Samsung Omnia SGH-i900:Review

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung Omnia SGH-i900:Review

Εμενα με χαλαει μονο το αθλιο gps του για τα δικα μου δεδομενα αλλα η θα μεινει να παρεχει της υπηρεσιες του σαν gps το Α701 η θα παρω καποιο pna και το mio θα μεινει για τα δυσκολα(βουνα,μονοπατια κτλ) και το omnia για τα πολυ στοιχειωδη..Αν και μου την δινει που δεν υπαρχει ενα σοβαρο gps-phone σαν το Α701 μου αρεσει το omnia και πιστευω να το χτυπησω,μιας και τα htc με απογοητευσανε γενικα

Reaction score
0

Για να κλειδωσει ειδικα την πρωτη φορα που θα το ενεργοποιησεις θελεο τουλαχιστον 5 λεπτα..εξω και ειναι και χειμωνας...:103::103:
Μετα αναλογικα κλειδωνει πιο γρηγορα αλλα πρεπιε παλι να περιμενεις 2-3λεπτα σταματημενος...Με τον παππου μεχρι να βρει σημα το ομνια εχω φτασει εκει που θελω...:107:
Τελικα δεκτη καλο μονο τα Eten και τα mio εχουνε(εκτος P350-550)

Reaction score
56

Δοκίμασε τα παρακάτω

1. Πηγαίνετε Settings > System > Enhanced GPS και καντε Disable τα παντα απο εκει.
2. Με εναν registry editor πηγαίνετε
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\GPS Intermediate Driver
3. Στις τιμές που θα δείτε εκεί μην διαγράψετε τίποτα απλός καθαρίστε μέσα την τιμή να είναι κενό δηλαδή:
CurrentLogFile (originally \GPSID_log.txt)
OldLogFile (originally \GPSID_log.bak)
4. Καντε ενα Soft-reset
5. Με τον File Explorer,πηγαίνετε στο My Device και διαγράψτε τα 2 GPSID_log αρχεία που θα δείτε καθώς και το xtra αν υπαρχει.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ SOFTRESET ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΤΕ
6. κάντε έναν έλεγχο πάλι στα 2 κλειδιά της registry να δείτε αν έχουν επαναφέρει τις τιμες τα windows mobile καθως ειναι ενα bug.

Πηγή : www.omniacs.net

Reaction score
175

Δοκίμασε τα παρακάτω

1. Πηγαίνετε Settings > System > Enhanced GPS και καντε Disable τα παντα απο εκει.
2. Με εναν registry editor πηγαίνετε
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\GPS Intermediate Driver
3. Στις τιμές που θα δείτε εκεί μην διαγράψετε τίποτα απλός καθαρίστε μέσα την τιμή να είναι κενό δηλαδή:
CurrentLogFile (originally \GPSID_log.txt)
OldLogFile (originally \GPSID_log.bak)
4. Καντε ενα Soft-reset
5. Με τον File Explorer,πηγαίνετε στο My Device και διαγράψτε τα 2 GPSID_log αρχεία που θα δείτε καθώς και το xtra αν υπαρχει.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ SOFTRESET ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΤΕ
6. κάντε έναν έλεγχο πάλι στα 2 κλειδιά της registry να δείτε αν έχουν επαναφέρει τις τιμες τα windows mobile καθως ειναι ενα bug.

Πηγή : www.omniacs.net

Ολη αυτη η ιστορια για να βρει δορυφορους πιο γρηγορα;:111:

Καλα λεω εγω πως η samsung εχει καλα κλιματιστικα:142:

Reaction score
0

Ολη αυτη η ιστορια για να βρει δορυφορους πιο γρηγορα;

Καλα λεω εγω πως η samsung εχει καλα κλιματιστικα
Λες ο επεξεργαστης να μποορει να ζεστανει και δωματιο με τετοια ταχυτητα και αφου ειναι καλη εκει;;;Και στις TV LCD ειναι απαιχτη..Και εγω αυτα τους ελεγα στο myphone και μου λεγανε οτι τι το θελω το gps να ειναι τοσο καλο.στην ανω ραχουλα θα παω...Και φωρτωσα..Μαλλον τα χριστουγεννα θα το παρω γιατι πιστευω οτι ειναι το πιο αξιολογο και θα παρω και ενα mioomoov η Navigon pna για gps και για τα βουνα θα εχω το mio Α701 που βλεπει την δυναμη και το gps τον νεων pda και παιθενει στο γελιο...
Τουλαχιστον το omnia ειναι πιο δυνατο(λιγο)γιατι το διαμαντι εκλασε μεντες μπροστα στον παππου

Reaction score
0

Πάρτο.Εχω εδω και κανα δίμηνο την έκδοση των 16GB (αγγλικό ΦΥΣΙΚΑ).
Αρκεί οποιος το αγοράσει να ξέρει τι θέλει.Μην ξεχνάμε οτι όλες αυτές οι συσκευές είναι PDA's με λειτουργίες κινητού.
Οποιος θέλει ενα απλό κινητό δεν θα εξυπηρετηθεί.

Τέλος, η γραφίδα είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άχρηστη σε αυτό το κινητό.Δεν τη χρησιμοποίησα ούτε μια φορά (και δεν μου έλειψε).
α: Γιατί Αγγλικό ΦΥΣΙΚΑ; Τόσο εύκολη πρέπει να κάνουμε τη ζωή σε όλους τους σκιτζήδες αντιπροσώπους και δύσκολη τη δική μας; Θα ξαναγυρίσουμε στις αρχές της δεκαετίας που κάναμε όλες τις επαφές με λατινικά για να δουλεύουμε το Nokia Communicator? Όποιος δεν έχει την επάρκεια να επιτρέψει ελληνικούς χαρακτήρες ας πουλήσει αλλού, άλλωστε 620 ευρώ δεν είναι λίγα για να κάνουμε τόσο μεγάλο συμβιβασμό...

β: ποιος μίλησε εδώ για προσδοκίες ενός απλού κινητού; Το αντίθετο! Τα PDA οφείλουν να διαθέτουν περισσότερες ευκολίες κι όχι να απαιτούν παραχωρήσεις και συμβιβασμούς.
Για πάρτο αλλοιώς...
Το δε "όποιος το πάρει να ξέρει τι θέλει" με αποτελείωσε.

γ: το οτι η γραφίδα είναι άχρηστη είναι παντελώς αναληθές. Μπορεί να είναι άχρηστη για απλές λειτουργίες αλλά όταν χρειαστεί να μπεις σε κανονικό μενού WM (και θα χρειαστεί συχνά!) τότε ρωτάς "ρε παιδιά σας βρίσκεται καμιά γραφίδα;" Φυσικά μπορείς πάντα να την έχεις να κρέμεται στο πλάι και να κοπανάει μεγαλοπρεπώς την οθόνη.

Περί ορέξεως βέβαια... ουδείς λόγος, αν σου κάνει μπράβο σου, απλά εχω την βεβαιότητα οτι ο καθένας από εμάς έχει διαφορετική προσέγγιση και προσδοκίες. Αν μας ενδιαφέρει το flashy και το lifestyle υπάρχει πάντα το iphone που επίσης απαιτεί να καταχωρήσεις τις επαφές σου σε λατινικά. Σαν χρήστης PPC εδώ και χρόνια προέρχομαι απο HTC και Qtek παλιότερα και αυτά όλα που τώρα με το omnia είναι ζητούμενα ήταν αυτονόητα. Όχι και να γυρίσουμε πίσω...

Reaction score
0

Το πηρα και εγω...Εδω ακι μια εβδομαδα..Το τηλεφωνο εχει ενα θεμα με το gps του,αν και της περισσοτερες φορες δουλευει μια χαρα,ειδικα με την τελευταια Ελληνικη rom...Ειναι πανεμορφο και ειναι πολυ δυνατο..Ταχυτητα και video ειναι ααπλως απο αλλο πλανητη,δεν καταλαβαινει τι θα πει hd ωιδεο και τι να τρεχεις iGo8 μαζι με το βιντεο ακι να παιζεις μουσικη,νομιζεις οτι εχει αλλους 4-5 marvel να τρεχουνε..Καμια σχεση με τον γελιο επεξεργαστη των HTC..Οτι και να του εδωσα να το τρεξει τα παιζει χωρις την παραμικρη δυσκολια η σπασιμο...:111: και φοραω μαα Ελληνικη rom..Δηλαδη αν βαλω της νεες ελαφριες lite που εχουνε βγει και λενε οτι το τηλεφωνο πεταει τι διαλο θα κανει της δουλεις του pc μαζι με πλοηγηση;;;Απιστευτη συσκευη,αν ειχε και λιγο καλυτερο gps θα ητανε με διαφορα οτι καλυτερο την δεδομενη στιγμη

Reaction score
0

Το πηρα και εγω...Εδω ακι μια εβδομαδα..Το τηλεφωνο εχει ενα θεμα με το gps του,αν και της περισσοτερες φορες δουλευει μια χαρα,ειδικα με την τελευταια Ελληνικη rom...Ειναι πανεμορφο και ειναι πολυ δυνατο..Ταχυτητα και video ειναι ααπλως απο αλλο πλανητη,δεν καταλαβαινει τι θα πει hd ωιδεο και τι να τρεχεις iGo8 μαζι με το βιντεο ακι να παιζεις μουσικη,νομιζεις οτι εχει αλλους 4-5 marvel να τρεχουνε..Καμια σχεση με τον γελιο επεξεργαστη των HTC..Οτι και να του εδωσα να το τρεξει τα παιζει χωρις την παραμικρη δυσκολια η σπασιμο...:111: και φοραω μαα Ελληνικη rom..Δηλαδη αν βαλω της νεες ελαφριες lite που εχουνε βγει και λενε οτι το τηλεφωνο πεταει τι διαλο θα κανει της δουλεις του pc μαζι με πλοηγηση;;;Απιστευτη συσκευη,αν ειχε και λιγο καλυτερο gps θα ητανε με διαφορα οτι καλυτερο την δεδομενη στιγμη
ΕΓΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ GPS ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ XTRA ΛΗΨΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΜΕ WIFI) για χωρεις χρεωση ,απο 3-4λεπτα πριν μετα κατι δευτ. ελπιζω να βοηθησα

Reaction score
2.294
Καλησπέρα! Εγώ έχω το ομνια εδώ και τέσσερεις μήνες και είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Τα πήρα βέβαια που στο δίμηνο απλά σταμάτησε να παίζει το hands free και μου λένε οτι δεν το καλύπτει η εγγύηση αλλά τι να κάνουμε...Μια ερώτηση: Ξέρει κανείς που μπορεί να βρει το καλώδιο τηλεόρασης για το ομνια; γιατί όπου και να κοίταξα στη Θεσσαλονίκη δεν ήξερε κανείς τίποτα. Επίσης ξέρει κανείς κανένα dedicated site ή forum (ή οδηγό για τους άσχετους με τα wm)για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, ή κάπου τελος πάντων που να μπορώ να δω τίποτα εφαρμογές, παιχνίδια και κόλπα για το ομνια γιατί το bubblebreaker το βαρέθηκα κομματάκι! Βλέπω και τα κόλπα που κυκλοφορούν στο iphone φίλου και ζηλεύω!!!

Reaction score
2.594
www.omniacs.net ισως?
(Δεν έχω Omnia σκέφτομαι το HD αλλά ΜΟΝΟ αν μπορώ να το δουλέψω και στον ήλιο, η Ελλάδα έχει πολύ καλοκαίρι...)

Vertigo, φαίνεται η οθόνη στον ήλιο?

Reaction score
175

Αυτες οι οθονες εχουν προβλημα στο δυνατο ηλιο. Το HD απ'οτι βλεπω εχει και αυτο το σχετικο προβληματακι του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.481
Members
38.704
Νεότερο μέλος
jimacid