Samsung ue55f6500 επεκταση εγγυσης

Reaction score
56
Η τηλεοραση ειναι αγορασμενη απο κοτσοβολο περιπου τετοια εποχη περιση. Εκτος του οτι ειναι σε τέλεια κατασταση υπαρχει η συσκευασια της και ολα τα παρελκομενα μαζι με την αποδηξη αγορας. Εκτος απο την εξαιρετηκη εικονα της η συγκεκριμενη εχει και ενα αλλο προσον. Ειναι αγορασμενη με εξτρα εγγυηση total support απο το καταστημα που αγοραστηκε, που σημαινει εγγυηση για 3 ή 5 χρονια (το απογευμα θα το διευκρινησω, μολις το διαβασω για να θυμιθω), με αντικατασταση αν δεν υπαρχει η ιδια με το τρεχον μοντελο.

Ο λογος που τη δινω ειναι οτι θελω μεγαλυτερη. οποτε η τηλεοραση ανταλλαζεται με μεγαλυτερη παρομοια τηλεοραση, κατα προτιμιση 65῾῾και δινω μαζι και εναν προβολεα benq 1070+ που τον εχω ηδη αγγελια. Για τυχον χρηματικες διαφορες τα συζηταμε.

Πωληση δεν με πολυενδιαφερει μιας και δεν θελω να μεινω χωρις τηλεοραση, αλλα για να ειμαι οκ με τους κανονες του φορουμ λεω 900ε.

Ειμαι πειραια
Νεκταριος
6983522148

Reaction score
56
Λοιπον.
Βρηκα το συμβολαιο και η εγγυηση ειναι 5 χρονια.
Ο προβολεας που ελεγα να δωσω για διαφορα ακυρωνεται μιας και πουληθηκε.
Οποτε πλεον εκτος απο ανταλλαγη με ενδιαφερει και η πωληση.
Πραγματικη τιμη λοιπον 800ε.

Υ.γ. Η αγγελια θα ισχυει μεχρι να βρω προβολεα. αν βρω κραταω την τηλεοραση, αν καποιος την παρει πριν βρω προβολεα την παιρνει και παω για 65". Φυσικα θα ενημερωσω αν βρω κατι για να κλεισει η αγγελια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.043
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Grigoris1966