Se7en.....

Reaction score
5
Να μοιραστώ κάτι μαζί σας.....

Έχω στα χέρια μου εδώ και 3 χρόνια, μια απίστευτη έκδοση του seven σε χάρτινο κουτί που όταν ανοίγει είναι το ημερολόγιο του δολοφόνου.

Είναι Region 1, με 2 δίσκους (1 η ταινία και άλλον 1 με extras), με Dolby Digital 5.1 EX, DTS 5.1 ES και 24bit/96Khz Stereo mix.
Στα extras εξηγεί ο κος Φίντσερ ότι όλη η ταινία είναι remastered από χρώμα, brightness τα πάντα μέχρι και έξτρα ψηφιακές λεπτομέρειες και ότι το σύνολο τον καλύπτει απόλυτα και ότι ήταν σαν να ξανάστησε την ταινία από την αρχή.

Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμη.... αν κυκλοφορεί τρεχάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Για πρώτη φορά το είδα χθες αργά σε προβολέα με custom ανάλυση σε ιδανικές συνθήκες. Έχω πάθει σοκ σε σημείο που θέλω να κάνω ένα review.

Ήχος

Τι να πω....... Βάλτε το DTS, καθίστε πίσω και όταν ξεπεράσετε το σοκ από τον ήχο και το ψιλοσυνηθίσετε, θα σας φύγει στο τέλος της ταινίας το κεφάλι με το μπαμ του όπλου του brad pitt όπου το sub εκτοξεύεται...... Μοναδική εμπειρία ο ήχος.

Εικόνα

Προσπαθούσα από την αρχή της ταινίας (ειδικά στην αρχή) να βρω ένα λάθος..... ένα κάτι...... τίποτα. Το θεωρώ reference στα dvd. Πραγματικά αυτή η ταινία με έβαλε σε σκέψεις "τι θα μπορούσε να δώσει παραπάνω το HDdvd".

Τελικά το ερώτημα είναι => Το HD είναι όντως τόσο ανώτερο από το DVD Mpeg2 ή μήπως τελικά με ένα τέλειο encoding ταινίας σε dvd και μεγέθους άνω των 7GB είναι σχεδόν το ίδιο?

Reaction score
5
πολύ θα ήθελα κάποιος με super duper σύστημα να το δει και να μας πει εντυπώσεις..........

Reaction score
5
Ναι μεν είναι το ίδιο αλλά λείπουν κάποια χαρακτηριστικά ακόμα και στον ήχο. Απ'ότι έχω διαβάσει σε διάφορα sites το R1 είναι μοναδικό και κανένα δεν έχει ακριβώς τα specs του.

Αυτό που έχω σε R1 είναι έτσι ακριβώς http://www.amazon.com/gp/product/B0...3/103-0943251-3807036?n=441738&s=dvd&v=glance

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis