Samsung's BD-P1400

Reaction score
62
Καλη σας μερα!! το γνωριζω για την fox.... η δυσκολια μου αλλη ειναι βρε παιδια αν μπορουμε να ξεκλειδωσουμε το 1400 για να παζει all region bluray!! αν γνωριζει κανεις ας μου πει.... εστω το ps3!!!
Απ' ό,τι διάβαζα σ' άλλο forum, προς το παρών δεν γίνεται...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Samsung's BD-P1400

Έχω ήδη το PS3 60GB στο σύστημα του υπνοδωματίου και ένα HTPC με Blue-Ray ROM Player στο Home Theater. Θέλω όμως ένα ανεξάρτητο player για το Home Theater. Τι προτείνετε να πάρω; Tο νέο Samsung ή ένα PS3 40GB που έχει την ίδια πάνω-κάτω τιμή, αλλά ταυτόχρονα μου εξασφαλίζει δεύτερο χειριστήριο (μαζί με το άλλο που ήδη έχω), δώρο κάποια παιχνίδια και βέβαια τις πολλές και συνεχείς αναβαθμίσεις της Sony;
Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα picture in picture(profile 1.1) και τα web enabled features(profile 2.0) πήγαινε για το Samsung......το οποίο υποστηρίζει και όλα τα νέα φορμά ήχου......αλλιώς πάρε και δεύτερο PS3 με τη διαφορά ότι χάνεις τα νέα φορμά ήχου......the choice is yours.......:happy_4:

Reaction score
2
Όμως και το PS3 σε μελλοντική αναβάθμιση δε θα υποστηρίζει τα καινούρια formats; Πέρα από αυτό όμως, το Samsung έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και αναλογική έξοδο 7.1; Αυτό με ενδιαφέρει, καθώς το PS3 δε το έχει και καθώς δε σκοπεύω να αλλάξω τον πολύ καλό ενισχυτή μου, που δεν τα υποστηρίζει...

Reaction score
62
Όμως και το PS3 σε μελλοντική αναβάθμιση δε θα υποστηρίζει τα καινούρια formats; Πέρα από αυτό όμως, το Samsung έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και αναλογική έξοδο 7.1; Αυτό με ενδιαφέρει, καθώς το PS3 δε το έχει και καθώς δε σκοπεύω να αλλάξω τον πολύ καλό ενισχυτή μου, που δεν τα υποστηρίζει...
Το Samsung σου βγάζει 5.1 αναλογικές...

Reaction score
2
Και νομίζω είναι η μόνη!!
Το Samsung σου βγάζει 5.1 αναλογικές...
Ούτως ή άλλως, το σύστημά μου είναι 5.1. Εντούτοις, δίνει σε αυτές τις εξόδους τα καινούρια φορμά, ή αυτά είναι μόνο για 7.1 συστήματα (μη χ.σω, σε λίγο θα θέλουμε 20 ηχεία για να λέμε ότι έχουμε πλήρη υποστήριξη όλων των φορμά από το σύστημά μας!);

Reaction score
0

Ούτως ή άλλως, το σύστημά μου είναι 5.1. Εντούτοις, δίνει σε αυτές τις εξόδους τα καινούρια φορμά, ή αυτά είναι μόνο για 7.1 συστήματα (μη χ.σω, σε λίγο θα θέλουμε 20 ηχεία για να λέμε ότι έχουμε πλήρη υποστήριξη όλων των φορμά από το σύστημά μας!);
Ηρέμησε βρε......όλες οι ταινίες με 5.1 βγαίνουν......ακόμα και της Fox που είναι όλες με DTS HD Master Audio.....κι εγώ το καινούργιο σύστημα που φτιάχνω 5.1 θα το κάνω.........σιγά μην γεμίσω το χώρο καλώδια και ηχεία......:happy_4:

Reaction score
2
Τελικά πήρα το PS3 σε πακέτο μαζί με δεύτερο χειριστήριο και το Pro Evolution Soccer. Το Samsung δεν υπήρχε πουθενά! Μόνο η τιμή του (€449). Ας πρόσεχαν! Όταν ο καταναλωτής είναι ζεστός για αγορά, ο πωλητής πρέπει να είναι έτοιμος να το εκμεταλευτεί. Ο Φουρλής δεν ήταν...
Επίσης, η Ηλεκτρονική δεν είχε κομμάτι PS3 και μάλιστα σε πολλά καταστήματα. Δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι υπάρχει έλλειψη λόγω τρομερής ζήτησης. Στο Πλαίσιο Αλίμου είχε τουλάχιστον 10 κομμάτια σε display (ποιος ξέρει πόσα στην αποθήκη) και όλα τα διαθέσιμα πακέτα (4-5). Αυτοί ξέρουν καλύτερα...

Reaction score
0

Τελικά πήρα το PS3 σε πακέτο μαζί με δεύτερο χειριστήριο και το Pro Evolution Soccer. Το Samsung δεν υπήρχε πουθενά! Μόνο η τιμή του (€449). Ας πρόσεχαν! Όταν ο καταναλωτής είναι ζεστός για αγορά, ο πωλητής πρέπει να είναι έτοιμος να το εκμεταλευτεί. Ο Φουρλής δεν ήταν...
Επίσης, η Ηλεκτρονική δεν είχε κομμάτι PS3 και μάλιστα σε πολλά καταστήματα. Δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι υπάρχει έλλειψη λόγω τρομερής ζήτησης. Στο Πλαίσιο Αλίμου είχε τουλάχιστον 10 κομμάτια σε display (ποιος ξέρει πόσα στην αποθήκη) και όλα τα διαθέσιμα πακέτα (4-5). Αυτοί ξέρουν καλύτερα...
Καλορίζικο!!!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef