Samsung UE46D6000

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια,θελω τα φωτα σας για αυτη την τηλεοραση,την εχει ο κοτσοβολος 799 ευρω,απο Δευτερα που ξεκινανε οι εκπτωσεις.Κατι αλλο θελω να ρωτησω,η τηλεοραση αυτη ειναι smart tv,πως μπορω να μπω στο ιντερνετ?Το τηλεκοντρολ λειτουργει και σαν πληκτρολογιο?Μπορω να κανω οτι και με εναν κανονικο υπολογιστη,δηλαδη να σερφαρω απεριοριστα,η εχει καποιοες στανταρ προεπιλεγμενες εφαρμογες?Τι εννοει ο κατασκευαστης οταν λεει,οτι η διαθεσιμοτητα καποιον εφαρμογων εξαρτατε απο την περιοχη?Παρακαλω πολυ οσοι γνωριζετε να μου απαντησετε στις αποριες μου, γιατι σκοπευω απο ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΡΙΤΗ να την αγορασω.

Reaction score
173
Απάντηση: Samsung UE46D6000

Η 6000 ειναι στα 50hz πραγματικα. Αν ομως την θελεις μονο για σμαρτ τοτε παρτην. Διπλα στην 6100 θα δεις τη διαφορα που σου λεω στην κινηση.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Στο internet μπαίνει συνδεόντας την στο router με καλώδιο δικτύου καθώς έχει θύρα ethernet η τηλεόραση.
Η περιήγηση είναι σχεδόν πλήρης,όπως και στον υπολογιστή,καθότι μερικές φορές κάποια βίντεο υπο μoρφή flash pου έχουν οι ιστοσελίδες δεν εμφανίζονται όπως και δεν υποστηρίζει html5 οπότε οι ιστοσελίδες που είναι φτιαγμένες με αυτό το πρότυπο,λίγες μεν αλλά υπάρχουν,πάλι δεν θα ανοίγουν(πιθανόν να διορθωθεί με firmware update).
Ναι το τηλεκοντρόλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πληκρολόγιο αλλά είναι εκνευριστικά αργό.

Ορισμένες εφαρμογές έχουν άδεια να παίζουν σε ορισμένες χώρες(πχ Netflix).

Βασικό μειονέκτημα είναι το μέγεθος των γραμμάτων.Είναι απελπιστικά μικρό στην περιήγηση ιστοσελίδων που δεν υπάρχουν εφορμογές εξειδικευμένες,πρακτικά σε 40άρα tv μετά τα 2 μέτρα δεν ξεχωρίζεις γράμματα,ενώ σε καμία εταιρία δεν έχω βρεί τρόπο να αλλάζει.

Γενικά απ ότι έχω δεί καλές οι smart tv αν θέλουμε κανά facebook,youtube ή κανα τσοντοβιντεάκι,αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με την περιήγηση σε υπολογιστή.

Reaction score
0

η 6000 ειναι 100Ηz πραγματικα..οπως και η 6100
η σειρα 5 ειναι στα 50hz οπως και η σειρα 7 και 8 ειναι στα 200hz στο πανελ..

η μονη διαφορα μεταξυ της 6000 και της 6100 ειναι οτι η 6100 εχει pvr ενψ η 6000 οχι και μια μικρή διαφορα στο design..

Reaction score
0

Αν και δεν καταλαβα τι ειναι το pvr ενψ σε ευχαριστω.Πηγα στον κοτσοβολο στην Καρδιτσα να τη δω αλλα δεν την ειχε στην εκθεση,οποτε θα παω στη Λαρισσα να τη δω και ισως την αγορασω.

Reaction score
5

Eίναι η δυνατότητα εγγραφής προγράμματος/καναλιού σε εξωτερικό σκληρό ή φλασάκι

Reaction score
0

Eχω να αναφερω οτι στον κοτσοβολο που ξαναπηγα ρωτησα για τα γυαλια της samsung και μου ειπαν οτι κοστιζουν 49 ευρω,εγω θελω τουλαχιστον 4 συν το τηλεκοντρολ αλλα 50 ευρω συνολο περιπου 250 ευρω,οποτε ακυρο η samsung.Ειχε την LG 42 5400 που επαιζε ενα demo 3D και για πρωτη φορα ειδα 3D,εντυπωσιαστηκα και εγω και η γυναικα μου που επισης εβλεπε για πρωτη φορα 3.Τα γυαλια ηταν πουπουλο και απο αυτα που διαβασα εδω στο φορουμ ειναι παμφθηνα,επισης οι διαστασεις της ειναι ισα-ισα με το χωρο μου,δεν εχει ομως ιντερνετ αλλοιως θα την εκλεινα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas