Sanctum (2011)

Reaction score
2
Απάντηση: Sanctum (2011)

παιδια ειναι super η ταινια αν και θυμιζει την καθοδο το mood

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Από μόνη της η σπηλαιοκατάδυση, είναι ένα θρίλερ, τουλάχιστον για εμένα όταν πριν χρόνια δοκίμασα να τολμήσω! θέλει γερά νεύρα και οπωσδήποτε συντροφικότητα, και τρομερή οργάνωση,όμως και αυτά δεν αρκούν! ακόμα και με τον μίτο, που πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε, τίποτα δεν σε καθησυχάζει,
μόνον οι σύντροφοί σου μετριάζουν το σφίξιμο και τον πανικό που έρχεται, χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις!!!

Reaction score
0

Την είδα, προσωπικά με άφησε ...αδιάφορο! Δεν την προτείνω παρα μόνο ως έσχατη λύση. Αν και γούστα είναι αυτα, σε ένα φίλο μου του άρεσε.

Reaction score
173

Την είδα, προσωπικά με άφησε ...αδιάφορο! Δεν την προτείνω παρα μόνο ως έσχατη λύση. Αν και γούστα είναι αυτα, σε ένα φίλο μου του άρεσε.
Συμφωνω μαζι σου.Σα να βλεπεις ειδησεις στο mega!

Reaction score
180

Δεν το ειδα, αλλα το 5,6 βαθμολογια στο imbd ειναι κακο σημαδι.

Reaction score
1

Ηρθε κι αυτό :116: το βάζω να το απολαύσω μπας και ξεχαστώ λιγάκι Σαββάτο βράδυ απ' τα προβλήματά μου...φώτο και περί της ταινίας αύριο...δεν μπορεί, κάτι παίζει με την sony και το κατά Λιακόπουλο "ξανθό γένος" , μάλλον αγαπιούνται τόσο πολύ που τους δίνουν τις ταινίες στα οικιακά φορμά τουλάχιστον δυό μήνες πρίν τον υπόλοιπο κόσμο :116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.582
Re: Απάντηση: Sanctum (2011)

Δεν βλέπω όμως να έχει ελληνικούς υπότιτλους... Θα τους μαλώσω... :138:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sanctum (2011)

Δεν βλέπω όμως να έχει ελληνικούς υπότιτλους... Θα τους μαλώσω... :138:
Εχει Λετονικούς όμως :116::142: είναι ίσως η πρώτη ταινία που είδα στη ζωή μου με ελάχιστους διαλόγους και τόσο εύκολους που δεν χρειάστηκε ούτε καν τους αγγλικούς να βάλω...

Το εργάκι τα σπάει, αν και στις σκηνές με το ελικόπτερο μου φάνηκε να έχουν κάνει copy paste τις αντίστοιχες από το Avatar ! ειδικά στις τελευταίες σεκάνς μου κόπηκε η ανάσα ! Απίθανη εικόνα και ήχος όσο μπόρεσα να ανοίξω τον pioneer χτες βράδυ...διασκέδαση γκαραντί 100% και η πρώτη ταινία που θα εγκαινιάσει τον νέο μου χώρο...

Reaction score
1.458

Ελληνικοί υπότιτλοι υπάρχουν.
Το είδα κι εγώ εχθές το βράδυ,πέρα από κάποιες εντυπωσιακές σκηνές
δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.582
Re: Απάντηση: Sanctum (2011)

Ελληνικοί υπότιτλοι υπάρχουν.
Λεωνίδα, δεν μιλάμε για mkv, αλλά για αυθεντικό :116: bluray, προερχόμενο από τα βάθη του τέως ανατολικού μπλόκ.

Reaction score
1.458

Και η ματροσκα που είδα εγώ αυθεντική είναι,από το ρωσικό που είδες ήταν το rip :116:

Reaction score
0

Παιδιά αξίζει η ταινία?
Ολο λέω να την δώ και είμαι σε δίλλημα.Σαν ποιά μοιάζει το είδος της?Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Παιδιά αξίζει η ταινία?
Ολο λέω να την δώ και είμαι σε δίλλημα.Σαν ποιά μοιάζει το είδος της?Ευχαριστώ.
Δες την απλά για να περάσει η ώρα. Αν έχεις κατι αλλο να κάνεις, κάνε το άλλο. Πχ αν έχεις ένα δίλλημα μεταξύ του να βάλεις πλυντήριο, πλύνεις το αμάξι, σκουπισεις, ξεσκονίσεις, φτιάξεις κάτι να φας, ξύσεις την μύτη σου κοιτόντας τον απέναντι τοίχο... κάνε το άλλο! (Νομίζω οτι κατάλαβες) Οχι δεν είναι ΤΟΣΟ κακή η ταινία αλλα δεν είναι και για όσκαρ.
Μοιάζει με αρκετές B movies οπου απο καμία δεν θυμάμαι τίτλο βασικα! :114:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος