SANYO Z3 ME 1000E

Reaction score
164
Νομίζω ότι θα είσαι εντάξει. :)
Το DVD έχει HDMI;
(Μεταξύ μας, και εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά μη δώσεις λεφτά για το CL... Τσάμπα θα πάνε. Αν είναι για το πρωτάθλημα, οκ :) )

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
takishome said:
ΜΟΝΟ ΤΟ DVD EXΩ (ΟΧΙ HDMI κλπ). ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ TON PRJ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE. O EPSON ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?
Τον "Θρυλο" θελεις να βλεπεις?
Μωρε δεν πας να παρεις οτι θελεις ετσι κι αλλιως το θεαμα για τα μπαζα θα ειναι :lol: :lol: :lol:
Μην παρεις τον 7700 , μην παρεις τον 7700!
Ο Epson ειναι μια χαρα ! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
164
Ο Αντρέας έχει δίκιο! Αν έβλεπες βάζελο ή ΑΕΚ ας έπαιρνες τον 7700, μιας και τα λεφτά σου θα έπιαναν τόπο: Ένα γκολ θα έβαζαν, τρία θα έβλεπες: ένα κόκκινο, ένα πράσινο και ένα μπλε. :lol: :lol: :lol:
Με τον Ολυμπιακό και τους LCD θα είσαι μια χαρά: ένα τόπι θα βλέπεις, μόνο που θα μπαίνει πολλές φορές.
Πάρε τον Epson!

Reaction score
0
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΣΤΟ CHAMPIONS ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ 8)
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. ΤΟ DVD MOY ΔΕΝ ΕΧΕΙ HDMI ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ.
ΠΡΟΣ κ. ΚΑΦΑΤΟ: Ο ΕPSON ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ
ή Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΘΡΥΛΟΥ ??? :?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τακη , σε πειραζα λογω οπαδικων προτιμησεων :lol: :lol:
Για entry level ο Epson ειναι οντως μια χαρα.
Εαν θες κατι καλυτερο...υπαρχουν πολλες επιλογες , αλλα οχι με τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις...πλην 7700 εννοειται :wink:

Reaction score
12
Πές μας ποιές επιλογές υπάρχουν;
Δηλαδή αν δώσει ο φίλος μας 1800€ για τον ιn76 ή τον οπτομα 72 θα έχει εικόνα σχεδόν δύο φορές καλύτερη ή η διαφορά θα είναι ασήμαντη που δεν θα την καταλαβαίνει καν; Τα παραπανω ευρώ όμως που θα δώσει είμαι σίγουρος πως θα τα καταλάβει!
Υπάρχουν και άλλοι που υποστηρίζουν οτι ο epson είναι καλύτερος!
Είμαι και εγώ στο ψάξιμο και δεν έχω προσωπική εμπειρία από τους συγκεκριμένους προβολείς απλά μεταφέρω αυτά που διαβάζω.
Είμαι διατεθιμένος να δώσω παραπάνω χρήματα περισσότερα και από 2000€.Δεν έχω πεισθεί όμως οτι αξίζουν τα χρήματα αυτά.
Διπλάσια απόδοση θα έλεγα οτι έχει ο Rundy και πάλι παίζεται.Δηλαδή οι άλλοι προβολείς είναι γιά πέταμα;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Φιλε Thomas καλησπερα.
Στον χωρο της εικονας και του ηχου δεν υπαρχει τετοιο πραγμα , οτι δηλαδη ακομα και μια διπλασια διαφορα τιμης θα φερει και διπλασια διαφορα στην ποιοτητα.Απο εκει και περα υπερισχυουν οι απαιτησεις του καθενος απο εμας η ακομα και οι προσωπικες προτιμησεις εαν θες.
Η Epson με τον TW 600 εκανε μια πολυ καλη κινηση βγαζοντας ενα φθηνο και καλο μηχανακι , ιδανικο για τον πελατη εκεινο που θελει να αγορασει κατι σε μεγαλη αναλυση και πολυ χαμηλη τιμη.
Συνεπως αρκετα νεα παιδια τον αγορασαν και -οπως ειναι φυσικο αφου ζουμε στην Ελλαδα - τον υπερασπιζονται αναλογως.
Απο εκει μεχρι να λεμε πως ειναι ο καλυτερος ειναι μια αλλη ιστορια.
Εαν ζητας την προσωπικη μου εκτιμηση , τον τοποθετω με σειρα καταταξης λιγο πιο κατω απο τον Panasonic 900 και τον Sanyo Z4 και αμεσως πιο πανω απο τον Hitachi 200

Συγκριση , εστω και με μικρο προβαδισμα των DLP , με τον ΙΝ 76 και HD72i μπορει να υπαρξει μονο στην φαντασια ορισμενων reviewer ειδικου τυπου...υψηλης τεχνολογιας η σε καποια sites τα οποια καλα θα εκαναν να αφιερωναν τις μετρησεις τους σε αποστασεις θεασης και τιποτα αλλο.

Ασφαλως παντα θα υπαρχει και η υποκειμενικη κριση και εκει δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο παρα να παω πασο :wink:

Reaction score
12
Γειά σου Ανδρέα! Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες.
Αυτά που έγραψα ήταν σαν απάντηση στις υπερβολές που γράφονται και νομίζω πως δεν βοηθούν αυτούς που θέλουν να διαμορφώσουν άποψη προκειμένου να κάνουν σωστή αγορά. Εγώ είχα τον Ζ3 και δεν μπορώ να δεχθώ με τίποτα οτι θα έχει διπλάσια απόδοση ο epson. Aυτά είναι σίγουρα υπερβολές.
Αυτααααααααά.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.148
Εγώ ως κάτοχος (δυστυχώς όχι ακόμα χρήστης) του TW600 θα είχα κάθε λόγο, σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα, να τον υποστηρίξω. Ε λοιπόν, κάθε άλλο παρά αυτό κάνω. Προτιμούσα χίλιες φορές να πάρω τον ΙΝ76 ή τον H72i ή και τον 7700. Ο Epson έχει ένα απαράδεκτο πλαστικό περίβλημα που δίνει την εντύπωση φτηνού παιχνιδιού, αν δεν τον βάλεις σε Theatre Black 1-2 mode ο ανεμιστήρας του είναι αρκετά θορυβώδης, και σίγουρα έχει και άλλα μειονεκτήματα που ακόμα δεν έχω βρει (μέχρι να τον στήσω).

Αξίζει τα λεφτά του? Με το παραπάνω. Είναι ευκαιρία στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο? Σαφώς. Οχι όμως να φτάσουμε στο σημείο να τον συγκρίνουμε και με τα άλλα μηχανήματα που προανέφερα. Ακόμη κι αν η διαφορά στην ποιότητα εικόνας είναι μικρή (που άλλοι μπορούν να τη δουν ως μικρή, άλλοι πιο πεπειραμένοι θα καταλάβουν τεράστιες διαφορές), τελικά δεν είναι μόνο αυτό για το οποίο πρέπει κάποιος να δώσει περισσότερα λεφτά. Είπα και ελάλησα.

Reaction score
12
Γειά σου ρε olympie!! Βάλτον επιτέλους να παίξει και πες μας εντυπώσεις. Όχι μόνο για το καπάκι αυτό το βλέπουμε στις φωτογρταφίες. Φαντάζομαι οτι αυτό το heatre black είναι επιλογή οικονομίας έτσι; Τον Ζ3 τον έβαζα πάντα σε οικονομία γιατί δεν έβλεπα διαφορά.Στον epson υπάρχει διαφορά;(στην εικόνα εννοώ)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Αν και κατοχος ενος panasonic 900 και πολυ ικανοποιημενος απο αυτον, θα συμφωνησω οτι ο optoma 72 αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του. Αν το περιορισμενο budget ειναι ο μονος λογος για την αγορα ενος Ζ3, τοτε θα συμφωνησω με τα μελη που λενε οτι με λιγα χρηματα παραπανω και με λιγο σφιξιμο, πρεπει να πας στον 72. Θα εχεις προβολεα τελευταιας γενιας, με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εικονα και ετοιμο για HD. Αν θελεις να περιμενεις λιγο μεχρι να βγουν τα πρωτα μηχανηματα στα 1080, τα χρηματα θα ειναι αρκετα περισσοτερα και θα περιμενεις αρκετο καιρο... Εδω και τωρα ομως θα μπορεις να εχεις τελευταιας γενιας μηχανημα που θα σου κρατησει πολυ περισσοτερο απο εναν Ζ3 και με σημαντικα καλυτερη ποιοτητα εικονας... Αν δεν μπορεις να πας σε τετοια κατηγορια τιμης, τοτε ενας epson 600 (αν και δεν τον εχω δει) ειναι καλυτερη επιλογη με πολυ μικρη αυξηση στο κοστος. Νομιζω ομως οτι πριν αποφασισεις, πρεπει οπωσδηποτε να τους δεις να παιζουν... Που ξερεις? Μπορει να αλλαξεις γνωμη για πολλα πραγματα... :wink:

Reaction score
12
Γειά σου Λευτέρη!
Σήμερα έμαθα πως είσαι από τα Χανιά. Εγώ δεν είμαι Χανιώτης αλλά δουλεύω εκεί και τέλος Αυγούστου θα είμαι στην Κρήτη (Καλαμάκι δίπλα στο μπαμπού μένω) μέχρι το άλλο καλοκαίρι. Αν γινόταν να τα λέγαμε και από κοντά και σε περίπτωση που γίνει κάποια συνάντηση θα ήθελα να ενημερωθώ. Ψάχνω να δω ποιόν προβολέα θα αγοράσω και χρειάζομαι βοήθεια.

Reaction score
2
Πουθενά δεν άκουσα κανέναν να μιλά για τον Panasonic 900 που όλοι σε αυτό το forum ξέρουμε πως μαζί με τον Z4 είναι οι καλύτεροι LCD στην κατηγορία < 1500. Ειδικά με τη χώμα τιμή που παίζει πια... (1399 ευρουλίνια...) Να σκεφτείτε οτι εγώ τον Νοέμβριο 2005 τον πήρα 2100 :shock: :lol: :shock:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.382
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ