Sennheiser HD800, Asus Xonar Essence ST και ενισχυτής ακουστικών

Reaction score
3
Απάντηση: Sennheiser HD800, Asus Xonar Essence ST και ενισχυτής ακουστικών

Ειναι γνωστο,οτι αμα μπλεξουμε με το hifi,και τις αποψεις πανω σ' αυτο,θα μας παρει το καλοκαιρι,οποτε το κλεινουμε με καλη καρδια.
Θα γραψω ομως κατι ασχετο,που το εστειλα και στο σαιτ κατ ευθειαν,αλλα δεν πηρα απαντηση.
Απο προχτες,που εσβυσα τα κουκις,απο τον υπολογιστη,διοτι δεν μπορουσα να κατεβασω,ενα επι πληρωμη αρχειο 24/192,το σαιτ,δεν με αφηνει να μπω,αν δεν κανω πρωτα login.Αλλα αυτοι μου το κανει συνεχεια,και εγω οπως βλεπετε,τις τελευταιες μερες,μπαινω πολλες φορες την ημερα,και αυτο με ενοχλει τελικα.
Τι μπορει να γινει απο μενα;,απο σας; ,για να διορθωθει το πραγμα;
Ευχαριστω,
Θοδωρος.
ΥΓ.Και τα HD800,ποσα Ευρω πανε τωρα;(Εγω,εχω τα πτωχά πλην τιμια HD600)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Sennheiser HD800, Asus Xonar Essence ST και ενισχυτής ακουστικών

ΥΓ.Και τα HD800,ποσα Ευρω πανε τωρα;(Εγω,εχω τα πτωχά πλην τιμια HD600)
Εδώ μπαίνουμε στις υπερβολές (ή diminishing returns πιο ευγενικά). Μια χαρά είναι τα HD600.

Για κοίτα λίγο τις ρυθμίσεις του browser για το θέμα του login. :126:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Sennheiser HD800, Asus Xonar Essence ST και ενισχυτής ακουστικών

Μια χαρά είναι τα HD600.
...σοβαρο συστημα,δεν εχω ακομα...
Κι εγω,στην ηλικια σου,αρχισα να φτιαχνω,γι αυτο μην αγχεσαι.Αυτο που μετραει,ειναι το ταξιδι,οχι ο προορισμος.
Γι αυτο με βλεπεις εμενα κοντα στα 70 πια,να ψαχνομαι ακομα.Αν τα παρατησω,πα να πει οτι ετοιμαζομαι να μπω στη...γούβα.
Αχχ τα νιατα...

Reaction score
14

Τα ακουστικά τα αγόρασα την μία μέρα και τα πούλησα την επόμενη! Ταυτόχρονα αγόρασα και τον ενισχυτή της lehmann black cube linear για να έχω αξιόλογη ενίσχυση (αυτόν που χρησιμοποιεί η ίδια η sennheiser στις εκθέσεις με τα hd 800) και χρησιμοποίησα καλωδιώσεις της nordost από την reference σειρά (tyr & valhalla) με τις οποίες οι πηγές μου συνδέθηκαν απευθείας στον ενισχυτή ακουστικών. Παραθέτω όλες αυτές τις λεπτομέρειες για να καταλήξω ότι τα ακουστικά δοκιμάστηκαν σε ιδανικές σχεδόν συνθήκες. Λοιπόν τα συγκεκριμένα ακουστικά ΔΕΝ έχουν μπάσο, επίσης η ευρεία στερεοφωνική σκηνή που υποτίθεται ότι δημιουργούν λόγω της φιλοσοφίας κατασκευής τους μου φαίνεται εντελώς επίπλαστη (και μην μου πει κανείς ότι δεν πρόλαβαν να στρώσουν γιατί ήταν σαν να περιμένω το skoda να γίνει audi μετά από πολλα χιλιόμετρα!). Αγόρασα τα sennheiser hd 650 και αργότερα και τα denon ah d7000 και βρήκα την υγειά μου! Προσοχή δεν υποβαθμίζω τα ακουστικά, έχουν εκπληκτική κατασκευή, συσκευασία κλπ, απλα θεωρώ ότι οι άνθρωποι (πολύ σοβαροί κατασκευαστές πράγματι) προσπάθησαν πολύ στην σχεδιαστική καινοτομία, αλλά ο ήχος κάπου τους...ξέφυγε. Ωστόσο γι αυτό που κάποιοι ονομάζουν flat άκουσμα (εγώ το λέω βαρετό και άνευρο, διότι το χαμηλό είναι βασικό συστατικό γνώρισμα της live αίσθησης της μουσικής...) μπορεί να αρέσουν. Καλή Χρονιά!

Reaction score
3

Σ'ευχαριστω που τα γραφεις,γιατι καπου στο βαθος του μυαλου μου,υπηρχε εδω και καιρο,κατι που μου ελεγε 800,800...
Ετσι,γλυτωσα...:107:

Reaction score
11.805
Όταν αγόρασα τα Ultimate Ears Super.fi 5 Pro το 2008, τα πήρα καινούρια αλλά χωρίς συσκευασία από το ebay, στο μισό της επίσημης τιμής τους. Την πρώτη φορά που τα άκουσα ήταν για κλωτσές. Δεν είχαν μπάσο σχεδόν καθόλου και τα πρίμα πνιγμένα.
Τις πρώτες ημέρες που τα χρησιμοποιούσα, έκλαιγα τα λεφτά μου, έφτασα σε σημείο να θέλω να τα πουλήσω ή να τα πετάξω μέσα στο συρτάρι και να μη τα ξαναδώ. Τελικά αποφάσισα να τα πάρω στο γραφείο, να ακούω μουσική κατά τη διάρκεια της εργασίας. Μετά τις 20-30 ώρες παιξίματος περίπου ο ήχος τους είχε μεταμορφωθεί, σε σημείο του να νομίζω ότι από Skoda είχαν γίνει BMW. Και αυτό δεν το λέω από ακουστική μνήμη, αλλά από σύγκριση στο ίδιο σύστημα με τα HD-600.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Sennheiser HD800, Asus Xonar Essence ST και ενισχυτής ακουστικών

Όταν αγόρασα τα Ultimate Ears Super.fi 5 Pro το 2008, τα πήρα καινούρια αλλά χωρίς συσκευασία από το ebay, στο μισό της επίσημης τιμής τους. Την πρώτη φορά που τα άκουσα ήταν για κλωτσές. Δεν είχαν μπάσο σχεδόν καθόλου και τα πρίμα πνιγμένα.
Τις πρώτες ημέρες που τα χρησιμοποιούσα, έκλαιγα τα λεφτά μου, έφτασα σε σημείο να θέλω να τα πουλήσω ή να τα πετάξω μέσα στο συρτάρι και να μη τα ξαναδώ. Τελικά αποφάσισα να τα πάρω στο γραφείο, να ακούω μουσική κατά τη διάρκεια της εργασίας. Μετά τις 20-30 ώρες παιξίματος περίπου ο ήχος τους είχε μεταμορφωθεί, σε σημείο του να νομίζω ότι από Skoda είχαν γίνει BMW. Και αυτό δεν το λέω από ακουστική μνήμη, αλλά από σύγκριση στο ίδιο σύστημα με τα HD-600.
...τωρα εσυ,με ποιον εισαι,μ'εμενα,ή με το...λιονταρι;:119:

Reaction score
5.616
Οι χαμηλές των HD800 είναι εξαιρετικές, με άριστη περιγραφή. Το σωστό μπάσο όμως πάντα φαντάζει λίγο, γι' αυτό και κάποιοι προτιμούν πιο μπουμπουνιστά ακουστικά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι τα HD800 δεν έχουν μπάσο, όπως γράφτηκε.

Εγώ τα ακούω με τo Weiss Dac202 ως dac/προενισχυτή ακουστικών και, εναλλακτικά, με τον Ballad Audio 300B-Supreme, ειδικής παραγγελίας με tuning σύμφωνα με τα HD800. Το καλώδιο των ακουστικών αλλάχτηκε με Cardas. Η αξία των ανωτέρω ανέρχεται στα 6.000 ευρώ.

Καλό το Lehmann, αλλά είναι μόνο η αρχή για την εξερεύνηση των δυνατοτήτων των HD800.

Reaction score
14

Το "μπουμπουνιστα" ακουστικά μοιάζει λίγο υποτιμητικό...
Η μουσική που ακούω είναι κυρίως κλασική από audiophile ηχογραφήσεις lp & cd και την προτιμώ μέσα από τα sennheiser hd650 (με καλώδιο cardas παρακαλώ). Για τα υπόλοιπα προτιμώ τα denon και μάλιστα σκοπεύω να προβώ στην αγορά των grado ps1000 για μια τρίτη άποψη η οποία ακούω ότι είναι σοβαρή και όχι ναι μεν αλλά και κάτω από ειδικές συνθήκες για να πάρεις αυτό που πρέπει. Απαντώ στον flash ότι τον ήχο των hd800 δεν τον συνέκρινα με ήχο ντισκοτεκ, αλλά με αυτόν που ακούω από τα ηχεία του συστήματός μου, που σε κόστος ξεπερνά τις 40χιλ. (αν αυτό λέει κάτι, επειδή αναφέρθηκαν τιμές...). Υπάρχει προφανώς πιό άμεσος δρόμος από να τιουνάρεις ένα skoda με επίπονες προσπάθειες για να το κάνεις να μοιάζει με mercedes, αγοράζεις απευθείας την mercedes! Α και κάτι άλλο, αν το lehmann είναι απλώς καλό, τότε πρέπει να συστηθεί στην sennheiser να μην εκθέτει έτσι ανεπανόρθωτα τα ακουστικά της σε παγκοσμίου εμβέλειας εκθέσεις χρησιμοποιώντας το προϊόν αυτό. Θεωρώ ότι μπορεί να επωμισθεί το κόστος ανώτερων ηχητικά προτάσεων...

Reaction score
11.805
Είχα διαβάσει ότι με το καλώδιο cardas τα 600 βελτιώνονται πάρα πολύ. Επειδή όμως η τιμή του είναι υψηλή, μπορούν να κατασκευαστούν καλώδια DIY με παρόμοια χαρακτηριστικά και παρόμοια απόδοση με μικρό κόστος; Βύσματα για τις άκρες που μπαίνουν στα ακουστικά υπάρχουν σαν εξαρτήματα;

Reaction score
3

Επειδη ειμαι παλιος στο κουρμπετι,ρωταω στα ισα.
Ειστε σιγουροι,οτι αξιζει τον κοπο να ασχολειστε με τα καλωδια,οταν υπαρχουν 1821 αλλα σημεια στην "αλυσσιδα" του σηματος,
που μπορουν να βελτιωθουν;
Ξερω περιπτωση ανθρωπου,που τον καταφεραν και αγορασε καλωδια,που κανανε οσο ο ενισχυτης που ειχε,και τον παραμυθιασαν οτι και καλα,το συστημα σκιζει τωρα.
Για μενα,αυτα ειναι σκετο και 100% μαρκετιν.
Πριν απο χρονια,οταν ξεκινησε η καλωδιολογια,ο φιλος μου,που ηταν μεχρι το λαιμο στο χώρο,γελαγε,οταν του λεγανε για καλωδια,και για τα ηχεια του,ειχε βαλει,οπως εκανα και εγω,καλωδια απλα,4άρια,με σιλικονουχα μονωση,και επικασσιτερωμένο χαλκο.
Αυτά.

Reaction score
1

Μετά από μερικούς μήνες που έχω τα HD800 ας γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου. Πρώτα απ' όλα δε θα 'θελα να μπω στη λογική του ποια ακουστικά είναι καλύτερα αν και με βάση τα χαρακτηριστικά τους καλύτερα είναι τα HD800. Καλύτερα είναι αυτά που σου αρέσουν. Έχω ακούσει παλιότερα και τα HD600 αλλά και τα HD650 χωρίς ίσως το σωστό ενισχυτή γι' αυτά. Θα μπορούσα τώρα να έχω κάποια από αυτά και να είμαι ευχαριστημένος από τον ήχο τους αλλά και από την τιμή τους.

Τα HD800 κοστίζουν 2 - 2,5 φορές όσο τα HD650. Η τιμή τους δεν είναι μικρή όπως συμβαίνει και σε τόσα άλλα ηχεία και συσκευές στο χώρο του ήχου. Πολλές φορές προσπαθώ να υπολογίσω το κόστος των υλικών σε έναν ενισχυτή ή dac και βλέπω ότι η τιμή πώλησής τους είναι από 4-5 φορές ως 10 ή και περισσότερο το κόστος των υλικών. Εξαιρούνται ίσως κάποια κινέζικα. Τουλάχιστον τα ακουστικά αυτά φαίνεται να είναι αποτέλεσμα έρευνας και όχι απλή αντιγραφή.

Θα ξεκινήσω λέγοντας πόσο άνετα είναι τα HD800. Ενώ δεν μπορείς να πεις ότι είναι ελαφριά, μπορείς να τα φοράς για ώρες χωρίς να σε ενοχλούν και χωρίς να "ανάβουν" τα αυτιά σου ακόμα και το καλοκαίρι.

Έχω διαβάσει τις περισσότερες θετικές κριτικές για τα ακουστικά αυτά όπως και κάποιες στις οποίες τα θεωρούν από τα χειρότερα και χωρίς καθόλου μπάσο. Ίσως για κάποια είδη μουσικής να χρειάζεται αυτό το περισσότερο μπάσο αλλά όχι για την κλασική όπως γράφτηκε. Τα ακουστικά αυτά με έκαναν να αγαπήσω περισσότερο την κλασική μουσική.

Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την υπόλοιπη αλυσίδα, του ενισχυτή αλλά και του dac. Για τα καλώδια δεν ξέρω αλλά μπορεί και αυτό. Στα ακουστικά αυτά καταλαβαίνεις αμέσως οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται στον ενισχυτή ή στο dac.

Πρέπει να βρεις το σωστό συνδυασμό. Οι περισσότεροι προτείνουν λαμπάτο ενισχυτή στα διάφορα forum όπως και ο flash στην αρχή του νήματος. Εγώ ακολούθησα διαφορετικό δρόμο. Έχω ss ενισχυτή και έπαιξα λίγο με το dac της asus. Αυτή τη στιγμή έχω πάνω του opa627 buffer και opa827 I/V και μερικές φορές όλα οπα627. Πριν είχα LME49720HA με opa627 και ήταν ένας πολύ καλός συνδυασμός όταν άκουγα από ηχεία. Με τα ακουστικά το ακριβώς αντίθετο. Το LME49720HA έφυγε και δεν ταιριάζει με τίποτα για μένα.

Επίσης κάποια άλλα ακουστικά μπορεί να συγχωρούν τις άσχημες ηχογραφήσεις. Δε συμβαίνει το ίδο με τα HD800. Ότι τους δώσεις, αυτό θα πάρεις.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου. Ακούω πολλές ώρες μουσική απ' αυτά και δε λυπήθηκα τα χρήματα που έδωσα γι' αυτά παρόλο που δεν είμαι πλούσιος.

Reaction score
0
Λοιπόν, τα 800 δεν τα έχω ακούσει.

Έχω όμως σοβαρή εμπειρία από τα 650 (6+ χρόνια τώρα). Το συγκεκριμένο ακουστικό έχει τα πάντα, και εννοώ τα ΠΑΝΤΑ! ΚΑι μπάσσο, και εικόνα και υψηλές και ουδετερότητα, και, και ...

Απλά θέλει σωστή οδήγηση. Τα έχω οδηγήσει με οτιδήποτε μη-λαμπάτο. Gainclone, OPA627 / 2134, BUF, απευθείας σύνδεση σε τελικό, κλπ. Ακόμα και σε γρήγορη ακρόαση με λαμπάτο φίλου, απέδωσε τα μέγιστα.

Τον καλύτερο ήχο τον πήρα από ιδικατασκευή με ΟΡΑ627 προ (MTZ) και ΤPA6120α2 (ανά κανάλι), το τρομερό εκείνο ολοκληρωμένο της ΒΒ. Απορώ γιατί δεν υπάρχουν αρκετές εμπορικές υλοποιήσεις γύρω από αυτό.

Μπάσο και τρισδιάστατη απεικόνιση στο full και τρμερές μεσαίες. Αντίθετα, αυτό που δεν μ'αρέσει στα 650 (και στην εταιρεία γενικά, μετά από τρεις γενιές ακουστικών) είναι η ποιότητα κατασκευής τους. Πλαστικούρα, μαξιλαράκια, κλπ.

Θα ήθελα να ακούσω το 800, αλλά μάλλον θα πήγαινα σε AKG, ή σε κάτι πιό εξωτικό όπως τα Audiz'y ('Οντισι).

Reaction score
3

Σε καταλαβαινω απολυτα.Τα εχω περασει και εγω κατα καιρους,με διαφορα παιχνιδακια,μεχρι που μερικες φορες διαολιζομαι,που δινω τοσο μεγαλη σημασια στο μεσον,αντι να συγκεντρωθω στην ιδια τη μουσικη.
Βεβαια,αυτα τα λεω με τη λογικη,αλλα ελα που υπαρχει και το συναισθημα που λεει αλλα.
Σημερα,εκανα το εξης.Ακουσα 24/192 εγγραφη,το κοντσερτο για πιανο του Γκρηγκ συγκεκριμενα,αγορασμενο απο ενα Νορβηγικο σαιτ,μεσα απο ενα media player Ellion 3150,που το συνεδεσα με ομοαξονικο καλωδιο με το Yamaha Z9,που εχω για AV,και που περναει τα 192,μονον μεσα απο ομοαξονικο καλωδιο,και οχι απο ενα Monster οπτικο που ειχα.
Ετσι,εβαλα το αλλο,και ακουσα κανα εικοσαλεπτο,πιανο,που δεν ειχα ξανακουσει ετσι.Τα 3.6 πεταγανε.
Δεν το περιμενα οτι θα ηταν τοσο καλα ετσι.Με βλεπω να μαζευω ο,τι αρχειο 24/192 βρισκω απο δω και περα,πληρωνοντας το αιμα της καρδιας μου.(Ευτυχως,24/96,που ειναι κατι ενδιαμεσο,βρισκονται και αλλου...).
Αντε καληνυχτα.

Reaction score
3

Βεβαια.Παλια,ειχα παρει τα 3.5.Οταν βγηκαν τα 3.6,ελεγα να τα πουλησω για να παρω τα καινουρια,αλλα καποιος φιλος,ιδιας τρελλας μ' εμενα,μου ειπε,δεν τα κραταμε για πισω;Και ετσι εκανα.
Ετσι εχω τα 3.6 μπροστα,τα 3.5, πισω,και ενα ζευγαρι Mg12,για κεντρικα,βαζοντας τα δεξια αριστερα απο το επιπλο που εχω τα μηχανηματα.
Πισω,εχω δυο μικρα υπογουφερ B&W,δεξια αριστερα,γιατι τελικα,τα δυο μικρα,ειναι καλυτερα απο ενα μεγαλυτερο,γιατι κανει λιγοτερα προβληματα με μπουμπουνισματα,και πανω,ψηλα στον τοιχο,εχω κατι περιεργα ηχειακια Canon,που μοιαζουν με μανιταρια,και που ο Yamaha,τα χρησιμοποιει για τα εφέ του χωρου.
Τελικα,εχω κατι ανω του μεσου ορου.
(Καποτε,ειχα παρει ενα υπογουφερ Velodyne,με 18" μεγαφωνο,αλλα το εδωσα,γιατι κουναγε ολο το σπιτι αλλα και την πολυκατοικια,και ειχαν παθει πλακα,νομιζοντας οτι γινεται σεισμος,ειδικα στη σκηνη που ο καλος στο Star Wars,πεταει τον κακο στο πηγαδι,και ακουγεται εκεινος ο αβυσσαλεος ηχος,που σε τρελαινει.Δυστυχως,σε πολυκατοικια,δεν μπορουμε να ακουσουμε κατι τετοιο,οπως και τον ηχο που κανει το κρανιο που σπαει,στην αρχη του Terminator,και που με εκανε να δωσω ΤΑ λεφτα,για τα δικα μου τα μετρα παντα,για να αγορασω ολα αυτα που εχω.(Δε βαριεσαι,μια ζωη την εχουμε).
Ειχα 50άρα τηλεοραση,πριν απο 17 χρονια!Ναι,την Pioneer με οπισθια προβολη.
Τελικα βεβαια,τον ηχο αυτον,δεν τον ξαναακουσα απο αλλο συστημα,εκτος απο το συστημα του φιλου μου,που ειχε τρια ζευγαρια Quad μπροστα μονον,το καθε ζευγαρι stacked,κολλημενα δηλαδη,το ενα πανω απο το αλλο.
Πρεπει να τα ακουγατε,για να καταλαβετε τι εννοω.Δυστυχως,δεν μου τα πουλησε οταν του τα ζητησα,αφου εκεινος πηρε τα μεγαλα Magnepan.Τα εχει στην αποθηκη ο αθεοφοβος.
Ετσι,αναγκαστηκα να παω στα Μαgnepan,που δεν εχουν καμια σχεση,με τον ηχο των Quad,oσον αφορα στις μεσαιες.Ποσο μαλλον με τρια ζευγαρια Quad μαζι.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Βεβαια.Παλια,ειχα παρει τα 3.5.Οταν βγηκαν τα 3.6,ελεγα να τα πουλησω για να παρω τα καινουρια,αλλα καποιος φιλος,ιδιας τρελλας μ' εμενα,μου ειπε,δεν τα κραταμε για πισω;Και ετσι εκανα.
Ετσι εχω τα 3.6 μπροστα,τα 3.5, πισω,και ενα ζευγαρι Mg12,για κεντρικα,βαζοντας τα δεξια αριστερα απο το επιπλο που εχω τα μηχανηματα.
Πισω,εχω δυο μικρα υπογουφερ B&W,δεξια αριστερα,γιατι τελικα,τα δυο μικρα,ειναι καλυτερα απο ενα μεγαλυτερο,γιατι κανει λιγοτερα προβληματα με μπουμπουνισματα,και πανω,ψηλα στον τοιχο,εχω κατι περιεργα ηχειακια Canon,που μοιαζουν με μανιταρια,και που ο Yamaha,τα χρησιμοποιει για τα εφέ του χωρου.
Τελικα,εχω κατι ανω του μεσου ορου.
(Καποτε,ειχα παρει ενα υπογουφερ Velodyne,με 18" μεγαφωνο,αλλα το εδωσα,γιατι κουναγε ολο το σπιτι αλλα και την πολυκατοικια,και ειχαν παθει πλακα,νομιζοντας οτι γινεται σεισμος,ειδικα στη σκηνη που ο καλος στο Star Wars,πεταει τον κακο στο πηγαδι,και ακουγεται εκεινος ο αβυσσαλεος ηχος,που σε τρελαινει.Δυστυχως,σε πολυκατοικια,δεν μπορουμε να ακουσουμε κατι τετοιο,οπως και τον ηχο που κανει το κρανιο που σπαει,στην αρχη του Terminator,και που με εκανε να δωσω ΤΑ λεφτα,για τα δικα μου τα μετρα παντα,για να αγορασω ολα αυτα που εχω.(Δε βαριεσαι,μια ζωη την εχουμε).
Ειχα 50άρα τηλεοραση,πριν απο 17 χρονια!Ναι,την Pioneer με οπισθια προβολη.
Τελικα βεβαια,τον ηχο αυτον,δεν τον ξαναακουσα απο αλλο συστημα,εκτος απο το συστημα του φιλου μου,που ειχε τρια ζευγαρια Quad μπροστα μονον,το καθε ζευγαρι stacked,κολλημενα δηλαδη,το ενα πανω απο το αλλο.
Πρεπει να τα ακουγατε,για να καταλαβετε τι εννοω.Δυστυχως,δεν μου τα πουλησε οταν του τα ζητησα,αφου εκεινος πηρε τα μεγαλα Magnepan.Τα εχει στην αποθηκη ο αθεοφοβος.
Ετσι,αναγκαστηκα να παω στα Μαgnepan,που δεν εχουν καμια σχεση,με τον ηχο των Quad,oσον αφορα στις μεσαιες.Ποσο μαλλον με τρια ζευγαρια Quad μαζι.
Μήπως ο φίλος σου είναι ο Θεόδωρος Σπίνουλας;
(sorry για το off-topic)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

...τρια ζευγαρια Quad μπροστα μονον,το καθε ζευγαρι stacked,κολλημενα δηλαδη,το ενα πανω απο το αλλο.
Όλα τα διάβαζα με σχετική ψυχραιμία μέχρι που διάβασα αυτό το τελευταίο... Από τη μία μου έκοψε τη γουλιά του espresso το αίσθημα ζήλιας που μου πλημμύρισε, από την άλλη γουστάρω γιατί θα μπεις στο μάτι των υπόλοιπων πανελ-lovers! :116:

Reaction score
11.805

Όλα τα διάβαζα με σχετική ψυχραιμία μέχρι που διάβασα αυτό το τελευταίο...
Εγώ να δεις τί έπαθα... όχι με το τελευταίο, αλλά με αυτά!

3.6 μπροστα,τα 3.5, πισω,και ενα ζευγαρι Mg12,για κεντρικα
Μου έκλεψες την ιδέα!

δυο μικρα υπογουφερ B&W,δεξια αριστερα,γιατι τελικα,τα δυο μικρα,ειναι καλυτερα απο ενα μεγαλυτερο
υπογουφερ Velodyne,με 18" μεγαφωνο
αλλά η χαριστική βολή ήταν αυτή:

αφου εκεινος πηρε τα μεγαλα Magnepan
:139::140::609:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185