samsung LE40R86

Reaction score
0
Παιδια κατα αρχας μια μεγαλη καλησπερα.Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε 2 πραγματακια για την τηλεοραση αυτη,

1 πως φτιαχνουμε το καλωδιο το σειριακο
2 Που μπορω να βρω το πραγραμμα για το service menu
3 πως μπορω να μπω στο service menu απο το χειριστηριο.

Εχω δει καποια σχετικα θεματα αλλα οχι για την τηλεοραση αυτη.
Ευχαριστω εκ των προταιρων.

Reaction score
12
Απάντηση: samsung LE40R86

1.To αγοραζεις μαλλον, 2 δε ξερω.
3. Ενω ειναι standby πατας κατα σειρα info-menu-mute-power.
Μολις τελειωσεις το σκαλισμα πατα power για να αποθηκευσει τις ρυθμισεις και να κλεισει.
Σημειωσε καπου τι θα πειραξεις για να το θυμασαι και να το επαναφερεις σε περιπτωση που χρειαστει σερβις εντος εγγυησης...

Reaction score
0
Απάντηση: samsung LE40R86

1.To αγοραζεις μαλλον, 2 δε ξερω.
3. Ενω ειναι standby πατας κατα σειρα info-menu-mute-power.
Μολις τελειωσεις το σκαλισμα πατα power για να αποθηκευσει τις ρυθμισεις και να κλεισει.
Σημειωσε καπου τι θα πειραξεις για να το θυμασαι και να το επαναφερεις σε περιπτωση που χρειαστει σερβις εντος εγγυησης...

Ειλικρινα σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Να σε ρωτησω κατι.Τι θα μπορουσα να αλλαξω για να βελτιωσω κατι προς το καλυτερο?
Αυτο που μου την σπαει βεβεια και δεν νομιζω να αλλαζει ειναι το αργο μενου της.Δυστυχως παρα πολυ αργο δεν ξερω γιατι και οσο αφορα την μεταβαση στις επιλογες του βιντεο.Για να πας απο το 1 στο 3 πρεπει να πατας αυτο το μικρο κουμπακι αριστερα πανω αντε να το βρεις αν ειναι σκοταδι και να πας βημα βημα.... ενω αν ειχε καποιο μενου του τυπου 1,2,3 να πηγαινες αμεσα θα ηταν καλυτερο.Επειδη ασχολουμαι και μου αρεσουν οι ευκολιες σε μια συσκευη πολλες φορες αποριπτω κατι λογω ευκολιων.Εδω δεν το εκανα επειδη ειχα ακουσει πολλα καλα λογια για αυτην πριν ακομα βγει το μοντελο και ειμαι απο τους πρωτους που την αγορασαν μολις 1 εβδομαδα που ειχε βγει.Την ειχα παρει 1599 σε 24 ατοκες δοσεις καλη αγορα λογω των δοσεων γιατι η τιμη ηταν marker κλειδωμενη.
Αυτα τα ολιγα ευχαριστω και παλι και αν βρεις κατι αλλο για τα αλλα θα ηθελα να μου πεις επειδη πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα μεσω προγραμματος να τα κανεις αυτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef