Samsung's BD-P1400

Reaction score
59
Several major retail chains have just dropped the price of Samsung's BD-P1400 to just $299. It's now available at Amazon.com, Best Buy and Circuit City (and possibly other retailers too).

And if you buy the BD-P1400, a quick firmware update will allow you to access full resolution DTS HD Master Audio sound as well as Dolby TrueHD.

A lot of retailers are offering several free Blu-ray Discs with the purchase of a player too. So if you've been looking at Blu-ray and you've been hovering on the edge, the price has never been better.

Try the Samsung for $299 or even Sony's PS3 for $399 (keep in mind the PS3 will soon be firmware updated to profile 1.1).

http://www.amazon.com/dp/B000TME35W...veASIN=B000TME35W&creative=373489&camp=211189

http://www.bestbuy.com/site/olspage...-1400&lp=1&type=product&cp=1&id=1186004519330

Reaction score
62
Χθές μου ήρθε το player!!! Αν εξαιρέσεις ότι μου έβγαλε την πίστη, μέχρι να ακουστεί ήχος, έπρεπε να δηλώσω στον ενισχυτή HDMI Audio Out off :)crazy_1: :crazy_1: ), τελικά πήρα ήχο, και μάλιστα bitstream!!!!
Σε γενικές γραμμές είναι ένα player που τα έχει σχεδόν όλα!!! Εικόνα ίδια με του ps3 (τα έκανα σύγκριση), ethernet για αναβαθμίσεις, επίσχρυσες έξοδοι για ήχο, HDMI 1.3 κ.λ.π κ.λ.π. Δεν ελιναι Profile 1.1, αλλά διάβασα ότι έχει το απαιτούμενο hardware να γίνει, επομένως είναι θέμα firmware. Και τιμή γύρω στα 500€!!!

Reaction score
0
Καλορίζικο και καλές θεάσεις αγαπητέ, αλλά μην είσαι τσιγκούνης και βάλε και καμιά Photo να δούμε και εμείς οι μη έχοντες. :smoking:

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Samsung's BD-P1400

Και τιμή γύρω στα 500€!!!
Ωχ! Απο τα 299$ εδω βγαινει 500€ ή αυτη ειναι η τιμη με παραγγελεια απο εξω και επιπλεον το κοστος απο τα μεταφορικα?

Reaction score
4
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 400 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟ PANASONIC BD 10 ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΕ BLUE RAY.SE DVD TO UPSCALING ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΤΟΥ PANASONIC.ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ DENON 3808 MEΣΩ ΒΙSTREAM AΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΜΑ ΗΧΟΥ.

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Samsung's BD-P1400

Ωχ! Απο τα 299$ εδω βγαινει 500€ ή αυτη ειναι η τιμη με παραγγελεια απο εξω και επιπλεον το κοστος απο τα μεταφορικα?
Με τα μεταφορικά είναι η τιμή. Το player έχει 480€ περίπου...

Reaction score
0
Ειναι αληθεια αυτο που γραψανε ορισμενοι σε καποια φορουμ, οτι οταν πατησεις το STOP , δεν μπορει να ξαναξεκινησει απο το σημειο που εμεινες αλλα γυριζει απο την αρχη? Και μαλιστα λενε οτι ετσι κανει και το PS3. Και το Pause να πατησεις μετα απο 10 λεπτα παει αυτοματα στο STOP και παλι μπλεκεις??

Reaction score
62
Ειναι αληθεια αυτο που γραψανε ορισμενοι σε καποια φορουμ, οτι οταν πατησεις το STOP , δεν μπορει να ξαναξεκινησει απο το σημειο που εμεινες αλλα γυριζει απο την αρχη? Και μαλιστα λενε οτι ετσι κανει και το PS3. Και το Pause να πατησεις μετα απο 10 λεπτα παει αυτοματα στο STOP και παλι μπλεκεις??
Νομίζω υπήρχε το πρόβλημα αυτό, αλλά λύθηκε με update. Εμένα μου κάνει κανονικά resume..

Reaction score
0
Παλι καλα ....
Τωρα αυτη η ταχυτητα ανταποκρισης στις εντολες, οι χρονοι φορτωματος κλπ , αυτα παραμενουν προβλημα και σε αυτο το μηχανημα ετσι?

Reaction score
62
Παλι καλα ....
Τωρα αυτη η ταχυτητα ανταποκρισης στις εντολες, οι χρονοι φορτωματος κλπ , αυτα παραμενουν προβλημα και σε αυτο το μηχανημα ετσι?
Με απλό DVD δεν το δοκίμασα. Με Blu Ray, από τη στιγμή που θα το βάλεις σε 20" έχει αρχίσει να παίζει!!!! Δεν κάνει πάραπάνω απο το ps3. Το μόνο κατά σε σχέση με το ps3 έιναι ότι τα μενού των BD πάνε πιό αργά!!

Reaction score
62
Kαλημερα σε ολους.... μηπως ξερει καποιος πως το SAMSUNG μπορει να παιξει all region??? ευχαριστω!!!
Καλως ήλθες!!
Αν εννοείς Blu-Ray, η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι region free. Τώρα, για DVD, δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι. Ίσως υπάρχει κάποιο κρυφό μενού, ίσως κάποιος άλλος σε διαφωτίσει καλύτερα!

Reaction score
0
Καλως σας βρηκα... Δημητρη ενοω τα bluray διοτι τα αμερικανικα δεν εχουν καμια σχεση με τα ευρωπαικα (δεν με ενδιαφερουν οι υποτιτλοι ελληνικοι) βλεπε 28 days later δεν εχει βγει σε region b

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Samsung's BD-P1400

Καλως σας βρηκα... Δημητρη ενοω τα bluray διοτι τα αμερικανικα δεν εχουν καμια σχεση με τα ευρωπαικα (δεν με ενδιαφερουν οι υποτιτλοι ελληνικοι) βλεπε 28 days later δεν εχει βγει σε region b
Καλώς ήρθες, δυστυχώς η Fox εφαρμόζει το region coding στις ταινίες της.......:mad_2:

Reaction score
0
Καλη σας μερα!! το γνωριζω για την fox.... η δυσκολια μου αλλη ειναι βρε παιδια αν μπορουμε να ξεκλειδωσουμε το 1400 για να παζει all region bluray!! αν γνωριζει κανεις ας μου πει.... εστω το ps3!!!

Reaction score
2
Έχω ήδη το PS3 60GB στο σύστημα του υπνοδωματίου και ένα HTPC με Blue-Ray ROM Player στο Home Theater. Θέλω όμως ένα ανεξάρτητο player για το Home Theater. Τι προτείνετε να πάρω; Tο νέο Samsung ή ένα PS3 40GB που έχει την ίδια πάνω-κάτω τιμή, αλλά ταυτόχρονα μου εξασφαλίζει δεύτερο χειριστήριο (μαζί με το άλλο που ήδη έχω), δώρο κάποια παιχνίδια και βέβαια τις πολλές και συνεχείς αναβαθμίσεις της Sony;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef