SANYO Z3 ME 1000E

Reaction score
0
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (?) ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΝ SANYO Z3?
ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ???

Reaction score
0
Δεν αξίζει. Ο Ζ3 χρησιμοποιεί το πάνελ D4, το οποίο κατά την άποψή μου είναι "λίγο". Η επόμενη γενιά LCD που κυκλοφορεί σήμερα, που για την sanyo το αντίστοιχο μοντέλο είναι ο Z4, χρησιμοποιούν το πάνελ D5 που είναι δραματικά καλύτερο από τον προκάτοχό του.
Οπότε ναι μεν και τα 2 είναι lcd 720ρ, αλλά στην πράξη η διαφορά είναι μεγάλη.
Προτίμησε τον z4 (προσωπική μου προτίμηση από τους σημερινούς lcd) ή αν η τιμή είναι εξαιρετικά σημαντική για'σένα πήγαινε για τον epson tw600.
Αλλιώς περίνενε λιγάκι γιατί το επόμενο 3μηνο αναμένονται εξελίξεις σημαντικές που θα ρίξουν και τις τιμές.

Reaction score
0
ΤΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ? ΕΧΩ "ΦΑΕΙ" ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΣΩΣΤΗ" ΕΠΙΛΟΓΗ (DLP,LCD κλπ).
ΤΟ BUDGET ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1800 Ε ΓΙΑ PRJ ΚΑΙ ΠΑΝΙ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ
ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (4 ΜΗΝΕΣ) ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ (1990!).

Reaction score
164
Και έχεις υπολογίσει 800€ για πανί; :shock:
Αν υποθέσουμε ότι έχεις καταλήξει σε LCD, και έχεις ξεκαθαρίσει την χρήση για τον οποίο τον προορίζεις (άλλο το να θέλεις να βλέπεις τηλεόραση, άλλο το να θέλεις να βλέπεις ταινίες με κλειστά φώτα), έχεις απείρως καλύτερες επιλογές από τον Ζ3, κοιτώντας τα τελευταία μοντέλα.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.148
Epson TW600 > 1200 €
Πανί > 300 €
Βάση > 150 €

Σύνολο: 1.650 €
Και σου μένουν και ρέστα για 6 dvd.

Εναλλακτικά παίρνεις ηλεκτροκίνητο πανί.

Reaction score
164
n_olympios said:
Καλά, πόσο αγοράζεις το κάθε DVD; 60€; :lol:
Αν το budget είναι για όλο το σύστημα, θέλουμε και DVDp με HDMI και καλώδιο. Οπότε, πάνε και τα ρέστα :)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Βιντεοπροβολεα με πανι δεν ειπες?
Κατσε να σου δωσω εγω μια εναλλακτικη λυση στα χρηματα που θελεις περιπου.
Benq 7700
Da lite MW 100'' :wink:

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Benq 7700
Da lite MW 100''  :wink:
Μιλάμε για best value πρόταση! Καμιά σχέση με epson, sanyo κλπ....για το πανί δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά ο 7700 είναι σε άλλο επίπεδο. Αρκεί να μην σε ενδιαφέρει το lens shift που μόνο πολύ ακριβοί dlp έχουν (οριζόντιο και κάθετο), σε αντίθεση με τους lcd που έχουν όλοι.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.148
unforgiven said:
n_olympios said:
Καλά, πόσο αγοράζεις το κάθε DVD; 60€; :lol:
Λοιπόν τα μαθηματικά σας είναι για τα μπάζα σε αυτό το site. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ πώς γίνεται 6 DVD των 60 € έκαστο, όπως λες, να κάνει 150 € που είναι τα ρέστα από τα 1800 € που είχε θέσει ως προϋπολογισμό μείον τα 1.650 € που είχε η πρότασή μου.

Μα επιτέλους, λίγο κράτει:
:lol:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.148
Γιατί, τι θα γίνει από αύριο? Τέρμα οι αστακομακαρονάδες μέχρι τελικής πτώσεως?

Ξέρεις, η βαρυστομαχιά προκαλεί προβλήματα γενικώς, όχι μόνο στο στομάχι. :lol:

(Καλά, έτσι και κάνω εγώ κάποιο τέτοιο λάθος - που δεν πρόκειται αλλά λέμε :p - θα πέσουν όλοι επάνω μου να με φάνε... Χειρότερος από το Rudolf, πώς τον λένε, κοντεύω να γίνω... ΣυμφωνείΤΕ? )

Reaction score
0
1000 ευρω για Ζ3 δεν ειναι προσφορα, ειναι ανεκδοτο....999 ευρω εκανε τα χριστουγεννα....δηλαδη 8 μηνες πριν...

1140 για epson TW600 , εκτος αν μπορεις να ανεβασεις λιγο το budget και να πας για DLP. Αλλα αν κανεις το δευτερο, καλυτερ ανα πας για τον optoma 72, με βαση τη λογικη "αν κανεις μια δουλεια καντην σωστα", ο benq θα ηταν ημιμετρο μαλλον, δηλαδη καλυτερος απο τον epson, αλλα χωρις να αξιζει το παραπανω κοστος ισως...ενω στον optoma θα δωσεις ακομα κατι παραπανω αλλα θα ευχαριστηθεις στο αποτελεσμα πιστευω.
Ακομα καλυτερα αν περιμενεις μεχρι Οκτωβριο που θα εχεις περισσοτερες επιλογες και σε καλυτερες τιμες, αλλα αν δε σε ενδιαφερει το 1080p , παρε τωρα, τα 200 ευρω που θα κερδισεις απο την πτωση τιμων τον οκτωβριο, δεν αξιζουν τους 3 μηνες που θα χασεις (και με mundobasket μεσα, αφου το Mundial το εχασες ηδη).

Reaction score
0
unforgiven said:
n_olympios said:
Γιατί, τι θα γίνει από αύριο? Τέρμα οι αστακομακαρονάδες μέχρι τελικής πτώσεως?
Από αύριο... ρεβύθια! :lol:
Nα τα προσεξεις !!!
Πειραζουν στο ...στομαχι!!! :lol:

Reaction score
0
ΕΠΕΙΔΗ Ο PRJ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ (Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ LEN SHIFT ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΓΙΑ LCD. ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ?
ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΓΙΑ PRJ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 1400 Ε. ΓΙΑ ΠΑΝΙ ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ULTRASCREEN ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ (~400 Ε). ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.095
Εδώ που τα λέμε τώρα είναι κελεπούρι ο Ζ3 με 1000 ευρώ;
Θα ήταν κελεπούρι αν είχε 500 ευρώ.
Ο Επσον έχει 1140 ευρώ σήμερα.

Reaction score
164
Αχ αυτές οι γυναίκες! :)
Νομίζω ότι η καλύτερη λύση σε αυτά τα χρήματα και για γενική χρήση είναι ο Epson 600.
Έχεις απ' όλα τα άλλα συνοδά; DVDplayer, καλώδια κτλ;

Reaction score
0
ΜΟΝΟ ΤΟ DVD EXΩ (ΟΧΙ HDMI κλπ). ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ TON PRJ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE. O EPSON ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.381
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ