Samsung UE40B8000

Reaction score
0
Καλημέρα σας και καλορίζικος στο forum σας :107:.
Σκέφτομαι να αγοράσω την εν λόγω Samsung led σειρά 8. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις πριν από αυτή την κίνηση , και παρακαλώ όποιον μπορεί να βοηθήσει .
1)DLNA ασύρματη σύνδεση , δηλ. θα συνδεθεί με το ασύρματο ρουτεράκι μου ? Θα μπορώ να στέλνω εικόνα απο το PC μου σαν να ήταν συνδεδεμένη εκεί ? Και αν ναι , μήπως θα έχω κανένα πρόβλημα με το bitrate ? Με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια(PES) απο το PC και να βλέπω την εικόνα στην TV (το έχει κάνει κανείς ?).
2)Η tv θα συνδεθεί με ένα home cinema Samsung HT-X810 2.1 Set Home Cinema . Θα μπορώ να βλέπω mkv αρχεία με ήχο κανονικά ?

Σε γενικές γραμμές αξίζει να δώσω τόσα χρήματα για αυτή την TV ή μπορείτε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα . Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung UE40B8000

Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεσαι σε αυτό
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1263587&ref=bestprice
Έτσι συνδέεται ασύρματα με router...περίμενε όμως γνώμη από κάποιον που να το έχει δοκιμάσει...
Όσο για τα mkv files από'τι ξέρω τα παίζει άνετα χωρίς πρόβλημα, εκτός από αυτά που έχουν DTS ήχο... (κάπου διάβασα ότι αν συνδέσεις με οπτική ίνα τον αποδικωποιητή ότι θα μπορεί να διαβάσει το format αυτό...) αλλά ούτε και αυτό είναι σίγουρο. Μπορείς πάντα να τα μετατρέψεις ώστε να έχουν AC3 ήχο και ίσως αργότερα με κάποιο firmware update να το φτιάξουν και αυτό. Πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο. 3 Σεπτέμβρη ξεκινάει η IFA. Μπορεί να σκάσει μύτη κανένα καινούριο μοντέλο ή να υπάρξει κάποια πτώση στη τιμή...
και κάτι ακόμα...η τηλεόραση αυτή δεν έχει local dimming και αρκετοί έχουν παραπονεθεί ότι σε κάποια σημεία παρατηρείται συννεφιά... δηλαδή έχει φωτεινό μαύρο λόγω του οπίσθιου LED φωτισμού.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab