25 Νοεμβρίου 2008 #1 V VaGyver Μηνύματα 152 Reaction score 0 Καλημέρα! Αγορασμένο 17/11/2008 με την απόδειξη αγοράς (δηλαδή σήμερα είναι 8 ημερών). Το έχω φορτίσει συνολικά 2 φορές (η 1η φορά πολλές ώρες). Τιμή 420 ευρώ. Ευχαριστώ.
Καλημέρα! Αγορασμένο 17/11/2008 με την απόδειξη αγοράς (δηλαδή σήμερα είναι 8 ημερών). Το έχω φορτίσει συνολικά 2 φορές (η 1η φορά πολλές ώρες). Τιμή 420 ευρώ. Ευχαριστώ.
5 Ιανουαρίου 2009 #3 V VaGyver Μηνύματα 152 Reaction score 0 Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, με υγεία κ ευτυχία! Επαναφέρω την αγγελία, προσθέτοντας στο πακέτο επιπλέον δεύτερο φορτιστή και βελουτέ θήκη (με το κουτί φυσικά). Τιμή 390 ευρώ. Ευχαριστώ!
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, με υγεία κ ευτυχία! Επαναφέρω την αγγελία, προσθέτοντας στο πακέτο επιπλέον δεύτερο φορτιστή και βελουτέ θήκη (με το κουτί φυσικά). Τιμή 390 ευρώ. Ευχαριστώ!
6 Ιανουαρίου 2009 #4 A ace Μηνύματα 31 Reaction score 0 Γεια σου φίλε! Βάλε το κ εδώ κ πιστεύω σε 1-2 μέρες θα το έχεις δώσει! Άλλοι τα δίνουν πολύ ακριβότερα. Δες και τις αγγελίες ζήτησης, πολλοί ψάχνουν Omnia. http://www.omniacs.net/
Γεια σου φίλε! Βάλε το κ εδώ κ πιστεύω σε 1-2 μέρες θα το έχεις δώσει! Άλλοι τα δίνουν πολύ ακριβότερα. Δες και τις αγγελίες ζήτησης, πολλοί ψάχνουν Omnia. http://www.omniacs.net/
29 Ιανουαρίου 2009 #5 V VaGyver Μηνύματα 152 Reaction score 0 Καλημέρα! Νέα τιμή 380 ευρώ! Υπενθυμίζω: Με όλα τα αξεσουάρ στο κουτί του, με την απόδειξη αγοράς από το Πλαίσιο (το πήρα σαν συσκευή), κατάσταση άριστη. Επίσης δίδονται επιπλέον αυθεντικός φορτιστής samsung και μια θηκούλα βελουτέ. Ευχαριστώ.
Καλημέρα! Νέα τιμή 380 ευρώ! Υπενθυμίζω: Με όλα τα αξεσουάρ στο κουτί του, με την απόδειξη αγοράς από το Πλαίσιο (το πήρα σαν συσκευή), κατάσταση άριστη. Επίσης δίδονται επιπλέον αυθεντικός φορτιστής samsung και μια θηκούλα βελουτέ. Ευχαριστώ.
3 Φεβρουαρίου 2009 #8 V VaGyver Μηνύματα 152 Reaction score 0 Το έχω στο κουτί και κάθεται. 370 ευρώ. Ευχαριστώ!
4 Φεβρουαρίου 2009 #9 D diaselo Μηνύματα 46 Reaction score 1 που μενεις να συνανυηθουμε να το δω απο κοντα?
4 Φεβρουαρίου 2009 #10 V VaGyver Μηνύματα 152 Reaction score 0 Καλησπέρα! Για να συννενοηθούμε καλύτερα, τηλ 6945-878988