Sanyo Plv Z3 (lamba..lambada)

Reaction score
0
Εαν δεν κλεινετε το εμπρος πορτακι (με το μανταλο για τα γαλατα του ΖΗΚΟΥ αυτον απο την ταινια ενοω )

Ο ΣΑΝΥΟ μετραει ωρες λαμπας και στο stand b .....χαχαχαχαχαχαχ

εαν λοιπον ειναι κρεμασμενος στο ταβανι καλα ακροβατικα

αλοιως πατωντας (Ανδρεας threed) το μεσαιο κουμπι θα δειτε νεα μαθηματικα δηλ

σε 90 ημερες να εχετε δει 296 ταινιες μεγαλου μήκους χαχαχαχαχαχαχα

@@@ΒΑΓΓΕΛΗ @@@@ HELP

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ ΤΟ STAND B COUNTER

ANTE GEIA

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Χρηστο , εαν μετραει απλως το counter αυτο δεν σημαινει πως επηρρεαζεται απαραιτητα και η ζωη της λαμπας.

Ομως καποιος αλλος ιδιοκτητης Ζ3 μπορει να μας πει εαν συμβαινει και στον δικο του προβολεα?

Reaction score
0
Kι εγώ στην αρχή μπερδεύτηκα αλλά το λέει ότι η πρώτη γραμμή είναι το power on ακόμη και σε standby. Είναι απίθανο να μετράει στις ώρες της λάμπας.

Τέλος πάντων εγώ γράφω για να πω ότι δοκίμασα το φυσερό και κάνει μια χαρά δουλειά. Δυό κόκκοι σκόνης εξαφανίστηκαν πανεύκολα, αρκεί να βρείς το σωστό πάνελ. Είχα αμφιβολία (ο κόκκος είναι σαν το rainbow - αν το δεις μια φορά μετά το ψάχνεις συνέχεια) αλλά δουλεύει :)

Reaction score
7
Kι εγώ στην αρχή μπερδεύτηκα αλλά το λέει ότι η πρώτη γραμμή είναι το power on ακόμη και σε standby. Είναι απίθανο να μετράει στις ώρες της λάμπας.

Τέλος πάντων εγώ γράφω για να πω ότι δοκίμασα το φυσερό και κάνει μια χαρά δουλειά. Δυό κόκκοι σκόνης εξαφανίστηκαν πανεύκολα, αρκεί να βρείς το σωστό πάνελ. Είχα αμφιβολία (ο κόκκος είναι σαν το rainbow - αν το δεις μια φορά μετά το ψάχνεις συνέχεια) αλλά δουλεύει :)
Ενας καλος τροπος να δεις σε ποιο πανελ ειναι η σκονη, ειναι να παιξεις με το focus και να νεταρεις επανω στη σκονη. Ο,τι χρωμα την βλεπεις, ειναι στο αντιστοιχο πανελ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.356
Members
38.687
Νεότερο μέλος
clubgr