SE K850i

Reaction score
0
Γειά σας παιδιά! Σκοπέυω να αλλάξω κινητό σύντομα.Είχα σκοπό να πάρω το SONY ERICSSON K810i.Είδα όμως στο site της εταιρίας ότι θα βγει εντός ολίγου το Κ850i,με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Εχει κανείσ καμιά άποψη επί του θέματος?Ευχαριστώ!wall_1

Reaction score
19
Εγώ πιστεύω, από το Κ700, άντε K750 και μετά, τα'χουν φορτώσει τόσο πολύ κυρίως από software που σημαίνει bugs, κολλήματα και περίεργες συμπεριφορές.

Επίσης, το κακό με τις κάμερες έχει παραγίνει. Ποιός ασχολείται με άθλιες κάμερες κινητών που το μόνο που κάνουν είναι να προσθέτουν πάχος και βάρος; Cybershot σου λέει και μιλάμε για μια εικόνα που με το ζόρι θεωρείται αποδεκτή. Όχι ότι τα άλλα πάνε πίσω αλλά η SE το περηφανεύεται κι όλας!

GTX

Reaction score
39
Εγώ πιστεύω, από το Κ700, άντε K750 και μετά, τα'χουν φορτώσει τόσο πολύ κυρίως από software που σημαίνει bugs, κολλήματα και περίεργες συμπεριφορές.
Μπα και το K750 και το K800 μια χαρά είναι, ούτε κολλήματα τρώνε ούτε bugs έχουν.

Reaction score
19
Προφανώς εξαρτάται από τη χρήση, γιατί μια 50αριά σελίδες στο myphone για το w850 (όπως και για κάθε κινητό βέβαια) αναφέρουν αρκετά περίεργα. Στο συγκεκριμένο που ψαχούλευα επειδή το ζαχάρωνα, για άγνωστο λόγο μπορεί να μη σωθούν οι συντομεύσεις και να χρειάζεται αλχημείες για να το καταφέρεις, για άλλον άγνωστο λόγο να σταματήσει να δέχεται κλήσεις μέχρι να του ρίξεις ριμπουτ και άλλα μικρά προβληματάκια.

Δε λέω, βγαίνουν εκδόσεις που τα μπαλώνουν, αλλά νομοτελειακά τουλάχιστον ισχύει: περισσότερος κώδικας, περισσότερα bugs.

Φυσικά και είναι ευπρόσδεκτες οι επιπλέον λειτουργίες, αλλά δυστυχώς αυτό που βλέπω γενικά στο χώρο τον τελευταίο καιρό είναι μια κούρσα πολύ συχνών ανανεώσεων, διεύρυνση της γκάμας με νέα μοντέλα χωρίς έτσι να μένει ιδιαίτερος χρόνος για σωστό έλεγχο.

GTX

Reaction score
39
Απλά εγώ μίλησα για τα 2 συγκεκριμένα τα οποία έχω και τους έχω βγάλει το λάδι και έχουν βγεί από τα πιο αξιόπιστα κινητά που είχα ποτέ, χωρίς προβλήματα και χωρίς καν να χρειαστεί να ασχοληθώ με αναβαθμίσεις κτλ όπως με παλιότερα τηλέφωνα. Από την αρχή ήταν όλα μια χαρά. (κ750 και κ800)

Πριν από το κ750 είχα πάρει το V800 όταν ανανέωσα το συμβόλαιο μου, ήταν τόσο αισχρό τηλέφωνο με τόσα προβλήματα που αναγκάστηκα και τα έσκασα κανονικά για να πάρω το κ750 πάνω στο δίμηνο. Το τηλέφωνο είχε μόνο προβλήματα...wall_1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.141
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead