απο κει και πέρα είναι θέμα της κάρτας γραφικών σου.
2) Πάρε ένα μικρό (ιδανικά κάτω απο 2 μέτρα) και θα είσαι οκ με ότι και να διαλέξεις. Το συγκεκριμένο δείχνει καλύτερο απο αυτό που έχω εγώ τώρα (1,5 μ) και παίζει μια χαρά
3) So far so good

Reaction score
3
Πήρα και γω την συγκεκριμένη TV , πριν είχα μια Phillips plasma 42" 5532.Πέιρα την απόφαση να πάω σε LCD μιας και υπάρχει HTPC και η καθημερινή χρήση του είναι πια γεγονός.Εχω να πώ ότι δεν τρελάθηκα με την TV και έχω ποια συμβηβαστεί με το λάθος μου.Η επόμενη TV μου θα είναι Plasma και η μεθεπόμενη και παραμεθεπόμενη.....

Reaction score
0
Πήρα και γω την συγκεκριμένη TV , πριν είχα μια Phillips plasma 42" 5532.Πέιρα την απόφαση να πάω σε LCD μιας και υπάρχει HTPC και η καθημερινή χρήση του είναι πια γεγονός.Εχω να πώ ότι δεν τρελάθηκα με την TV και έχω ποια συμβηβαστεί με το λάθος μου.Η επόμενη TV μου θα είναι Plasma και η μεθεπόμενη και παραμεθεπόμενη.....
Εννοείται πως αν έχεις την πολυτέλεια να έχεις μια TV μόνο για 4-5 ταινίες τη βδομάδα η τεχνολογία PLASMA είναι η λύση σου. Σε καταλαβαίνω γιατί φαντάζομαι, έχοντας δει καλές plasma, τη διαφορά που θα είδες σε ταινίες. Απο την άλλη, αν θες να έχεις μια TV που να μην την λυπάσαι να παίζει κανάλια, να την έχεις πάνω στο PC για κανα παιχνίδι και να παίζει αξιοπρεπώς Full HD νομίζω για αυτά τα χρήματα έκανες μια καλή αγορά. Αλήθεια η Philips τι σου έπαθε κ την άλλαξες;

Reaction score
0
Έχω 2 μέρες που αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο. Ήταν μια ευχάριστη εκπληξή και είμαι πολυ ευχαριστημένος με το λόγο απόδοσης / τιμής. Φίλε oekab1992 το ποστ σου ήταν που με έπεισε μια που βασική της χρήση θα είναι ταινίες και παιχνίδια (παιχνιδομηχανή) οποτε η μέγιστη ανάλυση και 1:1 pixel είναι αυτό που θέλω. Το θέμα είναι ότι με καλώδιο DVI-HDMI και 1920x1080 "χάνω" κάποια pixels στις άκρες (η taskbar μισοκρυμένη και το ίδιο πανω και λίγο λιγότερο στις κατακόρυφες άκρες). Σου συμβαίνει εσένα αυτό; Αν ακολουθήσω το wizard της nVidia και προσαρμογή ακρων καταληγώ να βλέπω όλο το desktop αλλά με μια custom αναλύση λίγο μικρότερη απο 1920x1080. Καμια ιδέα γιατί;

Αν αυτός που έγραψε το manual είχε στο μυαλό του ένα PC με VESA standard ανάλυση (εξού και το 1280x1024) και εμείς απλά τον αγνοούμε, γιατι στο HDMI-2; Εννοώ γιατί όχι στο 1 η 3; Τι διαφορά έχει στο κατω-κάτω, απο ένα Bray - όσον αφορά την TV - το σήμα που λαμβάνει; Μήπως το 2 έχει καποιους περιορισμούς (περιμένοντας να δεχτεί διάφορες VESA αναλύσεις) και έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στο 1 (ή 3);

Έχω μια ASUS με ενσωματωμένη nVidia series 7 με DVI-d

Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ (κάρτα γραφικών: ati radeon 9600pro), απλά πάτησα το p.size και τώρα δεν έχω προβλημα με μισοκρυμένα αντικείμενα. Δεν ξέρω αν το δοκίμασες αλλά φαντάζομαι θα πιάσει αφού δεν βρήκα κατι παρόμοιο και εγω καθώς έψαχνα στο net.:107:
Και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να βάλουμε το hdmi στη θύρα 2, αλλά αφου το λέει η εταιρεία τη να κάνουμε.:121:

Τώρα προσπαθώ να βγάλω ήχο απο την tv στο pc μέσω spdif οπτικές ίνες, το καλώδιο που θα χρησιμοποιήσω είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803309

Το πρόβλημα μου είναι μετά απο την σύνδεση του, δεν βγαίνει ήχος απο τα ηχεία του pc μου...
Η τουλάχιστον να βγάλει ήχο η tv απο το pc μέσω spdif.
somebody help :118:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.777
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili