Samsung LE47N71B

Reaction score
802
Κανεις δεν εχει εμπειρια/αποψη για την τηλεοραση αυτη?
Την εχω βρει 1699ε τελικη ολοκαινουργια με δωρο κλιματιστικο panasonic! :)
Σκεφτομαι να την χτυπησω την Δευτερα και δεν υπαρχει κατι παρομοιο στην τιμη της.Η πλακα ειναι οτι ειναι σχετικα προσφατο μοντελλο με τις τεχνολογιες βελτιωσης εικονας της samsung και 2χhdmi!
Πειτε κατι ρε παιδια!

ΥΓ. Η φθηνοτερη τιμη στο skroutz ηταν 2400ε!

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung LE47N71B

Έχεις κάνει λάθος στον τίτλο..........LE46N71B θες να πείς......κι όσο για το αν αξίζει.........τρέχα όσο προλαβαίνεις.......η φθηνότερη τιμή που την βρήκα εγώ είναι 2400Ε..........είναι κορυφαία....πόσο μάλλον στην τιμή που την βρήκες. :cool_4:

Reaction score
802
Nαι 46 ειναι απλα δεν μπορουσα να κανω edit στο αρχικο ποστ.
Την ειδα και απο κοντα σε αναλογικο σημα τηλεορασης και ακομα και ετσι επαιζε καλα!
Να την κανω τελικα λετε την κινηση η αναμενεται συντομα να πεσουν εξευτελιστικα οι τιμες απο αλλες 46αρες η και 40-42αρες full hd?

Reaction score
2
Κανεις δεν εχει εμπειρια/αποψη για την τηλεοραση αυτη?
Την εχω βρει 1699ε τελικη ολοκαινουργια με δωρο κλιματιστικο panasonic! :)
Σκεφτομαι να την χτυπησω την Δευτερα και δεν υπαρχει κατι παρομοιο στην τιμη της.Η πλακα ειναι οτι ειναι σχετικα προσφατο μοντελλο με τις τεχνολογιες βελτιωσης εικονας της samsung και 2χhdmi!
Πειτε κατι ρε παιδια!

ΥΓ. Η φθηνοτερη τιμη στο skroutz ηταν 2400ε!
Σε ποιο μαγαζί βρήκες τέτοια super προσφορά ? Αν και νομίζω ότι πάει πρός κατάργηση αυτό το μοντέλο δεν παύει να είναι super τιμή. Χτύπα την άφοβα.

Reaction score
7
Ποιόν κολομβούνη....Το πλαίσιο την έχει 1400 ευρώπουλα...
Σωστά, παρόλα αυτά μαζί με κλιματιστικό Panasonic στα 1700 είναι πολύ καλή ευκαιρία. (Αν σου χρειάζεται και το κλιματιστικό, γιατί με €300 δεν παίρνεις panasonic από ότι ξέρω..)

Reaction score
1
Πήγα και την είδα στο πλαίσιο, αλλά η εικόνα της ήταν απαράδεκτη (πηγή από dvd αλλά η κοπελίτσα που ήταν εκεί δεν ήξερε και πολλά για να αλλάξουμε πηγη ή να τη δω σε αναλογικό σήμα:sad: ).
Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά, υπάρχει κάποιος που την έχει για να μας πει εντυπώσεις στην απόδοση αναλογικού και σήματος από dvd?
Ευχαριστώ.

Reaction score
802
Ανηκε στην premium σειρα της samsung μετα τις full hd.ΔΕΝ ειναι entry level οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Και εγω την ειδα στο mall στον Κωτσοβολο και την ειχαν με scart/splitter και ειχε κακη εικονα οπως ηταν λογικο.
Μην ανησυχεις καθολου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut