Scorpions - Μίνι Αφιέρωμα

V

VIDEOMIX

Guest
To MOMENT OF GLORY το έχω. Ειναι καταπληκτικό. Ιδίως τα 3 κομμάτια που ειναι studio, έχουν απίθανη ποιότητα. Το ομώνυμο κομμάτι με την χορωδία με τα παιδάκια, ειναι όλα τα λεφτά για μένα.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Μπράβο Διονύση για την παρουσίαση.

Το Unbreakable DVD το πήρα εγώ, καθώς έχω ότι dvd έχουν και δεν έχουν βγάλει :p

Η συναυλία που περιλαμβάνεται σε αυτό είναι από τη Βιέννη και δεν αξίζει και πολλά, αφού ο κόσμος είναι εντελώς απαθής και ψυχρός και δε σου δίνει την εντύπωση ενός δυναμικού "live". Με την Αθήνα είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα.

ΟΜΩΣ το δισκάκι περιλαμβάνει ένα ντοκυμαντέρ για την ιστορία του συγκροτήματος, διάρκειας 1 ώρας περίπου, το οποίο είναι εξαιρετικό. Ξεκινάει από τη δεκαετία του 60 και καλύπτει όλη τη διάρκεια της πορείας των Scorpions μέχρι σήμερα. Μιλούν φυσικά όλα τα μέλη της μπάντας, ενώ έχει και ορισμένα τμήματα από παλιά live που μου φάνηκε πως μερικά είναι κοινά με αυτά που υπάρχουν στο περίφημο WorldWideLive του 85.

Με άλλα λόγια, και μόνο αυτό το κομμάτι αξίζει να πάρει κανείς το dvd.

Reaction score
0
Πραγματικά είναι να απορείς πως βγάλανε τέτοια συναυλία σε DVD.
Αναφέρομαι στο unbreakable dvd που πρέπει να είναι το πιο απαθές κοινό που έχω δει σε συναυλία, ακόμα και κλασσικής μουσικής.

Το συγκρότημα στο ύψος του πάντως!

Reaction score
0
Αν ξέρουμε λέει....
Ακόμα στραγγίζουμε τα ρούχα από τα μπουγέλα που πέσανε μπροστά!

Άντε να βγάλει η ΕΡΤ τη συναυλία σε DVD να το (ξανα)ευχαριστηθούμε.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Πολύ φοβάμαι ότι η ερτ θα μας γράψει στα... φρύδια της , ως συνήθως.

Και όσο βλέπω τα φράγκα που πληρώνω στο λογαριασμό της δεη σε αυτούς τους αχαρακτήριστους, μούρχεται να τους δείρω!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll