Sandisk Extreme HD Video 8GB 30MB/s & 16GB 30MB/s

Reaction score
8
Υπάρχουν διαθέσιμα:
3τμχ. των 16GB προς 35 Ευρώ το καθένα
6τμχ των 8GB προς 25 Ευρω το καθένα

Όλα σφραγισμένα στα κουτιά τους αχρησιμοποίητα.
Χέρι με χέρι Αθήνα

pm me

Reaction score
8
Απάντηση: Sandisk Extreme HD Video 8GB 30MB/s & 16GB 30MB/s

ειναι sdhc και ειναι 30 και οχι 20 MB/s.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.147

Mα το λέει καθαρά πιο κάτω.

*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.

Reaction score
51

Γιατί ρε γμτ μου στην Ελλάδα έχει αστερίσκο ? Τι σκατά πάθανε όλοι με μας ?
Θες να μάθεις τι έπαθαν οι Άγγλοι?
Λοιπόν...
Το play.com είναι μια από τις σοβαρές επιχειρήσεις που δουλεύουν μέσω online παραγγελιών. Με το ιδιαίτερα εντυπωσιακό της δωρεάν μεταφοράς του προϊόντος.
Επομένως, εμείς οι «φτωχοί» (στο μυαλό) Ελληνάρες αντί να εκμεταλλευτούμε αφενός τις καλές τιμές, αφετέρου τα δωρεάν μεταφορικά, περάσαμε στις πονηριές.
Προσπαθήσαμε ως απολύτως γνήσιοι Ελληνάρες να εκμεταλλευτούμε άλλο ένα πλεονέκτημα του play.com.
Δήλωναν πως το πακέτο τους δεν έφθασε (ενώ είχε φθάσει ήδη στα χέρια τους), το play.com χωρίς χρέωση τους το ξαναέστελνε και οι Ελληνάρες πουλούσαν το ένα από τα πακέτα με αποτέλεσμα να έχουν και το προϊόν αλλά και τα € στην τσέπη!!
Μαγκιά?
Οπότε, πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι.....
Το play.com σταμάτησε να στέλνει ακριβά πακέτα και εμείς, χάρη στη «μαγκιά» μερικών, χάσαμε ένα σωστό κατάστημα!!!!
Εύγε μ@λ@κες κλεφτρόνια...... :202:

Mα το λέει καθαρά πιο κάτω.

*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.

Οπότε τις παραγγέλνεις μία μία (σε διαφορετικές ημερομηνίες ίσως) :121:

Reaction score
8

Λοιπόν,
ξεπερνάω τον σχολιασμό των τιμών, που απαγορεύεται βάσει κανονισμού, όπως και τα off topic, που και πάλι απαγορεύεται, και έχω να πω το εξής:

Το Νοέμβρη ένας φίλος μου ζήτησε να καλύψω φωτογραφικά τη βάφτιση της 2ης κόρης του, σαν 2ος στην εκκλησία, και μόνος μου στο τραπέζι.
Το έκανα και πήρε όλα τα αρχεία raw και μια επιλογή φωτογραφιών φτιαγμένες στο φοτοσοπ.

Πριν από ένα μήνα ο ίδιος μου ζήτησε να καλύψω το πάρτι της μεγάλης του κόρης και επίσης έκανα την ίδια δουλειά, ανακτώντας και τις φωτογραφίες που ο ίδιος τράβηξε στο πάρτι αλλά μπλόκαρε η κάρτα στη μηχανή του στα μισά.
Πριν από μια εβδομάδα ξανασυναντηθήκαμε και μου εδωσε 2 πακέτα του amazon, ένα με 5 16αρες και ένα με 10 8αρες.
Κράτησα 2 16αρες και 4 8αρες και οι υπόλοιπες μπήκαν στην αγγελία

Αν θέλετε να μιλήσουμε για μαγκιές ελληναρων, καλύτερα να μιλήσουμε για καταστηματάρχες, αντιπροσωπειάρχες και γενικώς ...άρχες αλλά ας ανοιχτεί άλλο topic και σε άλλη κατηγορία.

Αν θέλει κάποιος κάποια από τις καρτούλες εδώ είμαι...

Reaction score
3.014

Βρε Μιχάλη διάβασα την παρατήρηση εννοείται (μάλλον σε θάμπωσε η φωτεινότητα του 5500!!! ) , αλλά δηλαδή Ιταλάρες Ισπανάρες δεν υπάρχουν ? Μόνο Ελληνάρες ? Και το ούνα φάτσα ούνα ράτσα ?

Καλά την αγγελία την κάναμε .................................................sorry saxour .

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.147

Ένας από τους πονηρούς με τον οποίο μιλούσα τακτικά στο τηλέφωνο (με είχε πρήξει για μήνες) μου είχε πει ότι έκανε ακριβώς αυτό με το Play.com και όταν το άκουσα του έριξα τέτοια βρισίδια που δεν είχα ξαναπεί για πολλά χρόνια σε άνθρωπο.
Δεν ξαναμπήκε στο site και δεν με ξαναπήρε τηλ.
Ντροπή σε όσους εκμεταλλεύτηκαν το play.com και για τέτοια ευτελή ποσά που κέρδισαν, χάλασαν την εικόνα μας και την αξιοπιστία όλων μας στους Άγγλους.

Reaction score
8

Βρε Μιχάλη διάβασα την παρατήρηση εννοείται (μάλλον σε θάμπωσε η φωτεινότητα του 5500!!! ) , αλλά δηλαδή Ιταλάρες Ισπανάρες δεν υπάρχουν ? Μόνο Ελληνάρες ? Και το ούνα φάτσα ούνα ράτσα ?

Καλά την αγγελία την κάναμε .................................................sorry saxour .
Δεν πειραζει.... καλη καρδια!!!!!

Reaction score
8

Nαι... εχω αυτο που λεμε αρνητικη αυξηση...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.469
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO