samsung UE40B7000 και ποδοσφαιρο

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Καλά,κουκουρουκου....

Ξέρει κανείς τι ρυθμό ανανέωσης θα έχει?Γιατί αν ξεμείνουμε με τον ρυθμό του PAL,
δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για τα 100Hz.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.702
Απάντηση: samsung UE40B7000 και ποδοσφαιρο

Γιώργο, οι προδιαγραφές εκπομπής της Digea υπάρχουν εδώ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
720X576@25 fps interlaced
Δλδ θέλουμε σωστό 4πλασιασμό της συχνότητας του ρυθμού ανανέωσης.Τεχνικά πλέον δεν είναι δύσκολο μιας και υπάρχει αφθονη επεξεργαστική ισχύς.Δημήτρη ξέρουμε αν υπάρχουν και άλλες χώρες που να έχουν υιοθετήσει αυτό το σύστημα;
Γιατί όσα δορυφορικά κανάλια υψηλής ανάλυσης έχω δει,απλώς μου έπεσε το σαγόνι.Αλλά αυτό 576 και μάλιστα σε interlaced μου κάθετε κάπως άσχημα.
Πάντως τα δείγματα απ την ''ψηφιακή'' ΕΡΤ (πρίσμα+,σπορ+) δεν είναι άσχημα.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.702

Γιώργο ειδικός δεν είμαι, αλλά λογικά σε 720Χ576/50i παίζουν τα SD ψηφιακά και στις άλλες PAL χώρες.
Άποψη μου είναι πάντως ότι η ποιότητα θα βλέπουμε τελικά, εξαρτάται κυρίως από το bitrate που θα αποδοθεί σε κάθε κανάλι. Κάποιες σχετικές -και όχι ιδιαίτερα ενθουσιώδεις- εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν με βάση τις δοκιμαστικές εκπομπές, όπως μπορείς να δεις σε προηγούμενα μηνύματα του θέματος στο οποίο παρέπεμψα πριν.

Reaction score
5

και μόνο η συμπίεση του 5:4 σε 16:9 εμένα με ξενερώνει

τι ρεαλισμό θα έχουν όλα τα αντικείμενα, ζώντα και μη, με τον Προκρούστη να χτυπάει υπερωρίες;

Reaction score
0

Μήπως πέρασε κανένας το καινούριο firmware? Αξίζει το κόπο? Αλλάζει κάτι (προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο)?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.092
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67