- Reaction score
- 29.653
Ναι ο au-x1, ταλάντωνε όταν , εν λειτουργία του άλλαζαν τα rca, αλλιώς δεν είχε κανένα θέμα. Τεσπά εσυ αποφασίζεις.
Να το χαίρεσαι το μηχάνημα! Εφόσον σου προσφέρει ικανοποίηση ακουστική και επιπλέον νιώθεις ότι έκανες εξαιρετική αγορά, πέτυχες το μέγιστο!Τον αγορασα απο ebay απο εναν πωλητη που ασχολειται πολυ με sansui αγορα-μεταφορικα-τελωνειο και τελειο πακεταρισμα κοστισαν 456ευρω!ακουγονται πολλα τα χρηματα για ενα μηχανημα 35ετων...ομως βρειτε μου ενα μηχανημα στα ιδια χρηματα με τις ευκολιες-ριθμισεις-επεκτασιμοτητα-ποιοτητα-phono stage-dual mono απο τα καινουρια που να τον ξεπερναει..και απο αυριο τον βαζω στις αγγελιες τον sansui σε πολυ καλη τιμη!δηλαδη τωρα που το καλοσκεφτομαι εδωσα για ηχεια και αυτον τον παλιο ενισχυτη 1150ευρω...και εχω ενα συστημα που δεν ειναι μεν εξωτικο..αλλα θα το χαρακτηριζα τιμιοτατο σε ολους τους τομεις.μου αρεσει να αγοραζω καινουρια πραγματα και οχι παλια-μεταχειρισμενα..ομως οταν κανεις ερευνα αγορας πεφτεις σε καλα πραγματα καλοδουλεμενα σε καλες τιμες που ειδικα στις μερες μας ειναι προκληση να τα προσπερασεις.
Προτείνω το πρώτο "φούσκωμα" να είναι ένας ρευματολήπτης με φίλτρο (IEC inlet EMI filter)... και με την πρωτη ευκαρια θα μου τον κανει τουμπανο μιας και απ' οτι βλεπω θα τον κρατησω για παντα!
Μη το λες αυτό Σταμάτη. Εγώ που προτείνω το ρευματολήπτη είμαι γνωστός αντικαλωδιάς, απόφοιτος της σχολής Κόγια για να καταλάβεις.... αφ' ετέρου θα μπλέξεις με καβλώδια και τα συναφή και θα γίνεις ...χαλιεντάς ολκής!
Καρφί!!!....
με την προυποθεση να μας παραδωσει το email του πωλητη του 717 ωστε να μεταφρασουμε το κειμενο στα Ιταλικα και να του το στειλουμε ωστε και αυτος αντιστοιχα να το μεταφερει στον τεχνικο του με τις αναλογες προφανως συνεπειες….
Με μια διαθεση για χιουμορ
Σακης Πετροπουλος
Καρφί!!!![]()